Влез

View Full Version : Влюбване?

avril11
02-21-2012, 15:37
Били ли сте влюбени за най-малко 10 месеца? Ако да, влюбвали ли сте се отново след това?
Задавам въпроса,защото бях влюбена в едно момче година и нещо и още съм. Започвам да си мисля,че повече никога няма да мога да се влюбя и това наистина ме отчайва. Затова ми е важно да знам дали е възможно пак да почувствам същото с някого и наистина ли времето лекува.. поне при вас ?

LeprikonA
02-21-2012, 16:04
не се вживявай излишно. ще обичаш, спокойно.

xoxi
02-21-2012, 16:04
10 месеца са нищо.
Разбира се, че ще можеш да си влюбиш отново и то в друг човек, стига да не потънеш в съжаления и филми след като всичко свърши.
Аз бях 1 година с едно момче, което значеше страшно много за мен. След него си изревах цялото количество вода, което се съдържа в един организъм, но малко след това се запознах със сегашният си приятел. Вече година и половина съм влюбена в него и се влюбвам отново и отново всеки ден. Сигурна съм обаче, че дори и да свърши това между нас, пак ще се влюбя и пак ще обичам. Може би ще съм още по-претенциозна в избора си и ще търся някой, който го превъзхожда поне в едно отношение. Трудно, но не невъзможно.

Glamour92
02-21-2012, 16:07
Били сме. И,да може и да звучи клиширано,обаче времето,разстоянието и страничните дейности и задачи определено лекуват,колкото и да не ти се вярва точно сега...Личен опит

mOBSCENE
02-21-2012, 16:14
Първо трябва да се научиш да бъдеш щастлива и сама и тогава вече..година и доста бяхме заедно, разделихме се дойде `края на света` и нещата се изгладиха.Нямам приятел, но след време ще имам, ще се влюбя.Просто не се вглъбявам.То става изведнъж, когато не очакваш.Всичко ще е както трябва, просто ти положи усилия за всичко останало..отношения с приятели, семейство, учене..може и тренировки.Помагат:)

s_E_x_Y_y_Y
02-21-2012, 16:55
Май май повечето сме се влюбвали.Бях влюбена в последния си приятел и то страшно много, но преди няколко седмици след година и половина се разделихме :) никой не е умрял от любовна мъка ... трудно ти е сигурна съм, но се научи да си самостоятелна и щастлива независимо от никой друг след това просто нещата ще се наред :) за тези неща колкото и да не ни се иска трябва време аа и ако си намериш нова тръпка (не е задължително да се влюбваш) ще ти помогне да продължиш напред :)