View Full Version : Гледна точка
Panasonic
02-16-2012, 11:25
Ще започна с това,че целта ми не е да искам съвети,помощ и т.н.,а просто да изкажа своята гледна точка относно "любовта".
За да бъда коректен ще кажа,че съм момче на 20 години.
Като цяло определям себе си като абсолютно нормално момче.Смятам себе си за добре възпитан,нормално изглеждащ,с чувство за хумор и т.н.
Според мен,такова понятие като любов не съществува.Има само взаимни интереси.Преди да последват въпросите,ще кажа,че съм се влюбвал точно 3 пъти.Първият път бях още кажи-речи дете - на 16 години.Всичко беше екстра,докато тя не реши,че има "нова любов" и не ме заряза.Беше първата ми голяма любов и беше меко казано кофти,но го превъзмогнах.Следващите два пъти ги определям като неуспешни :D :D .Просто се влюбвах,оказваше се несподелена любов и ми се скапваше настроението за месеци напред.До тук добре,или не съвсем.Навърших 18 години и реших да си поразнообразя живота.Бях буквално всяка вечер на бар,правех бройка след бройка.Е да,първия месец беше забавно,втория също донякъде,но дотам.Втръсна ми.Сега вече близо година и половина се занимавам с някакви момичета,които са ми безразлични,но уж са "лудо влюбени в мен" .Лудо влюбени,ама докато изваждам някой лев да ги водя наляво и надясно.След това те зарязват като мръсно куче!Ще кажете снижи критериите към срещуположния пол.Снижил съм ги буквално до минимум - просто не искам да е поредната курва и да не е 150кг...не е много нали?
Всъщност в днешно време,в България,май се оказва прекалено много.Отивам на бар и си взимам две уискита и съм никой.След 2 вечери отивам на бар,поръчвам 2 бутилки с двама приятели и сядаме на ВИП сепаре...и вече си Господ.Около тебе само някакви тъпи,малки курвички :) ....
В общи линии вече взех буквално да се отвръщавам от момичетата....
Ще ми е интересно да чуя и вашето мнение(основно на момчетата) по темата...
valdesbg
02-16-2012, 12:05
Поредния въздухар...
Живота не се изчерпва с ходене по барове и пръскане на пари. Всъщност това е критерий за колко изобщо не разбираш какво правиш.
Пробвай да живееш с 10 лева на ден. Да видим колко време ще издържиш.
Относно влюбванията - пак си въздухар. Няма как да намериш мед сред купчина от лайна. Ако искаш нещо истинско изцяло смени средата и нагласата ти. В противен случай ще си интересен само докато вадиш някой лев. А и това бройка след бройка ти е съсипало всичко.
Поредния въздухар...
Живота не се изчерпва с ходене по барове и пръскане на пари. Всъщност това е критерий за колко изобщо не разбираш какво правиш.
Относно влюбванията - пак си въздухар. Няма как да намериш мед сред купчина от лайна. Ако искаш нещо истинско изцяло смени средата и нагласата ти. В противен случай ще си интересен само докато вадиш някой лев. А и това бройка след бройка ти е съсипало всичко.
Мислех да пиша, но нямам какво да добавя.
+1
Panasonic
02-16-2012, 13:34
Поредния въздухар...
НЕ знам как определяш човек като въздухар без дори да си си разменил две приказки с него,ама това си е твоя работа.Относно пръскането на пари.Живял съм и с 2 лв на ден,и с 20 и с 200.И да ти кажа средата ми е абсолютно нормално.Не съм някое разглезено богаташче,а си изкарвам парите сам .Въпросът е,че просто масово(говорим за 99.9% ) от момичетата се интересуват само и единствено от това,което имаш в джоба.Или казват,че се интересуват от нещо друго в теб,че те обичат и т.н.,но накрая пак всичко се свежда до материалното благосъстояние.
Явно аз съм нещо сбъркан, но лично не се познавам с момичета, които да ги вълнуват парите.
