Влез

View Full Version : Нормално ли е?

kikki
02-18-2012, 15:15
Такаам.. Аз съм седми клас. И съм имала само едно гадже за моят кратък тринадесетгодишен животец :) Имам предвид - не съм пред нервен срив. По-скоро не ми пука. Не знам. За мен това е без значение. Двете ми най-добри приятелки си имат гаджета, да не говорим преди тях що народ се изредил, а мен сякаш тия неща хич не ме интересуват. Просто ми е безразлично. И не го правя заради изпитите в края на годината - да уча повече или нещо от този сорт. Просто като се замисля - ми се струва, че съм... не знам... малка. Пък като гледам как преживяват разделите моите приятелки и ми настръхва перушината. Сякаш са очаквали едва ли не сватба. Понякога си мисля, че изпитвам нещо като страх, защото първото ми гадже ме заряза, а аз доста си го харесвах :) Бързо ми мина, обаче сякаш при мисълта, че ще ме зарежат, предпочитам да съм си самичка :)
Та въпросът ми е: Нормално ли е да се отнасям с такова безразличие?

thefolenangel
02-18-2012, 15:17
Че защо да не е нормално?
Някой хора си поставят това да си хванат гадже като фиксидея - което е лошо
+ си 7ми клас, нямаш ли си други по интересни занимания?????????

Enchanting
02-18-2012, 15:27
Абсолютно нормално си е. Не си длъжна да се водиш по твоите приятелки. Да следваш техните стъпки..
Чувстваш, че не си заинтересована- няма и за какво. Когато му дойде времето.

paradosou
02-18-2012, 16:04
Enchanting ти го каза. Не само, че не си длъжна, ами не би и трябвало да се водиш по тях.:)

kikki
02-18-2012, 16:09
Не, не. Вие сте ме разбрали грешно. Не се водя по приятелките си - просто ми е странно.
Иначе много благодаря за съветите! :)

dream1707
02-18-2012, 16:13
Даже според мен е хубаво.. На всичко ще му дойде времето, когато вече ти е дошло и на тебе няма да си толкова безразлична към този факт.. Явно просто в момента не ти е притрябвал приятел :)

raror
02-19-2012, 15:45
Ами даже е добре .. мислиш ли, че ще е добре да носиш такъв товар със себе си-не! А доколкото до нова връзка-избери точния човек ;)

flo0pY
02-19-2012, 15:50
Още по добре че не те интересуват тия неща гледай си учението и остави твоите приятелки да правят каквото си искат аз като видя някоя 14 годишна дето ми разправят че веча е била с 10-тина момчета това не ми прави никакво хубаво впечатление а напротив викам си е*аси к**вата ти си на 13 за къде бързаш когато дойде момчето за теб тогава е няма и да се пазиш до 30 годишна но се пак не бъди като твоите "приятелки" не знам защо всички гледате да сте като другите в всяко едно отношение по някога е по добре да си различен ; )

xoxi
02-19-2012, 15:54
А до преди години беше странно момиче на 13 да има гадже. Сега е странно, ако не си имала поне 5-6.
По темата: Нормално е на 13 да не се вълнуваш от такива неща. На тази възраст си още дете. Освен учене, игри, излизания с приятели, спорт и т.н., не знам какво друго може да се върти в една детска глава.

s_E_x_Y_y_Y
02-20-2012, 23:07
Ще имаш предостатъчно време за драми :) кефи се сега когато не ти пука ии изобщо не трябва и да започва да ти пука

xBadxApple
02-21-2012, 11:38
В 7 клас играех Покемон кристал, бе. ;д

reperw
02-21-2012, 11:41
не е нормално...треа да са те минали поне 10... МОНАХИНЯ !ИДИ В МАНАСТИР !

NomNomNom
02-21-2012, 11:41
Кой както се уреди, аз ги бях наредила вече няколко :Д
Като че ли беше полезно, толкова ревах за единия, че след това си изградих имунитет :Д

ivzzi
02-22-2012, 16:02

К'во като си играл бе мульоо .. Всеки си е различен .. развива се по различен начин .. ! Всички ли трябва да са като теб ???

Nestlee
02-22-2012, 19:25
^ахахахах браво бе :D :D :D :D :D

Ами не знам. Но по-скоро е нормално ,защото и аз съм така, с разликата,че съм 9 клас. А щом ние сме така значи има и други.

