Влез

View Full Version : объркана !!!!!!!

slimbo
02-20-2012, 15:54
На кратко-- става дума за момче което е в другия клас учим в съседни паралелки от 1клас но чак сега започнахме да си говорим (гаф знам). Та от 3 месеца си говорим по засилено и от началото бяхме в много добри отношения и всичко беше ОК ама ся се държи като идиот .... Попринцип не го харесвам но изглеждаше сякаш той ме харесва и аз си мислех че ако е така може и да стане нещо защото изглеждаше много свестен и можеше поне да сме добри приятели. Имате ли идея как отново да се сближим.

П.П. Моля спестете си злобните обиди!!! И съжелявам ако съм объркала раздела :) !! Благодаря предварително!!

TheBeliever
02-20-2012, 15:57
Чакай сега, ти последно харесваш ли го или не го харесваш?

slimbo
02-20-2012, 16:10
ами всъщност НЕ ама искам да разбера кво става и кво ще излезе / има и друга част ама тя няма общо с него затова няма да се обеснявам на дълго и широко/

TheBeliever
02-20-2012, 16:13
Е като не го харесваш какъв е проблема? Бъдете се само приятелчета и това е.

qkakukla2
02-20-2012, 16:15
Ти добре, че искаш ама той дали иска ако той неиска няма как да се получат нещата. :)
Дай пример със сегашното му държание??

slimbo
02-20-2012, 16:19
амм държи се странно !! първо се държеше мило забавно и винаги се усмихваше като поздравяваше а ся /от 1-2 седмици/ едвам обелва едно намусено "здрасти"

slimbo
02-20-2012, 16:20
Е като не го харесваш какъв е проблема? Бъдете се само приятелчета и това е.

там е проблема държи се идиотски даже не като приятелче

TheBeliever
02-20-2012, 16:25
Ако се е надявал за нещо повече и е видял, че не му минава номера е нормално да се отдръпне.

Chacho
02-20-2012, 16:28
ами всъщност НЕ ама искам да разбера кво става и кво ще излезе

Това е като да се завреш в гъза, за да видиш дали случайно не е чист. Момчето сигурно те харесва, ти му обръщаш внимание, но нищо повече и той не може да разбере черно или бяло е. Оттам и колебливото му държание. Науми си какво искаш и приказвайте директно. Като искаш да сте близки, не питай по форумите, а се научете да разговаряте помежду си за нещата, които ви касаят вас двамата.

slimbo
02-20-2012, 16:28
Ако се е надявал за нещо повече и е видял, че не му минава номера е нормално да се отдръпне.

не знам повече сме си говорили по чатовете , защото в даскало е п трудно винаги има много хора около нас и .... (ама до преди седмица само се опитваше да ме разсмее ако е важно) аз се опитвах да се смея там където ми е и не мие смешно и да бъда по сериозна там където ми е много смешно а не трябва

Chacho
02-20-2012, 16:30
Ко речи?

10б

slimbo
02-20-2012, 16:31
Това е като да се завреш в гъза, за да видиш дали случайно не е чист. Момчето сигурно те харесва, ти му обръщаш внимание, но нищо повече и той не може да разбере черно или бяло е. Оттам и колебливото му държание. Науми си какво искаш и приказвайте директно. Като искаш да сте близки, не питай по форумите, а се научете да разговаряте помежду си за нещата, които ви касаят вас двамата.

полезен си токова колкото пясък в пустинята!!! коя част от сега почти не си говорим не разбра и то може би е и по моя вина не знам !!! а и съм във форума точно за съвет не за критики

Chacho
02-20-2012, 16:39
Харесва те и иска да сте повече от приятели, а ти не го допускаш. Като не искаш нещо повече, поне го изяснете това помежду си.

А и съм във форума да критикувам, не само да съветвам.

qkakukla2
02-20-2012, 16:41
Пиши му иначе съвсем ще се забравите.

slimbo
02-20-2012, 16:43
Пиши му иначе съвсем ще се забравите.

писах му днес следобяд още чакам отговор ... ам една приятелка скоро има рожден ден и си мисля дали да не го поканим....

slimbo
02-20-2012, 16:46
Харесва те и иска да сте повече от приятели, а ти не го допускаш. Като не искаш нещо повече, поне го изяснете това помежду си.

