View Full Version : Проблем....
Outspoken
02-09-2012, 19:38
Здравейте!С приятеля ми снощи правихме секс,с презерватив,той свърши в презерватива.Няколко пъти го проверявахме ,но не беше скъсан.Дотук добре.След това се погушкахме ,аз го целувах ,а той се докосваше отдолу.По-късно ме обработва с пръсти и тук после той си вкара филм ,че може да се е пренесло нещо и да е станал гаф.Доколкото съм чела ,те умират много бързо ,почти веднага при контакта с кислорода.Чудя се дали да посетя генеколог ,да ми даде съвет.Мина ми през ума и за Ескапел ,но зная ,че това е голяма хормонална бомба и е само за крайни абсолютни случаи ,не мисля ,че този е такъв.Аз съм против хапчета абсолютно.Вие какво бихте ме посъветвали за най-правилно решение на ситуацията.Благодаря на тези ,които прочетоха и още повече на тези ,които пишат по темата!
TheBeliever
02-09-2012, 19:40
Не се вкарвайте в излишни филми.
Бих те посъветвала да се успокоиш и да му избиеш филма от главата. На сперматозоидченцата им трябва определена скорост , за да достигнат до яйцеклетката. А ,ако не си била в овулация няма и яйцеклетка... Споко!
monnyyka
02-11-2012, 00:21
съветвам те да си живейш спокойно и да не мислиш за глупости..
time2rock
02-11-2012, 01:27
Аз съм на 100 процента същата. И за да не стават гафове, знаеш ли от колко неща се лишаваме, о, дори излежда смешно.
Ако ще правим секс и по време на любовната игра някой е пипал пениса му, отива да се измие за да не разнесем предеякулационна.
Ако правим орална и после секс, не го целувам за да не остане някой микрон сперма в устата му и после като ме ближе да ми остави микрона по вагината.
Аз слагам презерватива с чисти ръце за да не докосна предеякулационна, която да остане от външната страна на кондома и после в мен.
Знам, че е много трудно от това да стане нещо, но не се е намерил човек, който да ме успокои напълно, че няма как да стане нещо. И поради тази причина винаги си режа от удоволствието... и то с големия нож...
EDIT: Не знам при другите така ли е. Сподете вие като мен ли сте или някак пренебрегвате страха. Имам доста нередовен цикъл и трудно да си изчисля овулацията, но дори и да можех, пак щеше да ми е притеснено.
Още малко и в непорочното зачатие ще повярвате ! :)
anonymous708973
02-11-2012, 08:24
Аз съм на 100 процента същата. И за да не стават гафове, знаеш ли от колко неща се лишаваме, о, дори излежда смешно.
Ако ще правим секс и по време на любовната игра някой е пипал пениса му, отива да се измие за да не разнесем предеякулационна.
Ако правим орална и после секс, не го целувам за да не остане някой микрон сперма в устата му и после като ме ближе да ми остави микрона по вагината.
Аз слагам презерватива с чисти ръце за да не докосна предеякулационна, която да остане от външната страна на кондома и после в мен.
Знам, че е много трудно от това да стане нещо, но не се е намерил човек, който да ме успокои напълно, че няма как да стане нещо. И поради тази причина винаги си режа от удоволствието... и то с големия нож...
EDIT: Не знам при другите така ли е. Сподете вие като мен ли сте или някак пренебрегвате страха. Имам доста нередовен цикъл и трудно да си изчисля овулацията, но дори и да можех, пак щеше да ми е притеснено.
Леле... бебетата не стават така, момиче. Най-малкото... как мислиш, че сперматозоидите, които евентуално са останали по устата ти, ще се пренесат в неговата, та после като те ближе, ще оплодят яйцеклетката, която се намира бая по-навътре от входа на вагината ти, където той едва ли си пъха езика.
time2rock
02-11-2012, 13:04
Еми, наплашена съм от теми, които съм чела. Как от анален секс може да забременееш? Сперматозоидите излизат от анала и се плъзгат към вагината и бавно си навлизат вътре и пак забременяваш. Защо тогава един език който е в нея да не може да пренесе :? Добре, това е за спермата, а за предеякулационната да се притеснявам ли изобщо ако остане в нечия уста?ЕДИТ: И ако се пипа без да свърши, но излезе течност и после пипа мен(имам предвид + оръсти вътре). Знам, че звучи супер смешно, ама някак си винаги искам да съм застрахована на 100 процента, а тая предеякулационна ми е*ава майката. Само за нея се притеснявам главно :#
krem4et0
02-11-2012, 13:52
Повечето неща са много малко вероятни...По-скоро са легенди от "непорочно" забременели момичета. time2rock, изброените ситуации са изключително малко рискови. Малко по-спокойно го давайте. Къде остава насладата от секса и спонтанността? Ако аз правех по този начин секс, щях да се побъркам и вероятно нямаше хич да ми е до това.
,
time2rock
02-11-2012, 14:17
Ако аз правех по този начин секс, щях да се побъркам и вероятно нямаше хич да ми е до това.
,
Точно, всичко това направо ми съсипва кефа. Добре, да кажем, че наистина се филмирам прекалено много. Главната ни цел отсега нататък трябва да е просто - здрав презерватив след края на секса, така ли? Да не се притеснявам за други течности, които могат да влязат?
chiire6kaa
02-11-2012, 14:28
Здравейте , нова съм и не знам как да започна нова тема хихи затова отговарям тука :)))
Значи вчера като го правихме (имаше малък проблем с ставането му) сложихме презерватива , правихме го и като изправих нещо , той вече беше свършил . Това което ме притеснява не е това че е свършил в мен ( е добре де , малко хах ), а това че когато се изправих презерватива беше му стигнал до половината му полов член и имаше МАЙ стекла се сперма надоло към топките ....... СУПЕР МНОГО СЕ ПРИТЕСНИХ ЗА ТОВА , след това проверихме презерватива - беше здрав ,,,,, След като се прибрах много ми се спеше и неска цял ден спа ;ххххххх Дали има някъв проблем ?????? S.O.S спешно моля ви!!!!
thefolenangel
02-11-2012, 15:03
От тая тема излезе, че сперматозидите имат крила... :D
Няма такова нещо като "пренасяне на сперматозоиди".
Ако мислите беше толкова лесно, щеше ли инвитро-то да струва 2000лв ? :D
Това са глупости, но е нормално да не знаеш ако си под 15 годишна. НИщо ти няма и така не се забременява.
Освен това няма повече какво да се каже по темата, за това тя спира тук.