Влез

View Full Version : Хапчета против забременяване

flo0pY
02-12-2012, 18:25
Нещо което да замести презерватива за малко разнообразие ако може да не е много скъпо
/Сори за темата има и други подобни но са стари може пък нящо ново да има ддз\

dream1707
02-12-2012, 18:28
Противозачатъчните се предписват от гинеколог, ние не можем да ти кажем какво да гълташ (приятелката ти).

flo0pY
02-12-2012, 18:32
Да бе лелката от аптеката ми е приятелка всичко си ми дава без рецепта ти само кажи как се казват

DisappointedDreamer
02-12-2012, 18:32
Противозачатъчните се предписват от гинеколог, ние не можем да ти кажем какво да гълташ (приятелката ти).

+1 Няма какво повече да се каже.

DisappointedDreamer
02-12-2012, 18:33
Да бе лелката от аптеката ми е приятелка всичко си ми дава без рецепта ти само кажи как се казват

Абе, ти нормален/а ли си? Изписват се от гинеколог, защото той определя какви трябва да пиеш (да пие) според организма ти /и.

БОЖЕ, гръмни ме.

granger
02-12-2012, 18:35
МНОГО ЗЛЕ!
И тва тръгнало секс да прави...потрес...
Изписват се от гинеколог, не ззаради едната шибана рецепта,а защото се правят изследвания на хормони тн.Ако си вземеш първите срещнати така ще си преебеш организма ,че няма накъде.

gersinkaa
02-12-2012, 18:36
Ти имаш ли си представа какво е противозачатъчни??? Не, нали.. Лелката от аптеката да ти ги даде....... Ужас...

flo0pY
02-12-2012, 18:37
Ахах миналата ми приятелка не е ходила до гинеколог и направо ги взе от аптеката може пък преди това да е била ддз(на мен не ми се е налагало да пия не ме съдете ;д) ще и кажа мерси за бързите отговори

gersinkaa
02-12-2012, 18:56
Ти имаш ли си представа какво може да стане, ако противозачатъчните са купени ей така???
Щях да се учудя, ако ти се е налагало да пиеш противозачатъчни...

flo0pY
02-12-2012, 19:07
Ти имаш ли си представа какво може да стане, ако противозачатъчните са купени ей така???
Щях да се учудя, ако ти се е налагало да пиеш противозачатъчни...
Ми не точно от тва не съм се интересувал пък и не ми се е налагало да се информирам за противозачатъчни аз не съм момиче като теб.Хубаво е че вече знам ще и кажа макар че тя сигурно знае за това тенкс фор информация и пийс : )

gersinkaa
02-12-2012, 19:19
Знам, че не си момиче...

DragonLady
02-12-2012, 19:20
Изписват се от гинеколог, защото това са хормони!!! И ако искаш приятелката ти след време да няма проблеми със забременяването, не и вземай противозачатъчни без рецепта.

gorska
02-13-2012, 05:05
Пф, на мен са ми изписвани хапчета без никакви изследвания на хормони, само ми зададе няколко въпроса и никога не съм имала проблем, да чукам на дърво..

flo0pY
02-13-2012, 14:14
Пф, на мен са ми изписвани хапчета без никакви изследвания на хормони, само ми зададе няколко въпроса и никога не съм имала проблем, да чукам на дърво..
Ми и аз така знаех с миналата ми приятелка не знам да си е правила изследвания а тя сигурно би ми казала.

flo0pY
02-13-2012, 14:21
Изписват се от гинеколог, защото това са хормони!!! И ако искаш приятелката ти след време да няма проблеми със забременяването, не и вземай противозачатъчни без рецепта.

Нищо не съм тръгнал да и взимам само питах нямах представа че е толкова индивидуално при жените и трябват изследвания но тя знаеше за щастие и е отишла вчера в сряда ще и станат готови резултатите и тогава ще и предпише каквото прецени