Влез

View Full Version : Ами сега? :(

raror
02-16-2012, 16:22
Историята е такава: запознах се с едно момиче преди около .. 4-5 месеца да кажем. Та сега съм хлътнал [ако мога да кажа така] по нея.. веднага като споделих с "приятелите" си, `и казаха [естествено зад гърба ми] .. та вчера един приятел и нейна много близка [братовчедка] ме оповестиха с добрата този път новина, че тя също изпитва някакви чувства към мен.. сега кажете какво да правя .. [преди лафехме по скайп, фейсбук-часове], но сега не мога нищо да `и кажа .. [знаете ги "пеперудките" в стомаха :D ] например скоро може някакво събитие да има да излезем ала-бала.. нека тези с повечко опит ме посъвeтват моля :) (от сега Ви казвам на 12 съм) :D

Glamour92
02-16-2012, 16:27
Тя те харесва,ти я харесваш ... So what's the problem?

raror
02-16-2012, 16:28
Лапе съм и нямам опит в тази ..част от живота... :D а и ако нямаше проблем нямаше да питам :)

lowexd
02-16-2012, 16:52
опознайте се и не я карай да прави първата стъпка, и под опознаване имам предвид да излезете навън ( на кафе, в някой парк и т.н.) , а не да стойте пред компютрите и да се опитвате да създадете романтика чрез емотиконти и най-ВАЖНОТО опознай я ( какво харесва, музика, зодия, рождена дата и др. ) и така надявам се да се получи :)

Успех !! :)

nIkEnCeTy_bE
02-16-2012, 19:35
Просто излезте, всичко ще си дойде от само себе си. Не позволявай приятелите ви да ви уреждат.

valdesbg
02-16-2012, 19:49
Тя те харесва,ти я харесваш ... So what's the problem?

Ем.. излезте някъде, на сокче/пастичка/нещо друго и си поприказвайте. Малко ще се почервите, после ще се хванете за ръчичка и нататък е лесно :)

forside1
02-16-2012, 20:50
Покани я у вас да гледате Bambi :D

bloodyF
02-16-2012, 21:01
Покани я у вас да гледате Bambi :D

не се бъзикай с децата :lol:
въпреки че е добра идея :д

//днеска 11-12-13 годишните превземат форума..

Charmine
02-16-2012, 22:03
По-добре да излезете на вън, от колкото да си чатите в фейсбук/скайп.

raror
02-17-2012, 21:10
Благодаря на всички :) утре [18] излизаме :D "детска радост" извинете ме :D та кажете ми примерно как да се държа, кво да праа.. ала-бала :) Засега: значи купил съм `и една плошка, кученце.. да `и го дам и на сок? Но не искам само с това да приключи "излизането" .. много бих искал Sh@d0w , Chacho & Valdesbg да дадат своето мнение, тъй като забелязвам, че дават компетентни отговори и ги гледам из целия форум по тема "Любов" :) Бързо, че имам време до 9 часа :D пък и моля да ми кажете какво да внимавам да НЕ правя, че да не още плескам още от 1-вия път.. :D

valdesbg
02-17-2012, 21:17
Авторе - най-добрия учител е практиката. Няма как да си перфектен от първия път. Плюшката според мен не е много удачен вариант, ама.. щом си я взел вече. Инак излизате на сокче/сладкарница. Сядаш до нея, и почвате да си приказвате. Ще усетиш ако има симпатии към теб, и тогава може да си тръгнете, като я хванеш за ръчичка. Малко е кофти времето навън, ама нищо. Може да се разходите ако не ви е студено, и тя би трябвало да се усети накъде отиватнещата. И няма да се дръпне на целувка.

А ако усетиш че няма симпатии към теб(по принцип допусни и тоя вариант, за да не си изненадан) след сокчето - може да приключите :)

И тъй, успех!

thefolenangel
02-17-2012, 22:37
А сега великият въпрос "какво да не правя на първа среща" :D :D
Трудно е да се опише но като цяло има една златна формула известна ни на по-възрастните и по-опитни младежи....

