View Full Version : Скука в даскало
Пиша ви за да помогнете ако можете . 8 клас съм . В предишният ми клас всеки час бяхме като напушени :D . Проблемът е , че в новият клас почти всички са като роботи за слушане . Има останали малко хора , които се опитват да се позабавляват но уви .. Писна ми вече не издържам . Дайте някакви идеи как да се забавляваме всички или поне повечето , а и предстои хижа . Чувствам се , че съм в училище с роботи .
Давайте идеи , например вие как се забавлявате и к'во правите ;P
tnx предварително
LeprikonA
01-31-2012, 18:27
на училище си за да слушаш какво се говори там, да се учиш. кеф се прави в междучасия и извън училище. изобщо никакво геройство не са келешки номера и "аз не слушам, 'шот съм як" .
likelikelike
01-31-2012, 18:49
на училище си за да слушаш какво се говори там, да се учиш. кеф се прави в междучасия и извън училище. изобщо никакво геройство не са келешки номера и "аз не слушам, 'шот съм як" .
+1
Към автора - казвам ти мнооо си готинн
LookAtMeNow
01-31-2012, 18:58
Ми вземи си слушалки и си слушай музика..
thegreenzombie
01-31-2012, 19:00
вие пък какво го нападнахте.. нормално е да не искаш да ти е скучно в даскало.. ние, че сме големи вече, играем още на държави и градове... като съвсем не знаем какво да правим 8-) (колко ретарднато звучи..) .... иначе аз специално, за да си разнообразявам дните, тормозя момчетата, които седят пред мен.. ам те после ми го връщат и не е яко :D ...
face the reallity.. училището е скучно и това май няма да се промени скоро... кофти 8-)
@Leprikon : кеф се прави в междучасия
Щях ли да пиша ако там не беше същото ?
Не съм от типовете @Leprikona : аз не слушам, 'шот съм як"
Просто имам чувството че съм попаднал при мутанти :D .
Whatever..
По принцип в първото ми даскало беше много шумно и никой не внимаваше в часовете. Ама нищо чудно- това си беше едно скапано квартално училище с най-големите отрепки на карето. После ме преместиха в друго даскало, в центъра- страшна дисциплина, умни хора, хора на място. В гимназията е средна работа. Ама честно казано заради ей такива дето скучаят в часовете и почват да занимават останалите, в часа нищо не може да се разбере. Не казвам че си такъв, ама знае ли човек.. ? :D
dreamwalker
02-01-2012, 11:40
Какво означава за теб да се "позабавляваш"?
mlakniwe2
02-01-2012, 11:47
Нашият клас пък е мноо як и постоянно голям смях пада-все лудории мислим влизаме в шкафове,кофтим даскалите, вицове, клипчета, музики и танци в час/, но тая година вече сме по-сериозни, щото завършваме и всички някви почнаха да учат за матури и други изпити, в 8-ми клас на мен ми беше най-яко-сори, че си попаднал в забил клас-все пак за 1-ва год сте заедно ще се поотпуснете в последствие и като станете 12 клас ще сте неразделни!
Colouring
02-01-2012, 11:53
Не сте се опознали напълно.Аз съм 10 клас и още не мога да кажа,че познавам абсолютно добре всички.Пък и като сте на хижа все ще измислите да правите нещо.А и училището не е мястото за кой знае какви забавления.Ако искате се уговорете някъде на заведение да отидете,за да видиш дали ще се поотпуснат другите и дали ще си намерите общи теми на разговор.
Savage14
02-01-2012, 12:08
Купи си енергийна напитка (гледай да е Everlast) и като я изпиеш и след 20,30 минути ще усетиш огромен приток на енергия и като седиш на едно място ще полудееш и ще почнеш да правиш много луди работи
Съжалявам, но си в някакъв задръстен клас. Нещата няма да се подобрят особено, решението е да се преместиш докато е време, може пък да ти се усмихне късмета.
Повярвай ми, ужасно е да си в среда на сдухани зубъри и жертви, но не е добре и да си с някакви издивели маняци.
dreamwalker
02-01-2012, 15:30
"Сдухани зубъри и жертви"?. Това да не е темата на яките пичове, които гледат да тероризират всички "сдухани зубъри" наоколо?
fluffy_^
02-01-2012, 15:57
Еми някой от нас стоят в стаята играят карти и слушат музика итанцуват през междучасията други като мен отиваме в фитнес салона и се бием :D или по коридорите ама там по внимаваме :) Ако не всички слизаме долу и ядем,пием кафе междучасията са ни по 10 голямото 20 :) за доп информация о и как можах да забравя караме се кой да стой до печката :Д която е една малка духалка щото парното хич не топли ние постояно отваряме вратата ахахах
fluffy_^
02-01-2012, 15:59
"Сдухани зубъри и жертви"?. Това да не е темата на яките пичове, които гледат да тероризират всички "сдухани зубъри" наоколо?
Еми по голямата част от класът ми не се забавлява в час смисал в междучасията само но ако някой преговаря и т.н не му пречим това не означава че щом в междучасията се забавляваме и правим тапотии в час правим същото поне при нас си е така незнам за другаде ^^
dreamwalker
02-01-2012, 16:51
Добре.. ;]
Miichelle
02-01-2012, 17:00
Слушай музика.
InsertDumbNickHere
02-01-2012, 18:04
http://vbox7.com/play:d36a0b6f Има ли скука ? So true !
Fiction7577
02-02-2012, 06:53
О М Г !!...
NqkfaNikakva21
02-02-2012, 08:35
Сядаш до човек, който иска да убие скуката и играете на нещо. Морски шах, бесеница, държави и градове, бикове и крави, ако щете и карти ... говорете си, рисувайте си, закачайте се .. все може да се измисли нещо. Ако си от типа, които четем за удоволствие .. носи си книга. Гарантирам, че няма да почувстваш скука. Но пък има дни в които каквото и да правиш все ти е скучно.