Glamour92
02-16-2012, 13:47
Не съм много момче,обаче ще си позволя да коментирам...Думите ти странно защо звучат точно като често използваното от момичетата клише "Всички мъже са еднакви".Ако аз сега тръгна да те убеждавам как 90% от момчетата търсят единствено креватни занимания , ти няма ли да се опиташ да ме обориш? Това че по някаква причина ти или хората около теб са попаднали на повърхностни златотърсачки изобщо не значи,че в света има единствено и само такива...Като въздухар ще те определят,докато не спреш с крайните изказвания тип "всичко е само черно или само бяло"... Свят широк-хора всякакви. Като си отвориш черупката и поживееш малко,ще се убедиш в това
Бтв,не очаквай някой над 16 години да подкрепи гледната ти точка
TheBeliever
02-16-2012, 13:49
НЕ знам как определяш човек като въздухар без дори да си си разменил две приказки с него,ама това си е твоя работа.Относно пръскането на пари.Живял съм и с 2 лв на ден,и с 20 и с 200.И да ти кажа средата ми е абсолютно нормално.Не съм някое разглезено богаташче,а си изкарвам парите сам .Въпросът е,че просто масово(говорим за 99.9% ) от момичетата се интересуват само и единствено от това,което имаш в джоба.Или казват,че се интересуват от нещо друго в теб,че те обичат и т.н.,но накрая пак всичко се свежда до материалното благосъстояние.
Ехааа, ти сигурно познаваш 99.9% от всички момичета? Или това, което се опитваш да кажеш е, че 99.9% от момичетата в твоето обкръжение са такива? Което ни връща към написаното от Валдес, а именно - "Няма как да намериш мед сред купчина от лайна".
Смени средата, спри да търсиш свестни момичета сред курветата по дискотеките и пак ела да си приказваме.
Glamour92
02-16-2012, 14:00
Има и друго-може да не му е виновна средата на автора...може пък да попада на съвсем нормални девойки.Ако обаче нещо в миналото го е накарало да смята,че всички момичета са меркантилни,той винаги у всяка една ще търси черти,които да го навеждат на мисълта,че до него стои алчно същество,вторачено в портфейла му...и винаги ще намира такива черти-не е трудно човек да попадне на това,което очаква да намери .
forside1
02-16-2012, 15:05
Glamour92 подкрепям те напълно, може би защото си ми наборка :) .
Аз все пак не мисля че ще намериш много свестни момичета по баровете и дискотеките, но твоя си работа.
Все пак, нека ти кажа нещо : "Човек намира, когато спре да търси" Разтълкувай си го сам :)
Panasonic
02-16-2012, 17:24
Glamour92 подкрепям те напълно, може би защото си ми наборка :) .
Аз все пак не мисля че ще намериш много свестни момичета по баровете и дискотеките, но твоя си работа.
Все пак, нека ти кажа нещо : "Човек намира, когато спре да търси" Разтълкувай си го сам :)
О,аз съм спрял да търся отдавна,просто няма смисъл :D .
Chacho просто много зависи на какви хора попадаш.Аз познавам точно 3 жени(момичета),които не се интересуват от пари - майка ми и две приятелки.Това за мен са хора,които имат някакво достойнство.Аз не мога да разбера как единствената ти цел в живота е да имаш пари,пари и пак пари.И за какво са?
Glamour92 и аз съм ти набор и наистина се радвам,че мислиш така.От доста време се опитвам да открия момичета мислещи като теб.Иначе,не нямам проблем в миналото.Просто или аз съм карък,или не знам какво....Вие даже и на идея си нямате за какъв курвеляк става дума...Дано наистина аз да греша и вярно да съм карък,че да попадам на такива девойки все,но все ми се струва,че нещо във възпитанието на по-малките (набор 95,95 и т.н .) е сбъркано(разбира се,винаги има изключения) .Не може едно момиче на 14-15 години да ходи почти голо и да търси само някой с когото да обикаля по магазините и да и купува дрешки всеки ден.Аз в това не намирам нищо нормално.Аз когато бях на 14 години си гледах преди всичко уроците в училище и тренировките в спорта...
Еми нали това казваме, зависи от това на какви хора ще попадаш. Аз в чалга дискотека ходя веднъж в годината, за сметка на това по рок клубовете мога да си говоря с мацките за това, как най-якото е да изпиеш една бира на изгрев слънце, някъде на майната си, да пееш фалшиво и да си изгориш дрехите.
На 14-15 на много от нас ни се въртеше само ебане в главата и не си гледахме уроците.
Glamour92
02-16-2012, 17:48
О,аз съм спрял да търся отдавна,просто няма смисъл :D .
