- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хапчета против забременяване
Нещо което да замести презерватива за малко разнообразие ако може да не е много скъпо
/Сори за темата има и други подобни но са стари може пък нящо ново да има ддз\
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Противозачатъчните се предписват от гинеколог, ние не можем да ти кажем какво да гълташ (приятелката ти).
Да бе лелката от аптеката ми е приятелка всичко си ми дава без рецепта ти само кажи как се казват
LovEsIckk
Мъжко съм !
Ти имаш ли си представа какво е противозачатъчни??? Не, нали.. Лелката от аптеката да ти ги даде....... Ужас...
Ахах миналата ми приятелка не е ходила до гинеколог и направо ги взе от аптеката може пък преди това да е била ддз(на мен не ми се е налагало да пия не ме съдете ;д) ще и кажа мерси за бързите отговори
LovEsIckk
Мъжко съм !
Ти имаш ли си представа какво може да стане, ако противозачатъчните са купени ей така???
Щях да се учудя, ако ти се е налагало да пиеш противозачатъчни...
LovEsIckk
Мъжко съм !
Изписват се от гинеколог, защото това са хормони!!! И ако искаш приятелката ти след време да няма проблеми със забременяването, не и вземай противозачатъчни без рецепта.
Пф, на мен са ми изписвани хапчета без никакви изследвания на хормони, само ми зададе няколко въпроса и никога не съм имала проблем, да чукам на дърво..
LovEsIckk
Мъжко съм !