View Full Version : Докато презаредим
Здравейте , имам няколко въпроси към Вас опитните, момче съм :)
1.По време на акта ,когато момчето свърши в презерватива или случайно не в него , но не и в момичето , докато презареди
за да продължи акта , ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ИЗМИЕ ПОЛОВИЯ ЧЛЕН ПРЕДИ ДА ПРОДЪЛЖИ..
2.Извинете за глупавия въпрос , но най-важното не съм разбрал , първия път къде трябва да бъде в дупето ли .. моля обяснете :)
За дупето недей да мислиш, а иначе хубаво е да измиеш члена от чисто хигиенична гледна точка ако после момичето ще ти прави фелацио, защото може би няма да и е много приятно. Иначе ако си мислиш това, което всички си мислят че 'е останала сперма и тя ще забременее от нея', това са глупости.
dream1707
02-12-2012, 08:25
На колко си ?
Надявам се, че просто се интересуваш и не си тръгнал да го правиш... Както ти казаха, въпрос на хигиена е.. Колкото до другото, няма някакви правила първия ти път къде трябва да.. го мушнеш (със знанието на момичето ест ;д) .. Но за предпочитане е да не се насочваш към задния двор толкова рано, че без опит, като нищо ще стане някой ... фал :D
anonymous708973
02-12-2012, 08:37
1.По време на акта ,когато момчето свърши в презерватива или случайно не в него , но не и в момичето , докато презареди
за да продължи акта , ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ИЗМИЕ ПОЛОВИЯ ЧЛЕН ПРЕДИ ДА ПРОДЪЛЖИ..
2.Извинете за глупавия въпрос , но най-важното не съм разбрал , първия път къде трябва да бъде в дупето ли .. моля обяснете :)
Изпитвам големи трудности да разбера въпросите ти, ама ще пробвам да дам отговор.
Когато свършиш, е хубаво да свалиш презерватива. Действай внимателно, че да не се разчете по чаршафи и т.н.
Ако го правите с презерватив и втория път, може и да не се миеш.
Ако го правите без, изпикай се и го измий, за да няма останала сперма.
За чий първи път говориш? Твоя ли? Няма правила по тоя въпрос, ама... много се съмнявам което и да е момиче да даде на девствен анален. Просто ти липсва опит, увереност и практика. Липсата и на трите едновременно автоматично изключва анален секс.
NomNomNom
02-12-2012, 08:38
Това в дупето е продиктувано от псевдо мацките на 12, които първо ги праскат там, след това вагинално.
добре анално НЕ , в дупето пак НЕ , ами къде хаха...????? само на любовна игра ли ще бъде ?
supersonic0
02-12-2012, 10:16
добре анално НЕ , в дупето пак НЕ , ами къде хаха...????? само на любовна игра ли ще бъде ?
:D :D :D :D :D :D :D :D
TheBeliever
02-12-2012, 10:17
You have got to be kidding...
Ти за вагина чувал ли си? Ако не си, по-добре забрави за секса за следващите, да кажем, 5 годинки.
NomNomNom
02-12-2012, 10:21
Анално = дупето.
My work is done here !
Troll (10 букви)