Chacho просто много зависи на какви хора попадаш.Аз познавам точно 3 жени(момичета),които не се интересуват от пари - майка ми и две приятелки.Това за мен са хора,които имат някакво достойнство.Аз не мога да разбера как единствената ти цел в живота е да имаш пари,пари и пак пари.И за какво са?
Glamour92 и аз съм ти набор и наистина се радвам,че мислиш така.От доста време се опитвам да открия момичета мислещи като теб.Иначе,не нямам проблем в миналото.Просто или аз съм карък,или не знам какво....Вие даже и на идея си нямате за какъв курвеляк става дума...Дано наистина аз да греша и вярно да съм карък,че да попадам на такива девойки все,но все ми се струва,че нещо във възпитанието на по-малките (набор 95,95 и т.н .) е сбъркано(разбира се,винаги има изключения) .Не може едно момиче на 14-15 години да ходи почти голо и да търси само някой с когото да обикаля по магазините и да и купува дрешки всеки ден.Аз в това не намирам нищо нормално.Аз когато бях на 14 години си гледах преди всичко уроците в училище и тренировките в спорта...
Аз пък на 14 бях откачалка-ходих с лилава коса,носих 7 обеци,обичах да си точа кръвта със спринцовка и да чета автобиографиите на известни главорези xDD Просто не се занимавай с момичета,за които знаеш,че са все още незрели...И недей да обобщаваш така и да поставяш толкова голяма група като 90% под общ знаменател...Свестни има и ще ги срещнеш,просто недей да обръщаш прекалено голямо внимание на тези,които не попадат в тази категория,това е =))
Аз пък на 14 бях откачалка-ходих с лилава коса,носих 7 обеци,обичах да си точа кръвта със спринцовка и да чета автобиографиите на известни главорези xDD Просто не се занимавай с момичета,за които знаеш,че са все още незрели...И недей да обобщаваш така и да поставяш толкова голяма група като 90% под общ знаменател...Свестни има и ще ги срещнеш,просто недей да обръщаш прекалено голямо внимание на тези,които не попадат в тази категория,това е =))
Мухаха, доста зловещо си го раздавала. Представяш ли си да те бяха хванали Здрачовете на тая възраст? :D
FuCKkK13
02-16-2012, 18:12
айде моля ви се.. знаете ли колко момичета познавам,които не се интересуват от пари ? .. лично моя приятелка събира пари,за да праща на гаджето си,за да се виждат.. той е в друг град и е студент ---> както повечето студенти няма много пари... и двамата са г/д. нормални семейства с нормален доход.. когато той идва си плаща сам,но когато няма пари тя му праща.. и това само,за да се видят защото се обичат.. е,поредната курва,която се интересува само от пари ли е ? - не мисля ;) ... общо взето е какво ти е обкръжението,а и държанието.. трябва да промениш себе си.. това е моето мнение.. докато си заслепен от това,че всички момичета се интересуват от пари може да сега да си срещнал и такива,които са свестни,но да не си ги забелязал ;)
iLovePussyJuice
02-16-2012, 18:14
От написаното до тук...разсъждаваш като п'утчица, нищо лично, ама си е така. :)
Първо, превърнало ти се е във фикс идея това с "точното момиче". Престани да се оплакваш като госпожичка, престани да говориш глупости, живей си живота, захвани се с нещо ново. Колкото повече ги мислиш нещата, толкова по-голям е проблема. И трябва да се научиш да преценяваш момичетата.
Преди месец, последното нещо, което ми беше в главата е, че ще се "занимавам" сериозно с някое момиче и бях изключително цинично и антиромантично настроен, почти като теб, но не правех проблем от това, не ми беше фикс идея и не се филмирах излишно...
Срещнах прекрасно момиче и сега съм по-влюбен и щастлив от всякога. : ) 2 часа след като се запознахме... вече беше ясно. хахах : )
Попадаш на такива, защото това търсиш, защото това знаеш как да постигнеш...
forside1
02-16-2012, 19:20
...щеше да има погром xDD http://www.ebsqart.com/Art/S-Paton/Airbrush-on-canvas/662098/650/650/Original-evil-SMILEY-FACE-painting.jpg
Не знаех че мойте набори са толкова откачени :D . Аз пък като бях на 14 години, правих простотии с приятелите ми от рода на хвърляне на димки пред коли, влизане в изоставени къщи посред нощ и т.н. :D
П.П. Обаче много учех ! :D
Тука май все набори сме се навъдили, а?
valdesbg
02-16-2012, 19:30
Авторче, инатиш се и не ме разбираш. Затова ще ти го обясня като за прост човек(което не накланя везните в твоя полза).