Mirenа
02-24-2012, 12:46
не е нормално...треа да са те минали поне 10... МОНАХИНЯ !ИДИ В МАНАСТИР !

Ти сериозно ли?!Съвсем нормално си е!Тя е на 13 не е на 18 замисли се малко .... т'ва,че ти си падаш по к***и не значи,че всички са като теб ;) ;дд

balu4ka
02-24-2012, 12:56
Съвсем нормално е ,напротив дори трябва да се радваш ,че не си като останалите твои връстници.Има много време,не го пропилявай с глупости.Имам в предвид,че трябва да си изживееш детството.Остави ги твоите приятелки,прави това което смяташ ти за редно. (;

Chacho2
02-24-2012, 13:01
Ти сериозно ли?!Съвсем нормално си е!Тя е на 13 не е на 18 замисли се малко .... т'ва,че ти си падаш по к***и не значи,че всички са като теб ;) ;дд

Доста са ти бързи реутанчетата

Equilibrium1992
02-24-2012, 14:19
И съм имала само едно гадже за моят кратък тринадесетгодишен животец //не съм пред нервен срив. По-скоро не ми пука. Не знам. За мен това е без значение. Двете ми най-добри приятелки си имат гаджета, да не говорим преди тях що народ се изредил, а мен сякаш тия неща хич не ме интересуват. Просто ми е безразлично. Просто като се замисля - ми се струва, че съм... не знам... малка. Пък като гледам как преживяват разделите моите приятелки и ми настръхва перушината. Сякаш са очаквали едва ли не сватба. Понякога си мисля, че изпитвам нещо като страх , защото първото ми гадже ме заряза, а аз доста си го харесвах :) Бързо ми мина, обаче сякаш при мисълта, че ще ме зарежат, предпочитам да съм си самичка :)
Та въпросът ми е: Нормално ли е да се отнасям с такова безразличие?

Ти сама го казваш-и го повтаряш през цялото време-не става дума за безразличие и незаинтересованост.
Ти изпитваш страх-първото ти гадже те зарязва,приятелките около тебе надават сърцераздерателни вопли...
Нормално е на 13 да се впечатляваш толкова лесно и да възприемаш несполуките-твои и чужди малко по-навътре отколкото трябва.Ако беше безразлична също нямаше да има нищо ненормално.Така че споко-всичко си е ОК при теб.
Както казаха останалите-занимавай си се с останалите неща в живота си,времето и за гаджета ще дойде...

xselly_gx
02-25-2012, 20:22
Според мен не трябва да се влияеш от постъпките на хората около теб. Всеки си избира кога и с кой да се обвърже. При теб нещата явно се развиват по-бавно. Нямаш никакъв повод на притеснения, дори бъди щастлива, защото си различна.

fifiu
02-25-2012, 22:18
Нормално е разбирасе аз сам на почти 18 и сам на това мнение за вазрастта ти това да е най-големия ти проблем. А като става вапрос за раздяла моите приятелки сащо ги преживявят много тежко,кои знае какво се е случило и според мен трябва да се гордееш с това че не ти пука за такива неща :)

summerxtime
04-01-2012, 15:15
И аз съм 7-ми клас.Имала съм 2 гаджета,и бих могла да върна времето назад изобщо не бих тръгнала с тях.И мен не ме вълнува особенно,като дойде правилният тогава.

SmilezZz
04-01-2012, 15:56
Защо да не е нормално? Не си срещнала човека , който ще те накара да преодолееш целия страх и ще те накара да се почувстваш щастлива и специално. Не се затормозявай , пък и наистина си си права - малка си , за да се занимаваш с такива проблеми. Изживей си детството , че като ги гледам повечето седмокласнички и настръхвам - на 13, а вече са си простот*тки , буквално казано.

Не бързай, за всичко си има време.

a1a2b3v
04-01-2012, 16:39
Ми супер си си така според мен.Няма къде да бързаш има много време пред теб. :)

kpackapgo
04-04-2012, 12:00
След като то толкова дълго време ни убеждава че ти е безразлично явно никак не ти е безразлично .. :D

melany12
04-04-2012, 16:16
ехееееее ти си едва 7 клас бе момиче къде къде ще си харесваш момчета за напреде(: според мен е нормално,пък по -нататък съдбата ще покаже с кого ще си.Не бързай,няма смисъл: )