PDA

View Full Version : Според вас...

girl_1994
02-17-2012, 13:39
Здравейте наистина това е поредната тема с тъпи въпроси,но питам чисто информативно.
Цикъла трябваше да ми дойде на 15 този месец,но закъснява,а до сега доколкото помня
не ми е закъснявал.Падам си малко паника и си направих тест и той беше отрицателен
знам,че е най безопасно с предпазни мерки и аз съм си виновна за излишните тревоги,това
ще ми послужи за урок.Та въпроса ми е на какво може да се дължи закъснението ми ?По принцип
от седмица и половина ми се е подул корема и ме боли като го натисна.Отделно разбрах,че имам цистит
и от днеска го лекувам,и си мисля дали на това се дължи закъснението... И да в понеделник ще отида на гинеколог,но реших да ви попитам и вие какво мислите.

marilyn
02-17-2012, 18:29
Цикъла може да ти закъснява от всичко, 2 дена не са много. Правила ли си секс без предпазване, когато си била в овулация. Сметни си и виж.
И за да ти е мирна главата ползвай презервативи... не се научихте значи...

DragonLady
02-17-2012, 20:27
Възможно е цистита да е повод за закъснението, но има и куп други фактори оказващи влияние като например: климат, стрес, напрежение, скорошно пътуване и тн. Щом теста е бил отрицателен няма повод за опасения от бременност.

Glam0rous
02-17-2012, 22:34
Не се шашкай от два дни, че чак и на лекар да ходиш. Изчакай още малко, нормално е понякога. Особено с тия промени във времето, тоя студ.

anonymous708973
02-18-2012, 08:53
Моят закъсня с над седмица тоя месец, направо бях сигурна, че сме сгафили нещо, но всичко се оказа наред.

LiliEvans
02-18-2012, 09:03
От много неща може да ти закъснее. Например от студа и ниските температури напоследък :)

girl_1994
02-21-2012, 18:14
Ходих днес на гинеколог и се оказва,че имам киста но гинеколожката не е сигорна
и утре отново ще ходя на екограф кара ме утре сутринта отново да си направя тест за бременост.
Та въпроса ми и при кистата задължително ли се прави операция.

granger
02-21-2012, 18:48
Не, даже почти не се налага. Дават се хапчета,но всеки организъм е различен , зависи и колко е голяма кистата. В повечето случаи изписват лекарства!