Влез

View Full Version : Подарък

zliat
02-10-2012, 07:14
Какъв подарък да подаря на приятелката ми за Св. Валентин?
Повече от 1 година сме заедно....но нямам идея за подарък всъщност по-скоро не знам
какъв вид да бъде :дали от еротичен,дали нещо нормално(например преса за коса,епилатор)
дайте някакви насоки....,моля

Yligyfrena
02-10-2012, 16:45
Отрежи си го , тури му панделка , опаковай го и и го подари ! Ще остане най-щастлива в сравнение с всеки друг подарък.

nIkEnCeTy_bE
02-10-2012, 16:51
Има и други такива теми, където хората даваха идеи. Според мен за 1 година си подарявал и други неща, такива епилатор и други работи не мисля, че е подходящо. Дай нещо по-романтично.

DragonLady
02-10-2012, 17:53
Има и други такива теми, където хората даваха идеи. Според мен за 1 година си подарявал и други неща, такива епилатор и други работи не мисля, че е подходящо. Дай нещо по-романтично.

+1

10 буквиииии

zliat
02-10-2012, 20:30
+1

10 буквиииии

Добре признавам си прост човек съм си.Ама какво означат тия "10 букви" ???

Иначе съм намислил да и взема едно нещо от по-специализиран магазин.....но не съм сигурен първо дали ще и хареса и второ ако родителите и разберат-за какъв ще ме помислят.
Много се чудя за едни белезници с пух дали няма да са добър подарък????

granger
02-10-2012, 20:34
Коментарът ти трябва да се състои най-малко от 10 букви, затова когато е по-малко , изписваме така или квото друго ни дойде на акъла!

LiliEvans
02-10-2012, 21:43
Св. Валентин е по-скоро романтичен празник. Не мисля че епилатор и преса за коса са подходящи подаръци. Лично на мен примерно много повече би ми харесало нещо символично и от сърце, отколкото някакъв скъп материален подарък, който може да ми го подари и някой, който не ми е гадже.