Влез

View Full Version : HELP

Switcher
02-03-2012, 15:19
Здравейте
Миналата седмица се разхождах с приятелката ми в морската когато бабаи ние видяла и казала на майкаи думите на майкаи били: Неискам да имам дъщеря като теб имаш гадже и неми казваш когато се върна от София ще видиш !!!
Аз несмея да направя нищо защото майка и щея върне в София :(((

fluffy_^
02-03-2012, 15:25
Няколко въпроса " на колко сте " ; " как така майка и неиска дъщеря като нея ? да не би да е направела нещо преди това за да и няма доверие или.. ? " откога сте заедно "

Ще се опитам да съм ти максимално полезен следкато ми отговориш на тези въпросчета ;)

пAteNцЕ
02-03-2012, 15:31
абе тия родители понякога могат да бъдат големи консерви..... и аз ще следя темицата че ми се ще да помогна - положението е кофти :/

Switcher
02-03-2012, 15:42
Разликатани е 1 год (тя е по-малка) аз 8 тя 7 клас др. въпрос майкаи казала така защото тя скрила от нея , че има гадже .

fluffy_^
02-03-2012, 15:54
Е тя тая майка толкова ли и е далеч от акъла че може дъщеря и да е срамежлива или да и я е срам да сподели ? Това не е проблем според мен.

За сега немога да измисля нищо друго освен да сабереш малко смелост и да поговориш с майка и като се върне от София.И да кажеш, че я е било страх да каже защото примерно си е мислела че "майка и' няма да те хареса тебе и да ви попречи. :)

Switcher
02-03-2012, 15:59
Тя е казала ми аз нети казах щото ме беше срам. Майка и казала , че детето нетрябва даго е срам от родителите си.
Всички нейни приятелки ми казаха майка и е адски лоша.

Sh@d0w
02-03-2012, 16:13
Това мисля че е проблем на приятелката ти, не твой. Оставия я да се оправи с майка си.

Switcher
02-03-2012, 16:19
Няма вече май смисал от хелп сега си говорих с нея по телефона гласът и звучеше сякаш ей ся ще се разплаче и ми каза : Нете обичам вече ,ако искаш ще си останем приятели !! SAD :(

fluffy_^
02-03-2012, 18:03
.. Не че тя няма чувства към теб и т.н просто майка и е казала нещо ! обеден съм :(

black pearl
02-03-2012, 18:46
Офф..май приятелката ти има родители като моите :D Според мен ще се оправите ;) Като си чатите по фейса или скайп поговори какво може да направи но според мен ако наистина те обича ще обясни на майка си всичко и с малко повече късмет тя ще се примири.Сигурна съм че това което ти го е казала по телефона я е накарала майка и..Успокой се.Както казват в по горните коментари ако трябва те ще обясниш на майка и така тя ще е сигурна че не си някой идиот.:))

Switcher
02-05-2012, 20:25
Заради раздялата с нея направих някой грешки (абе постипах 2ма 3ма който ме дразнеха) :D но мисля ,че с времето ще се оправим всепак неможе да няма никакви чувста към след като всяка вечер ми пише и си говорим по скайп. Мерси на всички за коментарите.

GLaDOS
02-06-2012, 08:54
По-яко е да се напиеш и да ступаш някой . Тогава вече ще можем да те наречем "герой" .

пAteNцЕ
02-10-2012, 08:28
пууу писна ми от родители които се мешат дори в любовта на децата си :(

marilyn
02-10-2012, 10:07
Оф аман от такива родители... и аз така винаги съм криела някви работи само и само за да не се мешат. Щото майка ми и тя е една...
Остави я да се оправя сама с майка си, ти няма как да оправиш нещата според мен.

justasmile
02-10-2012, 19:19
еми.. нека майка й те опознае, да види, че не си лоша стока ^^ или просто наистина остави приятелката ти да се оправи.

Hassell
02-12-2012, 08:29
После защо децата стават олигофрени и пълни с агресия... е*и му майката... Заради някакви малоумни грешки на родителите

mMemories
02-12-2012, 20:57
остави я да се оправя с майка си и не се бъркай че още повече ще оплескаш ситуацията