View Full Version : Не изпитвам удоволствие от секса
slance___
02-05-2012, 15:07
Здравейте. От дълго време си имам приятел и скоро правихме секс (2 път до сега). Но проблемът ми е, че не изпитвам нищо. Дори да съм била възбудена и т.н. от самия акт нищо не усещам. Не знам какво да правя... Той иска да правим пак, но на мен не ми се прави...
На някои момичета/жени им харесва чак след 10-тия път. Ти искаш още от първия и хоп-да ти хареса. Много зависи..
DragonLady
02-05-2012, 15:14
Ако ти е било за пръв път е нормално ;)
NomNomNom
02-05-2012, 15:16
Не виждам защо трябва да правиш нещо, което ти е неприятно.
Просто не прави секс.
djipsito
02-05-2012, 19:19
Удоволствието идва с практиката..
deniiSlava
02-05-2012, 19:24
Удоволствието идва с практиката..
напълно права си :)
djipsito
02-05-2012, 19:46
напълно права си :)
Ти ли си на снимката ? Сори за офф-а.
Неопитна си, според мен е затова. Аз започнах да изпитвам удоволствие от секса на 3тия си път... тогава за 1ви път успях да свърша, но при всеки е различно, някои момичета не могат да изпитат оргазъм с години. Според мен с практика ще стане. :)
anonymous708973
02-06-2012, 13:44
Не искам да те плаша, но не изпитвах нищо доста месеци след първия път.
Говори с партньора си. Ако и двамата имате желание да се развивате в тая област, а не просто да го правите за протокола, ще се напаснете.
slance___
02-06-2012, 17:15
Благодаря ви много! Ще говоря и с него. :)
maimunka7
02-08-2012, 12:50
Наистина при всеки човек е различно. С момчето,което бях за пръв път не изпитвах изобщо удоволствие. Беше ужасно, бях много разочарована от секса с него,беше все едно само клатене :D после със следващия ми приятел съвсем не беше така :)) Първите няколко пъти не успях да свърша, но после се поотпуснах и беше много хубаво ;) Мисля,че при мен беше така, защото нямаше любов помежду ни. Наистина поговорете, ще разберете кой какво обича и ще се стремите да доставите максимално удоволствие на партньора си :)))
ShtrudeL
02-08-2012, 13:55
Познато. Само където при мен имаше и няква тъпа болка. И сега де.. понякога в началото ама не е гадно. Не съм стигала и до оргазми и такива ти работи. ^ Но като цяло не се оплаквам. ^ А ти не очаквай на 2-3тия път да ти е вече супер хубаво все едно го правиш от година. ^
само аз ли съм тая която се е отпуснала на макс 1-я път и не ме е интересувало дали ше ме боли или ше има кръв или на партньора ми ше му е хубаво или за каквото и да е и свърших.
При всеки е различно - да, ама едно е да си се отпуснал, друго е да се стягаш, да се притесняваш и т.н
djipsito
02-08-2012, 23:16
само аз ли съм тая която се е отпуснала на макс 1-я път и не ме е интересувало дали ше ме боли или ше има кръв или на партньора ми ше му е хубаво или за каквото и да е и свърших.
При всеки е различно - да, ама едно е да си се отпуснал, друго е да се стягаш, да се притесняваш и т.н
Не, не си само ти, спокойно.
И аз бях отпусната и не съм имала филми в главата, нито съм се притеснявала от нещо, ама не мога да кажа, че усещането първия път е същото като 20я..
slance___
02-09-2012, 11:10
Аз не съм се притеснявала, макар че първия път си беше ужасно при мен, болеше си ме. После не беше така.
Не, не си само ти, спокойно.
И аз бях отпусната и не съм имала филми в главата, нито съм се притеснявала от нещо, ама не мога да кажа, че усещането първия път е същото като 20я..
Не съм казала, че ше е едно и също, разбира се, че с практиката си идва удоволствието.
GrandProtector
02-10-2012, 19:46
Мисля имаше подобна тема. Разрови се.
djipsito
02-11-2012, 04:11
Не съм казала, че ше е едно и също, разбира се, че с практиката си идва удоволствието.
А първия ти коментар кво значеше.. ?
nymphadora
02-11-2012, 10:16
Съвсем нормално е в началото да е така,важно е и двамата да си паснете.Честно казано първият път като свърших бях много учудена-не съм очаквала да стане толкова скоро,още повече като знам,че има жени,които никога не успяват.
Ако ми обясниш къде намери сравняване секса от 1-я и 40-я път ще ти купя вафла! Коментара ми означаваше, че съм свършила 1-я път. ;]]
djipsito
02-16-2012, 11:08
:lol: Браво! Загряваш като руски реотан. Не си прави труда да отговаряш ;р
anonymous708973
02-16-2012, 16:34
При мен пък първият и 40-тият бяха еднакви.
dream1707
02-16-2012, 17:53
При всеки е различно ... Аз усетих що е то хубав секс скоро и даже все още не мисля, че е точно това, което би трябвало да е... С времето всичко ще се оправи :)
:lol: Браво! Загряваш като руски реотан. Не си прави труда да отговаряш ;р
Хахаха оригинална си браво от къде ги гледаш тия шеги искам и аз да се науча.
Поне ше загрея, ама ти с тия темпове едва ли.
П.с : не се сдържах на тъпизма ти :]
djipsito
02-16-2012, 22:01
Смятай колко си умна щом се връзваш на тъпизми :)
смятай ти колко си умна, щом ги пишеш :]]