1. Ти попадаш на девойки, които търсят левчетата, защото ти привличаш такива. Нека дам няколко примера за това - баровете и дискотеките са среда предразполагаща точно към харчене на пари и забавления. Близко е до акъла че който е там значи има поне някакви в джоба си. А който е поръчал две бутилки уиски/квото и да е друг, определено е така. Значи не бива да се сърдиш когато казваш - имам пари вижте ме колко съм готин и след това да мрънкащ че само пари искат от теб. Ти не си предложиш нищо друго за да те оценят по друг начин.
2. Свестните девойки, които не търсят левчетата просто не ходят по барове и дискотеки толкова често, а когато това се случи не е с цел да се запознават с някой. В повечето случаи отиват компания и външни хора много много не се допускат. Но доколкото виждам ти тая категория хич не я бръснеш.
3. Девойките от първата категория са много по малко от всички останали. Веселото е че те кълват само на една кукичка, на която девойките от точка две не кълват, а ти точно нея залагаш. Естествено е да се хващат само златни рибки.
4. Какво очакваш от разюздана и изпусната 14 годишна девойка в дискотека? Ми тя е като дете в сладкарница - всички и обръщат внимание, щото и се виждат циците, тя само трябва да си избере на кого да се лепне. Все пак малките девойчета отиват главно с тая цел на дискотека.
5. Казваш че си изкарваш парите сам. Казваш че си живял и с 2 и с 20 и с 200 лева. Което ме навежда на идеята че имаш свой бизнес или нещо от рода, което малко или много ти дава самочувствието че си най-големия. А от тук се връщаме на точка едно.
6. Не ми е нужно да си разменям дори една приказка с хората да разбера що за стока са. Има купища други знаци, които говорят за даден човек, но ти явно си прекалено наперен за да го знаеш. Което пък ни връща към втората част на точка 5.
7. В моята среда няма златни рибки. Досега не съм срещал лично такава, как си обясняваш тоя факт? Ако решиш че си седя само у нас.. ми ще сбъркаш :) Запознавал съм се доооста хора, ама нещо на мойта кукичка не кълват златните рибки. Чудно защо?
едит: Само аз съм пенсионера :)
"Аз не мога да разбера как единствената ти цел в живота е да имаш пари,пари и пак пари.И за какво са?"
Парите те правят по устойчив на компромиси със се беси, и така можеш да бъдеш само ти.
Склонен съм да подкрепя iLovePussyJuice. Не виждам нещо да те притиска на тази възраст, та толкоз огорчение.
valdesbg, като се абстрахираме от нахалното ти отношение е, и куп други подробности, кажи ни какво му предлагаш.
Склонен съм да подкрепя iLovePussyJuice. Не виждам нещо да те притиска на тази възраст, та толкоз огорчение.
valdesbg, като се абстрахираме от нахалното ти отношение е, и куп други подробности, кажи ни какво му предлагаш.
Да си смени компанията и ценностите?
Glamour92
02-17-2012, 19:03
^и да не тръгва с предварително негативни очаквания? И това е важно
ccdesigns
02-17-2012, 19:12
uriell, по-леко със споровете с Чачо и Валдес, че са страшни тия. само предупреждавам ;)
иначе съм съгласен с тях.. както винаги
Glamour92
02-17-2012, 19:14
uriell, по-леко със споровете с Чачо и Валдес, че са страшни тия. само предупреждавам ;)
иначе съм съгласен с тях.. както винаги
Викаш, да не почва от тежката артилерия :D
valdesbg
02-17-2012, 19:22
Uriel не знам кой/коя си и за какво се бориш, но аз не виждам въпрос от автора изобщо. Нищо не му предлагам, защото нищо не е поискал. Коментирам, щото това е единствената полза от иначе безполезната тема, която е пуснал.
