- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали съм бременна? Моля за съвет от опитните дами.
Здравейте дами,
Днес е 20ят ден от закъснението ми правих си обикновен тест и беше отрицателен(това става преди около седмица) нямам никакви признаци болки в гърдите болки в корема болки когато свършвам или пък по време на полов акт.Просто нищо.Била съм бременна но тогава имах много силни болки в гърдите много преди датата ми за цикъл.Имах болки по време на полов акт и т.н. обичайните признаци оказа се че има бебче и направих аборт. Та въпросът ми е без нелно заикакви признаци може ли да ми закъснява просто от промяната на времето , но в крайна сметка това е мн време 20 дни случвало ми се е но в рамките на 15тина дни не повече моля ви помощ.Нямам право на 2ри абодт ще взема да се увредя не ми се мисли за после .Благодаря предварително за отделеното време и внимание!
За гинеколог да си чувала?! Щом ти е отрицателен теста и продължава да не идва е хубаво да идеш да се прегледаш ! 20 дни закъснение не са никак малко и не е никак нормално. Ако абортът ти е бил наскоро ,може би...това е причината. Но най-добре се консултирай с лекар.
maDamn
Беше преди 3 години , виж знам за гинеколога но мн зависи каде ще ида всеки гледа да те излъже и да ти вземе пари за абодт , колко му е да ме приспят и да ми причинят леко кървене никакъв проблем.А др ми въпрос е дали кръвните тестове за бременност са достатъчно точни че да не отивам на видеозон?
Нямам представа дали съм била в овулация.На 19 съм.И както никога не не се пазихме голяяма грешка не сме спирали да се пазим след аборта но уви дявола ни дръпна и не се пазихме и вече ще откача.Хем съм притеснена хем не съм защото ми се е случвало от рязката промяна на времето да ми закъснява доста та не съм мн стресирана , доколкото за лекарствата абсолютно никакви лекарства не употребявам
Познати ми казаха , че има решение с инжекции вместо с аборт незнам утре ще си направя кръвен тест дано да е отрицателен ДАНО!
Не не свърши в мен . Ами не мога да сметна защото не помня датата на която стана работата и дали е станала тогава или др път незнам.
Добре де като правя секс пак ли да драскам че той си е редовен. Не съм писала за да има нападки а за да говоря с хора! Нека не бъдем враждебно настроени.
Добре махнете теста ще го направя кажете ми нещо повече за прекратяване на бременност освен аборт казаха ми едни инжекции Промолитинор или нещо подобно някой ползвал ли е запознат ли е с тези методи ?
^ Не сме гинеколози. Това лекар може да ти го каже. Според зависи е.
maDamn
Много позната история. С бившата редовно правехме секс и винаги с презерватив. Когато трябваше да и дойде - не и дойде и после почна много да закъснява. Минаха 10 дена и почнахме да се притесняваме. Знаеш ли, може презерватива да се е спукал без да сме разбрали. Купихме тест - отрицателен. Минаха още 4-5 дена и на нея все още не и идваше. Купихме 2-ри тест - пак отрицателен. Легнахме си. Сутринта тя ме събуди с целувка и думите 'В цикъл съм'.
Та, идеята ми е. Щом теста показва, че си окей, значи сигурно наистина си окей и просто ти закъснява. Но все пак отиди да се прегледаш, ей така - за всеки случай. И оттук нататък с презерватив или в дупето!
Благодаря за отзоваването направих си кръвен тест не съм бременна в петък отивам на гинеколог, но все още не ми е дошло а е 22 ден от закъснението ми .