View Full Version : пъпки
pokerdjiq
02-09-2012, 05:45
Здравейте, искам да се оплача от един проблем. Имам много пъпки по лицето и ми е страшно неприятно когато се видя в огледалото. Не сам някав кифльо, ама ми е гадно просто и ги истисквам знам, че не трябва, но понякога го правя несъзнателно. Можете ли да ми кажете как мога да се утърва от тях. Казват ми, че в пубертета е напълно нормално, но пак не мога да се понасям.
/извинявам се ако има грешки/
watergirlblue
02-09-2012, 06:45
Мога да ти дам един съвет, но все пак е хубаво да си отидеш и на дерматолог...Ако все пак не искаш си купи от аптеката Акне аут! Много е добро, но е и много силно, което означава че тръгнеш ли да го ползваш не трябва нищо да стискаш, че ще стане по-зле...Киселината се нанася обилно с памучен тампон вечер преди лягане, като след нанасянето си измиеш ръцете здължително с вода и сапун, за да не станат жълти!! Лягаш с това и не го пипаш-на сутринта като станеш се миеш...повярвай ми имах приятел който беше целият в рани и за 2 дни му мина...аз също го ползвам понякога когато излезе някоя пъпка...това е! :) успех!
brutaLxxbunny
02-09-2012, 07:49
При момчетата е по-особено, вие не обичате да се мацате много-много.. Но да, Акне Аут е много добър вариант. Мога да ти препоръчам и Зинерит, но някой беше казал, че се дава само с рецепта. Аз си го взимах без, но.. не знам.
А най-добрият съвет, който можем да ти дадем е да отидеш на дерматолог.
watergirlblue
02-09-2012, 12:32
При момчетата е по-особено, вие не обичате да се мацате много-много.. Но да, Акне Аут е много добър вариант. Мога да ти препоръчам и Зинерит, но някой беше казал, че се дава само с рецепта. Аз си го взимах без, но.. не знам.
А най-добрият съвет, който можем да ти дадем е да отидеш на дерматолог.
+111
колкото и да помага Акне аут, всеки тип кожа е различен...за това има дерматолози, за да може като имаш проблеми, да ти кажат как е най-подходящо за теб да ги лекуваш..;)
supersonic0
02-09-2012, 12:35
Препоръчвам ти Зинерит, не трябва рецепта за него и е много добро, ако не и най-доброто! Също така ефектът е доста бърз.
dessbe98
02-09-2012, 12:58
Виж сега аз използвам Garnier Pure 3 in 1 и съм много доволна. Пробвай го струва около 10 лева. Черните точки изчезват от първия път, за пъпките обаче, трябва малко повече време, но с постоянство ще се махнат. ;)
watergirlblue
02-09-2012, 13:05
Виж сега аз използвам Garnier Pure 3 in 1 и съм много доволна. Пробвай го струва около 10 лева. Черните точки изчезват от първия път, за пъпките обаче, трябва малко повече време, но с постоянство ще се махнат. ;)
абе дете, това е изчистващ гел...ако лицето му е цялото в пъпки едва ли ще му помогне, защото кожата му едва ли сега е станала такава...ако правилно съм преценила му трябва нещо по-силно от Нивеа или Гарниер...той си знае, но това е просто измиващ гел..