Инак, ако ще предлагам неща... ще има смисъл само ако пича има желание да промени нещо в живота си. А за тоя дето духа отдавна не говоря. Нека бъда поправен ако бъркам, но аз не виждам желание у петела да слезе от оградата.
Ако имаш нещо да казваш относно виртуалното ми поведение - моля заповядай. Ако нямаш - недей зачеква празни дискусии.
edit: А и няма да е лошо да пишеш поне думите без грешки, нека игнорираме запетайките че те са висш пилотаж, понякога и за мен.
Ай.. ква репутация сме имали с Чачо :) Ауе, я кажете верно ккаъв е дяла ни от тоя бас?
Виждам, че единия са пропуснали да го информират. :devil:
valdesbg
02-17-2012, 20:17
Мкей, аз така или иначе за кеф си пиша. Чачо - взимай всичко. Виртуални куроповдигачки си имам доста :)
Нищо. Поне вече не ми се носи славата на Големия Пенис и хората ще ме оценяват по вътрешната ми красота.
ПС: скрийте темата от kalpazanka-та, преди пак да сме ояли бананите
ccdesigns
02-17-2012, 20:24
дяла ви от тоя бас е мъдрост и величие lvl over 9000 :д
//страдам от липса на форумно внимание,(
Glamour92
02-17-2012, 20:27
е,тукашните залози бяха по-прозаични и скромни-купичка таратор и похвала пред строя :/ плебейска история...
edit: А и няма да е лошо да пишеш поне думите без грешки, нека игнорираме запетайките че те са висш пилотаж, понякога и за мен.[/QUOTE] ― valdesbg
Също, никак няма да е лошо аз да знам за кои думи става въпрос, а ти, как се пише името ми.
Със сигурност можеш поне да се гордееш, че си класик. Поднасяш ми добре познатото усукване и шикалкавене ведро гарнирано с клишета и коронния номер― заяждане за печатни грешки, в случая само в главата ти такива. Типично за човек незнаещ с какви аргументи на къде да тръгне.
Би било полезно да знаеш:
въпро̀с
Тълковен речник
мн. въпроси, (два) въпроса, м.
1. Питане, което изисква отговор. Имам два въпроса. Кой ще отговори на въпроса?
2. Предмет на разговор, тема на разглеждане, проучване, задача за решение; проблем. Националният въпрос. Разглеждам следния въпрос. Спорен въпрос. Въпросът за раждаемостта.
3. Обстоятелство, което е в зависимост от друго. Това е въпрос на престиж. Въпрос на време. Въпрос на живот и смърт.
• Поставям/поставя под въпрос. Смятам за съмнително.
❝Инак, ако ще предлагам неща... ще има смисъл само ако пича има желание да промени нещо в живота си. А за тоя дето духа отдавна не говоря. Нека бъда поправен ако бъркам, но аз не виждам желание у петела да слезе от оградата.❞ ― valdesbg
Бъди добросъвестен след като си изписал доста по въпроса му и то с осезателно не апатично отношение, считай че вече си ги предложил.
А, пича дали има или не желание да промени нещо, не е оправдание да използваш снизходителна язвителност. На кратко моята довод които се сблъсква с твоя е, че ако изкуствено си промени начина на живот, в частност разгулните си привички в заведение, няма да може никоя да го хареса и оцени заради самия него. Е затова ти зададох въпроса, за да се замислиш и формулирайки отговора да откриеш противоречието което допускаш.
valdesbg
02-20-2012, 20:26
Уриелчо - трябва ли отново да го обяснявам, пак като за прост човек?
Пределно ми е ясно че автора няма да се промени. Ако ще да му напиша роман с размерите на Властелина. Удобно му е в тая черупка, и иска само да си мрънка наляво и надясно, как все е жертва и как все другите са виновни че не го разбират. Тоя филм съм гогледАл, а вярвам и ти много пъти. Човек не може да се промени изкуствено, защото това всъщност е маска, която си личи, ако е калпаво направена. А ако не е - то това вече е истинска промяна.
Друго - не знам къде видя че му предлагам каквото и да е, особено пък да се променя. Моля да ми посочиш :)
Манипулирането вече съм го минал като период. Имаше време, когато карах хората да се променят, волно или неволно. Сега предпочитам да помагам, ако видя че някой наистина иска да му се помогне. През останалото време само си коментирам.
