Влез

View Full Version : тест за бременност

MissHouse
02-05-2012, 19:02
колко време след половия акт трябва да изчакам за да си го направя ? казаха ми че чак след 1 седмица отчитал, вярно ли е ?

princeska94
02-05-2012, 19:04
има различни(попитай в аптеката),НО ако имаш притеснение и не са минали 72ч. си купи ескапел,а не тест...вместо да чакаш да мине време за тест.

granger
02-05-2012, 20:11
Не си купувай ескапел,ако не е свършил в теб! Такамн , има тестове които отчитат 7 дни след акта,14 дни след акта, а ако вече ти закъснява веднага може да направиш.Отчита правилно при закъснение:)

MoOnLiGhT_ShAdOw
02-05-2012, 21:08
Какво толкова е станало, че да бързаш за този тест? Може въобще да не се наложи :) Обаче ми е много чудно, щом някои толкова лесно те набутват да пиеш Ескапел, знаят ли въобще за какво хормонално разбръкване става дума...

princeska94
02-05-2012, 21:15
ако говориш за мен мила ми девойко, не не знам не съм пила и дано не ми се налага ама като нямаш глава по добре хормонално разбъркване отколкото нежелани деца. поне това бих предпочела аз. освен това моя приятелка вече 2 пъти пие и искам да ти кажа,че дори цикъла не и закъсня. :) бона ноче ;)

granger
02-05-2012, 21:33
Твоята приятелка и кажи ,че не са бонбонки тва. Освен това Ескапел не се пие защяло и нещяло,щото може много яко да ти преебе организма. Пие се ,ако мацката е била в овуалация евентуално и станал гаф или си е свършил в нея...а не щото са се праскали безпрезерватив примерно. Пък и бебетата не стават толкова лесно ;)

MojoJojo88
02-06-2012, 08:35
Твоята приятелка и кажи ,че не са бонбонки тва. Освен това Ескапел не се пие защяло и нещяло,щото може много яко да ти преебе организма. Пие се ,ако мацката е била в овуалация евентуално и станал гаф или си е свършил в нея...а не щото са се праскали безпрезерватив примерно. Пък и бебетата не стават толкова лесно ;)
Това е достатъчно показателно, че часовете по сексуална култура, трябва да бъдат задължителни в училище.
А Ескапел трябва да се продава на лица над 18 години, за да се научат малките секс маниаци да се предпазват по време на секс...
А относно теста-или след 7/10/14 дена от акта, или при първия ден от закъснението на цикъла.

princeska94
02-06-2012, 08:39
Това е достатъчно показателно, че часовете по сексуална култура, трябва да бъдат задължителни в училище.
А Ескапел трябва да се продава на лица над 18 години, за да се научат малките секс маниаци да се предпазват по време на секс...
А относно теста-или след 7/10/14 дена от акта, или при първия ден от закъснението на цикъла.

1.момичето за което говоря е на 20 години.
2.пила го е и двата пъти за които знам СЪС причина
3.много добре знам аз лично.че има вариант ескапел-а да ти докара:болка,закъснение на цикъла хормонален дисбаланс и т.н. за това и до сега не съм го употребявала (дано не ми се налага) :) лек ден