PDA

View Full Version : Тантричен секс

flawless_
02-10-2012, 20:57
Практикували ли сте го? Как ви звучи идеята за тантричен секс? Бихте ли опитали?
Тантрата ми помогна да науча коя е Изида.
По принцип в Тантра боговете са индийски, но по време на секс все не мога да спра да си мисля за древен Египет.
Ищар е вавилонския вариант.
Бог е любов, в което твърдо вярвам, и изживяванията като богиня ме карат да обичам все повече и повече.
Мъжете никога няма да разберат какво е sheelf.

DragonLady
02-10-2012, 21:01
Доколкото съм чела на тази тематика този вид секс - тантричният се нарича още Изкуството да правиш секс с часове ( ако греша, моля поправете ме, за да не обърквам другите ), като при него мъжа при 1вото си свършване не трябва да еякулира, което един бог знае как ще стане, като свършването си е именно еякулацията съчетана с онова върховно удоволствие. Накратно да правиш по дълъг секс - да речем 1 - 2 часа и повече, което преспокойно може да стане като мъжа си свърши 1вият път, да се измие, да се изпикае, да се смени презерватива с нов и айде пак до колкото си искате на брой текове.
А на въпроса дали съм го практикувала - да, и то най-редовно ( всеки път с приятелят ми е така ) по начина описан по горе ( на няколко тека ако искаме 2 часа или един ако искаме час, час и нещо ).

vassy
02-10-2012, 21:01
не съм. Харесва ми но не съм се интересувала много... бих опитала

SisiStrange
02-10-2012, 21:17
Не ни е хрумвало, но ще пробваме след време. За сега ни стигат новите неща.

marilyn
02-11-2012, 09:30
Не съм. Някак си, на тоя етап съм прекалено... бързаща. Искам всичко на момента, аз да свърша няколко пъти, той също..
някой ден може би бих пробвала... ;)

nymphadora
02-11-2012, 17:49
Доколкото съм чела на тази тематика този вид секс - тантричният се нарича още Изкуството да правиш секс с часове ( ако греша, моля поправете ме, за да не обърквам другите ), като при него мъжа при 1вото си свършване не трябва да еякулира, което един бог знае как ще стане, като свършването си е именно еякулацията съчетана с онова върховно удоволствие. Накратно да правиш по дълъг секс - да речем 1 - 2 часа и повече, което преспокойно може да стане като мъжа си свърши 1вият път, да се измие, да се изпикае, да се смени презерватива с нов и айде пак до колкото си искате на брой текове.
А на въпроса дали съм го практикувала - да, и то най-редовно ( всеки път с приятелят ми е така ) по начина описан по горе ( на няколко тека ако искаме 2 часа или един ако искаме час, час и нещо ).

Нищо общо.Това,което ти описа си е просто лашкане по 2-3 пъти.Тантричният секс изисква духовно и телесно съвършенство,много по-висшо изживяване е.

sugargirl94
02-11-2012, 22:06
Доколкото съм чела на тази тематика този вид секс - тантричният се нарича още Изкуството да правиш секс с часове ( ако греша, моля поправете ме, за да не обърквам другите ), като при него мъжа при 1вото си свършване не трябва да еякулира, което един бог знае как ще стане, като свършването си е именно еякулацията съчетана с онова върховно удоволствие.
.

Всъщност има начин, но е трудно да задържат спермата. :)

DragonLady
02-11-2012, 22:09
Нищо общо.Това,което ти описа си е просто лашкане по 2-3 пъти.Тантричният секс изисква духовно и телесно съвършенство,много по-висшо изживяване е.

Е това е теорията така да се каже, аз говорех за практическата част извън разните му духовни и религиозни учения.
т.е по скоро плътският аспект, и не дотолкова сливането на душите и тн.

anonymous708973
02-12-2012, 08:44

Абсолютно. Няма значение коя част си говорила, това, което правиш, е изключително далеч от тантричния секс.

По темата: Не съм го правила, нямам и намерение за сега. Не съм достатъчно опитна, нито мога да контролирам тялото си достатъчно добре.
Пък и
Задържането може да продължи дори със седмици или месеци.

не ми звучи никак сериозно. Или хубаво.

NomNomNom
02-12-2012, 10:24
Секс правя, когато искам да се чувствам човек.
Когато искам да се чувствам бог - медитирам.

ShtrudeL
06-26-2012, 15:10
Изравям темата, защото ми е интересна. :О

Задължително ли тантричния секс е 'правене на любов', I mean... някакви бавни истории като в романтичните филми? :3

това например:

"Любовната игра
След като сте си поискали разрешение да се любите, водени от тайнството на Тантра, трябва да се настроите един към друг. Двата най-прости начина за това са, като хармонизирате дишането си и като съсредоточите погледа си в очите на другия. Дишайте бавно и равномерно и се гледайте дълго и влюбено. Когато се уверите, че вече сте свързали енергията си, започнете да изучавате телата си."

ми звучи супер невъзбуждащо :О

Но ми е интересно, защото обичам/обожавам разточителното 'дразнене' 8-)
все едно да си на място, където има ного хора съсредоточени върху нещо, върху което се очаква и ти да си, ама супер ного да ти се прави секс и да си се натискаш постоянно на човечето, а после да се изчукате на бързо ;о
или да гледате филм, ама наистина да го гледате и пак да ти се прави сеекс, ама да не си скачате веднага един на друг ;о
ох това едва ли има нещо общо, но да кажем, че ми се образува любопитен въпрос:

Колко най-много можете да издържите само даа се 'дразните' и възбуждате, преди да се озовете един в друг? ;О

Man4estur
06-26-2012, 16:00
Не вярвам в приказки и в разни брадати чичковци в нощници, но ми звучи доста красиво от една страна. Обичам разточителното "дразнене" както се изрази ShtrudeL, но не бих издържал цял ден, седмица или каму ли месец. Зависи от случая и половинката, дали ще е бавно или бързо. :) И в отговор на въпроса ти ShtrudeL, не знам, но колкото повече, толкова повече е сладко "озоваването" и свършването, ако издържа и не оплескам предварително! :)

SmilezZz
06-26-2012, 17:13
Не сме пробвали, на този етап и не смятаме. Лично за мен не е особено вълнуващо, възбуждащо и интересно. Всеки с вкуса и мнението си , де. Ще следя темата.

iwwo_
06-27-2012, 08:13
Тука или яко сте се издухали от наркотици или имате психически проблеми :lol:

heartshapedbox
06-27-2012, 13:41
Мен също темата ми е много интересна. Не сме пробвали, някой ден може и да опитаме. Но на този етап май не е за нас.