Колко съм изписал не е показател за това колко ме вълнува темата. Показател е доколко участниците в темата говорят логично, правилно и смислено. Не апатичността ми се корени не в желанието ми да налея акъл някому. Другаде е.
Би трябвало да знаеш, поне от форумните ми мнения, че не си падам по учтивостта и всякаквите морално-етично-неписани норми и подобни задръжки. Това във връзка с начина ми на изказване. Всъщност смятам че за да има смислен отговор, трябва да има и смислен въпрос/проблем. В случая не е така.
Your turn.
Нали затова е провокативния тон, да не го прави по чужди подбуди, а самият той да погледне към себе си. Ние даваме насока според това, което ние виждаме в ситуацията. За мен и много други хора, предполагам сред които и Валдес, говоренето от гледна точка на това, как всичко е затънало в простотия и материализъм е също толкова ограничено, колкото и онази част, която наистина тъне в пороци. Да не кажа, че ми е и досадно.
Казваш, че парите те карат да се лишаваш по-малко. Никой не иска да се лишава, но обикновено опитът идва тогава, когато не получаваш нещата, които искаш (не е моя мисъл). Когато спреш да се лишаваш от материалното, самият ти тръгваш в тая посока. За да ти приковават толкова много вниманието финикийските знаци, значи им отдаваш голямо значение. Да речем, че наистина спра да се лишавам. Започвам да консумирам, консумирам, консумирам. Каква е крайната точка? Ще се науча ли да оценявам нещата от живота, както хората с малко се научават да оценяват и малкото, което имат?
а самият автор ви се изплъзна, проветрявате си устата/клавиатурата
valdesbg
02-20-2012, 21:06
Thank you captain Obvious!
Tо в повечето случаи си мерим кавалите, щото някой не знае какво го сърби. Конкретния случай не прави изключение. Някога в далечното бъдеще... може би някой ще прочете тази тема. И тя ще му помогне по един или друг начин. Моята висша идея е такава. Дали ще се случи.. е друг въпрос :)
s_E_x_Y_y_Y
02-20-2012, 23:33
Напълно подкрепям valdesbg i Glamour92. Явно не търсиш на правилното място, още повече дискотеките не са, за да си намериш сериозна приятелка а да се забавляваш, някоя забивка за една вечер и до там.Въпреки че си на 20 години не показваш поведение като за годините си.Още повече, прави ми впечатление, че 1ж разбито ли е мъжкото сърце после с години трябва на ново да се възстановява, а междувременно въпросните момчета с разбити сърца търсят утеха в курви и пиене и не усещат как минава време и накрая се чудят що не им връзва.Повечето ми близки приятели момчета, който са били зарязвани, на времето бяха душички, а сега единствената им мисъл е да пият и да чукат.Казват, че ние преживяваме трудно разделите, обаче май ще се окаже точно обратното.А и не забравяй, че понякога семейни проблеми и комплекси седят в осноеата на това да си намираш все златотърсачки и да твърдиш, че любовта не съществува.Има милиони обяснения на точно това понятие любови силно се съмнявам, че може да се изчерпи в кратко текстче като твоето.
djipsito
02-20-2012, 23:35
Чачо, кака ли съм ти, брЯ ? ;д
Кажи ми да ти кажа. На 19 съм, 92 набор.
djipsito
02-21-2012, 00:00
91 съм, ама да не превръщаме темата в импулс :D
Девойче, не е редно да подклаждаш фантазии и после да бягаш по терлици.
musicinmyveins
02-21-2012, 07:58
В една друга тема пак се спореше затова дали парите са най-търсеното.И моите виждания (според прочетеното там) се припокриват с тези на Chacho.Сам си избираш обкържението.Явно компанията ти е такава,че всичките имате възможности.Ок.То няма лошо щом си ги изкарваш и се оправяш сам. Евалата!Но докато ходиш в скъпи заведения,чалгаджийници,ха рчиш безразборно по гъза на някое момиче няма да срещнеш момичето дето търсиш.Че има момичета,които се интересуват от парите,има.Но това не значи,че всички само това ги топли.
djipsito
02-21-2012, 10:31
Девойче, не е редно да подклаждаш фантазии и после да бягаш по терлици.
Оправи си фантазиите, бягам по ток ;d
Няма как да намериш мед сред купчина от лайна.
Добре казано :)