View Full Version : Секс за сдобряване
ShtrudeL
02-10-2012, 23:28
>>>
*Карате се заради нещо или някой - нервите ви са опънати...Иска ви се да й/му залепите един здрав шамар и в един момент тя/той ви награбва и започва бурен и страстен секс,в който можете да изразите цялата си ярост върху нея/него - не е ли божествено? >>>
DragonLady
02-10-2012, 23:36
Точно такава ситуация не съм имала, но не веднъж с моя сме се карали и до след няма и един час сме били в леглото правейки бурен и див секс. Разкошно нещо си е това секса за сдобряване.
Johnny Doe
02-10-2012, 23:49
много добре си работи
Cold_Tearsss
02-10-2012, 23:56
Определено е страхотен.
MrUnnamed
02-10-2012, 23:58
Страхотно е! ;]
Да, случвало се е няколко пъти до сега. Секса тогава е просто уникален, с едно такова чувство и страст.
Особено като почне да ме хапе и драска леко по гърба ( макар че понякога се поувлича :D ).
meh, Трябва да се пробва.
anonymous708973
02-11-2012, 08:19
Не ми се е случвало, но не мисля, че е my cup of tea.
В момент, в който съм ядосана и той ме почне, вместо да се опита да се разбере с мен... едва ли ще съм склонна да правим секс. Естествено, че не спира да ме привлича, но не смятам, че проблемите се решават със секс.
Все пак си зависи и от конкретната ситуация - ако не са разногласия, а просто някой от двамата е обидил другия несъзнателно и съжалява, сексът е ок като решение.
В момент, в който съм ядосана и той ме почне, вместо да се опита да се разбере с мен... едва ли ще съм склонна да правим секс. Естествено, че не спира да ме привлича, но не смятам, че проблемите се решават със секс.
Все пак си зависи и от конкретната ситуация - ако не са разногласия, а просто някой от двамата е обидил другия несъзнателно и съжалява, сексът е ок като решение.
+1
Не виждам как ще правиш секс и как ще ти дойде желанието, ако си много ядосан...
Груб, груб.. то ще стане бой направо. Хъх.
Thrombocyte
02-11-2012, 08:55
Ха, веднъж изживях нещо подобно след като тогавашната ми изгора ме изнерви ужасно много на аб. си бал.
Смея да кажа, че беше доста грубо и граничеше с изнасилване, но пък остана доволна.
SisiStrange
02-11-2012, 09:15
Много си права. :) Когато се скараме за нещо по-сериозно от обичайните абсолютни дреболии, не бих могла да се настроя за секс. Но обожавам като се издразним за нещо смотано и си изкараме всичко в див, здрав секс с много драскане, хапане и викове.
не мисля, че вместо да си поговорим и да разрешим проблема, трябва да се награбим и проблема да си стои.
виж след това, може..
Прекрасно е, но си зависи от това за какво съм ядосана.
darinnkaa
02-11-2012, 11:37
Случвало ми се е ^^
ralica55
02-11-2012, 12:52
Определено е нещо,което искам да опитам..
krem4et0
02-11-2012, 13:56
Не съм фен, ама никак. Като ми е болно и ми тежи да правя секс...нали все за това, което е станало ще мисля.
Cold_Tearsss
02-11-2012, 16:29
Особено като почне да ме хапе и драска леко по гърба ( макар че понякога се поувлича :D ).
Да, но после ризата ми се окървави и по корем трябва да спя следващите дни, а по корем не мога да спя.
Дами, Ви сега едно си мислите, а като дойде момента друго правите.
Правил съм, секс като секс, само дето си по-груб сякаш да си изкараш ядЪ хаха ..
anonymous708973
02-11-2012, 20:54
Ха, мислех, че само аз съм сбъркана нещо :д
djipsito
02-12-2012, 00:13
Има разлика дали съм раздразнена и колко съм раздразнена и дали съм ядосана с наистина опънати нерви... Случвало ми се е от раздразнение да се чудя да го разцелувам ли или да го фрасна с нещо, тогава е яко.
Ако съм ядосана.. никъв шанс.
Ако вагината е врата, когато жената е ядосана вратата се "заключва", то просто тялото ти не "дава" мъжа да прекрачи "прага". Трябва да съм отпусната, а като съм ядосана съм всичко друго, не и отпусната. Сигурно ще имам желание да му отрежа хуя. С тъп нож.
Yligyfrena
02-12-2012, 09:24
Когато съм ядосан или бия , или мълча ... друго нещо не се е случвало при мен.
NomNomNom
02-12-2012, 10:22
Като съм ядосана не ми се прави секс.
Като съм тъжна - да.
nymphadora
02-12-2012, 10:57
Не ми се е случвало досега-когато се караме последното,което ми идва на ума е секс.Въпреки,че би било интересно.
step_up_right
02-12-2012, 15:57
хрумва ми,но не смея... :Д
iLovePussyJuice
02-13-2012, 12:55
Been there, done that.
krissy__
02-13-2012, 20:58
Най-невероятния начин за сдобряване. Страшно е! И после всичко си върви окк
Tediinkaa
02-15-2012, 16:49
Зависи от самата ситуация, как сме скарани, какво е станало .. но иначе да : ) по добре отколкото да отида и да го направя с друг от нерви или защото сме се скарали.