А и съм във форума да критикувам, не само да съветвам.

амм..опитвам се да не съм сурова усещам че изпитва нещо повече а аз нямам намерение да го отблъсквам но попринцип съм затворено човече..смисъл не съм срамежлива даже напротив но не допускам хората лесно до себе си /тоест ен позволявам "да се докоснат до сърцето ми 8-) / така да кажем

Chacho
02-20-2012, 16:50
Ако не искаш да сте нещо повече от приятели, разберете се, че така стоят нещата. Иначе ще е на периоди - ще е мил с тебе, после ще ти се сърди, после пак ще е мил с тебе, т.н. Накрая ще ти предложи, ще го отрежеш и може за доста по-дълго да млъкне. Не че и сега няма шанс, но цялата работа става много фалшива като сте с различни виждания.

slimbo
02-20-2012, 16:55
Ако не искаш да сте нещо повече от приятели, разберете се, че така стоят нещата. Иначе ще е на периоди - ще е мил с тебе, после ще ти се сърди, после пак ще е мил с тебе, т.н. Накрая ще ти предложи, ще го отрежеш и може за доста по-дълго да млъкне. Не че и сега няма шанс, но цялата работа става много фалшива като сте с различни виждания.

не мисля че е за изпускане защото човека е много по свестен от тоя дето харесвам ама той не ми знае името сложно е ............ таа тва момче го заслужава /да се откажа от чувствата си смисъл и да се съобразя с неговите/ но нямам подход може би

Chacho
02-20-2012, 17:00
Тоест да се насилиш да го харесаш? Мило и саможертвено, ама ще си вкараш автогола като се окаже, че не е за ден-два. Решението си е твое де, малко хора вървят на въпреки на чувствата си, интересно е, че се опитваш да застанеш над тях. Но, за да не се е появила тръпката до момента, сигурно има причина.

slimbo
02-20-2012, 17:04
Тоест да се насилиш да го харесаш? Мило и саможертвено, ама ще си вкараш автогола като се окаже, че не е за ден-два. Решението си е твое де, малко хора вървят на въпреки на чувствата си, интересно е, че се опитваш да застанеш над тях. Но, за да не се е появила тръпката до момента, сигурно има причина.

не знам сигурно живота ми е като филм случват се много неща и си е направо екшън,романтика и комедия в едно ...... /пък и аз съм инат и винаги вървя срещу себе си така че...../

slimbo
02-20-2012, 17:15
амм кво мислите дали е добре да го поканя на партито на приятелката ми

Chacho
02-20-2012, 17:18
Да, разбира се. Не го отритвайте. Може би малко се пресилих, не си вменявай отговорност за неговите действия. Покани го, а как ще си прекара и какво ще прави си е негово решение.

slimbo
02-20-2012, 17:19
Да, разбира се. Не го отритвайте. Може би малко се пресилих, не си вменявай отговорност за неговите действия. Покани го, а как ще си прекара и какво ще прави си е негово решение.

мерси много даже и като досаден критик много ми помогна :)

Chacho
02-20-2012, 17:23
Доктор Хаус пасти да яде.

Пак заповядай!

slimbo
02-20-2012, 18:03
Доктор Хаус пасти да яде.

Пак заповядай!

:P :) :) :) 8-)

s_E_x_Y_y_Y
02-20-2012, 22:26
Ако се чудиш какво му минава през главата то всеки някога се е чудил това и сигурно само времето ще покаже, а ако не го харесваш какъв по точно е смисъл да се насилваш да го правиш? Надали е юе ти е много забавно ... особено ако той вземе да се влюби пък ти решиш, че не си успяла да го харесаш като повече от приятел

slimbo
02-23-2012, 14:35
Благодаря на всички ви!!! Сега всичко е ОК !!!! Явно просто не му е било ден . Благодаря още веднъж!!!

Chacho
02-23-2012, 14:38
Другата седмица пак няма да му е ден.

slimbo
02-23-2012, 14:48
Другата седмица пак няма да му е ден.

вече с шутовете :D :D

Chacho
02-23-2012, 14:49
Очакваме до Великден да си с подут крак.

slimbo
02-23-2012, 14:52
ако нещата стоят така повярвай ми за него няма да има великден