View Full Version : За или против секс-играчките. Въпросът е по-скоро към нежния пол.
antonov800
02-07-2012, 16:33
Дами какво ви е мнението за секс-играчките? Мода, необходимост или просто разнообразие? Коментирали ли сте този въпрос с човека до вас и как е реагирал или би реагирал? Моля най-дружелюбно вечно компетентните тинейджъри на 10-11 год. възраст да не отговарят, или ако толкова държът да се изкажат да използват нормални начини
DragonLady
02-07-2012, 16:39
Нещо най-нормално и хубаво, но нямат място в моето легло. Може би повечето хора ги използват да разнообразят сексуалният си живот, но при мен я няма тази необходимост, и без тях си се справяме добре с приятелят ми. Не сме го коментирали този въпрос до сега с него, и едва ли ще стане защото и двамата сме еднакво консервативни в това отношение.
SisiStrange
02-07-2012, 16:48
Нее.. .
TheBeliever
02-07-2012, 16:52
За мен са си точно това - играчки. Не ползваме такива с приятеля ми защото досега не сме изпитали нужда (не включвам белезниците). Май не сме ги и обсъждали на сериозно като се замисля. Но не бих имала против да се полигавим с някой вибратор, примерно. Но като ни знам какви сме едва ли ще му отделим повече от 2-3 минути преди да го захвърлим и да си продължим без него.
antonov800
02-07-2012, 16:55
а що се отнася до разнообразието с тях.? А пък и ние с жена ми не го бяхме коментирали досега. Мнениет ои на двама ни беше като твоето (между другото ти незнаеш мнението на гаджето ти ) но една веъер си бяхме подпийнали на майтап й купих един вибратор и сега е почти неразделна част от играта. тя казва че не е и предполагала за това удоволствие Още повече ни помага в разгрявката за анален
antonov800
02-07-2012, 16:58
що не пробваш просто така да го бъзнеш да видиш кво ше каже, не ти ли е интересно?
Амии до сега не съм ползвала, според мен не са лоша идея да се разнообрази секса. Мисля си за едни белезници като за начало. ;)
NomNomNom
02-07-2012, 17:30
А, с всички си го говоря това още в началото, за да видя дали трябва да се съобразявам с някакви предпочитация.
Иначе, последните пъти сме ползвали един лосион, играчки за сега не са ни трябвали.
flawless_
02-07-2012, 17:40
какъв лосион ? :рig:
TheBeliever
02-07-2012, 17:43
що не пробваш просто така да го бъзнеш да видиш кво ше каже, не ти ли е интересно?
Към мен ли е отправен въпроса?
Ако, да, то подхвърляли сме го преди като възможност, но никога не се е стигало до конкретно намерение. Затова написах, че не сме го обсъждали сериозно. На теория казва, че ще е забавно. Не сме пробвали защото нямаме вибратор под ръка, а не сме толкова зарибени по идеята, че да инвестираме в нея.
antonov800
02-08-2012, 16:37
the believer!!! че да инвестираме в нея. :) не е чак толкова голяма инвестиция все пак
:)))))
antonov800
02-08-2012, 16:45
Амии до сега не съм ползвала, според мен не са лоша идея да се разнообрази секса. Мисля си за едни белезници като за начало. ;)
със сигурност ще ви хареса и на двамата. На мен ми харесва да доставям удоволствие на жената до мен всъщност това е единственната ми цел. Нейното мнение беше - "бейби как сме могли да пропуснем това удоволствие до сега, толкова ли сме били ограничени?"
TheBeliever
02-08-2012, 16:55
the believer!!! че да инвестираме в нея. :) не е чак толкова голяма инвестиция все пак
:)))))
Всъщност е. 40-50лв минимум за нещо, което нито ми е необходимо, нито належащо, + време за избор и закупуване. И никаква гаранция, че няма да си остане да прашасва в шкафа. И това при положение, че сексът ни е повече от задоволителен и не изпитваме нужда от разнообразяване.
И защо ми се струва, че се опитваш да налагаш твой си възглед за секса, че едва ли не без помощни средства, играчки и прочие, сексът не става и хората, които не използват изброените неща са "ограничени"?
NomNomNom
02-08-2012, 17:21
какъв лосион ? :рig:
За тяло, с аромат на ванилия :>
flawless_
02-08-2012, 17:26
Звучи вкусно http://forum.rozali.com/images/smiles/piggy.gif
antonov800
02-09-2012, 12:01
Всъщност е. 40-50лв минимум за нещо, което нито ми е необходимо, нито належащо, + време за избор и закупуване. И никаква гаранция, че няма да си остане да прашасва в шкафа. И това при положение, че сексът ни е повече от задоволителен и не изпитваме нужда от разнообразяване.
И защо ми се струва, че се опитваш да налагаш твой си възглед за секса, че едва ли не без помощни средства, играчки и прочие, сексът не става и хората, които не използват изброените неща са "ограничени"?
Въобще не сам искал да кажа това!! а това че ти така го разбираш..... аз нищо не мога да направа . Просто цитирах жена ми! И реално погледнато, изказвам мое мнение, да си кажеш абе на мен повече не ми трябва, всичко ми е ок не искам да опитам нищо ново, и така ми е добре, си е един вид ограничение. Все пак не сме на по 50 години. И пак ти казвам не искам на никого нищо да налагм. извинявам се че съм се изразил погрешно