Зaвeди я в мнoгo пpиятнo мecтeнцe - бapчe или ĸaфeнe, и paзгoвapяй, paзгoвapяй, paзгoвapяй. Зa вcичĸo нa cвeтa: зa живoтa, зa poдитeлитe, зa yчилищeтo, нaчaлницитe (пoдчинeнитe). Kaтo пpaвилo e дocтaтъчнo дa й зaдaвaш нacoчвaщи въпpocи.
Жeнитe ca гoлeми любитeлĸи нa тeмa "гoвopeнe бeз ĸpaй", тaĸa чe пpocтo й зaдaвaй пoдxoдящи въпpocи и cлyшaй, oт вpeмe нa вpeмe ĸимaй, пpaви й няĸaĸви ĸoмeнтapи, зa дa e виднo, чe взимaш yчacтиe в paзгoвopa. Πo-пpocтo oт тoвa нямa!
Aĸo нeзaвиcимo oт ycилиятa ти, paзгoвopa въpви тpyднo - тoгaвa зaпoчни дa гoвopиш (cпoмни cи cъщитe тeзи въпpocи), oт вpeмe нa вpeмe вмъĸвaй вицoвe, cмeшни иcтopии.

И така 1-2-3 часа, изпрати и я до тях и толкова - бъди перфектният джентълмен.
Вече на втората среща можеш да предприемеш нещо.
Вместо да седнеш срещу нея, седни до нея - сложи небрежно ръка в/у нейната, гледай я по-често в очите. На изпращане можеш да я целунеш.

Имай предвид 2 неща: за да си хванеш приятелка - трябва да си търпелив. За да правиш секс за една нощ - нахокан и остроумен.
В крайна сметка ти си човека и ти решаваш.

ако имаш въпроси пиши ми на лично

сърдечно,
иван

valdesbg
02-17-2012, 23:22
Ванчо, преиграваш много жестоко. Зайчетата ще ти се вържат. Само не забравяй че в гората има и вълци :)

raror
02-18-2012, 15:52
Здравейте .. та плана беше да сме сами .. но уви-тя дойде с 1 момче и 1 момиче [добре, че са ми познати, иначе щях да умра..] та разходихме се насам-натам .. разхождахме се продължение на 1 и половина-2 и накрая всички си тръгнаха .. останахме аз и тя нали .. поговорихме си малко, изпратих я. Та гледах един филм [V for Vendetta, в който няма нищо свързано с любов] .. та през целия филм мислех за нея .. (филма беше 2 часа-представете си и продължавам да мисля за нея..) кога пак да я поканя да излезем, че сега сигурно денонощно тя ще ми е в главата.. не че лошо ама.. не мога да се съсредоточа над нищо ..

Everytime
02-18-2012, 16:53
Опатил си я :D :D

raror
02-18-2012, 17:14
Сашкоо .. я недей така !! :D

nekuffff
02-18-2012, 17:50
Аз с мойта бях по същия начин,каза ми,че е луда по мен и аз и казах,че много я харесвам.И разходихме се и както си седим на една пейка тя постоянно ме гледаше и ми се усмихваше и накрая едва издържах и лекичко я придръпнах и я целунах и тя се зарадва и от там нон-стоп.Сега сме 4 месеца бурна любов без спънки :) <3 Просто давай,иначе ще я изпуснеш,не си губи времето ;)

raror
02-18-2012, 18:12
Разбирам те :D но главния въпрос ми е кога отново да я поканя? :S И за миг поне да помисля за нещо друго .. -_-

nekuffff
02-18-2012, 19:51
Ем братленце казваш й просто..здравейй искаш ли да се видим тая седмица..например на боулинг на билярд,да се разходите,времето ще е от 7 до 10 градуса,просто го направи иначе си във фал :)

ivzzi
02-18-2012, 20:28
не се бъзикай с децата :lol:
въпреки че е добра идея :д

//днеска 11-12-13 годишните превземат форума..
Много ясно .. на нашата преклонна възраст вече сме грохнали и сме назад с материяла .. всички трябва да бъдем убити с камъни според мене :D

ccdesigns
02-18-2012, 20:33
ако не си сгафил - доста добре. дори несъзнателно, момичетата използват този трик да доведат някоя приятелка или нещо такова, за да имат подкрепа, а това, че ти си се държал нормално е най-доброто нещо, което си можел да направиш.. :)

v1k7or_mLadenoww
02-19-2012, 08:10
човек, момче съм, но имам доста приятелки.. до колкото познавам момичетата, ако и тя е на 12-13 е нормално да си доведе някоя приятелка, защото момичетата на тая възраст се чувстват неуверени, просто са свикнали да са с някой близък приятел за увереност (та те пикаят заедно, камоли...) Ако живее близо до вас я покани някъде (не знам по кафета ходиш ли) ако не ходиш. тогава на някоя пейка или беседка, нещо такова... опитай се да я впечетлиш и виж какво ще стане, както разбрах, тя също те харесва. В такъв случей остава само да направиш първата крачка :D това вероятно ще ти е проблем, въпреки, че на 12 години нз как "тръгвате" :D дали с "искаш ли да станем гаджета (rofl)" или с целувка... УСПЕХ !!!