View Full Version : Какво мислят вашите за татуировките ?
misheli7a
02-22-2012, 16:34
Та, какво им е мнението ? Решила съм, че първата ми татуировка ще бъде посветена на родителите ми. В знак на благодарност за всичко, което са направили за мен. Казах на майка ми за намеренията си, но тя ми каза, че на видно място в никакъв случай няма да разреши ..... Тя нима очаква да си татуирам дупето в знак на благодарност ?!? О_о
Как е при вашите? Какво мислят по въпроса ?
nIkEnCeTy_bE
02-22-2012, 16:37
Изобщо не съм говорила с тях на такава тема, честно казано. Не мисля, че ще е против, стига да не е някаква огромна, не стояща хубаво, някакви кръстове и тем подобни (и мен не ме кефят). Не знам, сигурно ще ми разрешат. Аз бих си направила йероглифи някакви с определена символика. Иначе смятам, че идеята ти е добра. :)
против са
никога не бих си направила нещо в тяхна ''чест''
искам да си направя татуировка, но тъй като не мога да реша каква ще изчакам малко : )
Thrombocyte
02-22-2012, 16:59
Все още не са ме изгонили, но имат възражения след всяка моя "проява".
Правя си ги със собствени пари, което е по-добрия вариант.
misheli7a
02-22-2012, 17:00
И на мене не ми допадат огрмните татуировки. Нещо съвсем семпличко на ръката.
-meGusta-
02-22-2012, 17:06
Май не са много навити,но след време много искам да си направя...ще се водят преговори :lol:
an0niimka
02-22-2012, 17:23
След време искам да си направя някаква малка татуировка, но баща ми е твърдо против... А майка ми ми разрешава. Тя е пич... :lol: :D
qkakukla2
02-22-2012, 17:40
Нашите са пълни консерви. :D Добре, че беше брат ми да ги поразчупи малко. Иначе и аз мисля да си правя татуировка, не съм го коментирала с родителите аз съм на мнение, че си е мое тялото и ще си прая к'вот си искам.
misheli7a
02-22-2012, 17:42
При мен пък баща ми е навит, а майка ми против. :D Но с малко врънкане и преговори накрая ще кажат да правя каквото искам.
mimsssssss
02-22-2012, 17:47
Първата беше с позволение на майка ми, пък аз бях с нейният най-добър приятел, тогава живеех у тях... и тя общо взето нямаше против. След това си направих четири наведнъж, бях с приятеля ми, мама като ме видя, не можа да отдели очи и ме огледждаше само... Преди бала си направих още четири, тогава ме гледаше малко странно и подметна нещо от рода на, че не иска да приличам на вестник... и аз се засмях и попитах да спирам с надписите и да почвам с акртинките ли :) и общо взето си го приема добре... знае че не може да ми каже нищо, но не и не изразява противно мнение
DrunkLad
02-22-2012, 17:51
misheli7a адмирации за това ,че искаш да си направиш татус в тяхна чест това ми допада не е като да си направиш "Only God Can Judge Me".Иначе искам да си направя портрети на цялата рода :D :D :D
Wasilena
02-22-2012, 19:47
Имам първите букви на гръцки от имената им на врата ми.Доста се зарадваха като ги видяха,въпреки,че не очакваха да ми е точно такава татуировката....
psychopath
02-23-2012, 06:52
Никви проблеми, даже 50% от тях се кефят на татуси.. :D:D
Anorexiia
02-23-2012, 09:40
Нямат нищо против малките на китката или на врата :)
darkladYy
02-23-2012, 10:06
аз си направих татуировката без да ги питам въбще ... имах 18 вече, ии като разбраха доста се ядосаха :-D аз затова и не им казах преди да си я направя.. щяха да полудеят
ccdesigns
02-23-2012, 11:22
Не съм говорил с нея (живея с майка ми), но едва ли ще има нещо много против някаква малка татуировка. А и аз нямам мерак да си правя.
amnessia
02-23-2012, 13:22
Против са естствено.. все пак са от хората по времето на Тодор Живков . Те не харесват това че тялото е изрисувано , а не че татуировкитеса грозни.Аз не съм замислила да си правя и не съм им казвала , но ако ги питам ще ми кажат че мога да си направя като стана на 20 и няколко но да е някаква малка :)
broken-barbiee
02-23-2012, 14:59
Първата ми татуировка искам да бъде името на майка ми. С това ще искам да покажа, че съм и безкрайно благодарна за това, че ме е търпяла, когато съм била мръсна гад и не се е отказала от мен. Когато и съобщих новината тя се съгласи, но няма да е в близкото бъдеще, защото все още не съм решила точно по какъв начин ще бъде изписано и къде. Все пак за никъде не бързам, а и не искам след време да се окаже, че не ми харесва мястото или начина и да съжалявам цял живот. :)
blackcat82
02-23-2012, 15:46
Нашите са 50/50 ,майка ми категорично не ,баща ми за. Аз съм решила да почакам ,за да бъда сигурна ,защото веднъж направиш ли татуировка ,връщане назад няма. А си е кофти да съжаляваш цял живот. Така че ,първо се убеди ,че наистина го искаш и къде я искаш. ;]
Нашите са 50/50 ,майка ми категорично не ,баща ми за. Аз съм решила да почакам ,за да бъда сигурна ,защото веднъж направиш ли татуировка ,връщане назад няма. А си е кофти да съжаляваш цял живот. Така че ,първо се убеди ,че наистина го искаш и къде я искаш. ;]
Татуировките могат да се махат оперативно, но остава гаден белег.
Не съм говорила по тази тема с тях и мисля, че няма да ми разрешат. Никога няма да си направя татуировка. За мен това е ужасно грозно. Сега ще ме нападнете .. но всеки си има мнение ;)
stambelan
02-28-2012, 08:49
Направих си първата в 7-8 клас, без да ги питам, само им бях споменавал, че го мисля. Реакцията им беше: само това ти липсваше. От тогава насам съм си направил още 7 татуса, а реакциите им спряха още след първия.Дори майка ми се зариби и вече и тя има три.
nymphadora
02-28-2012, 10:00
Мисля скоро да си правя,нашите даже не съм ги питала,защото знам,че няма да са много доволни.Веднъж споменах пред мама,тя не реагира никак,избъзика ми се само да не е името на гаджето ми :D
psychopath
02-29-2012, 16:36
Против са естствено.. все пак са от хората по времето на Тодор Живков . Те не харесват това че тялото е изрисувано , а не че татуировкитеса грозни.Аз не съм замислила да си правя и не съм им казвала , но ако ги питам ще ми кажат че мога да си направя като стана на 20 и няколко но да е някаква малка :)
Това беше една от доста грандиозните тъпотии, които съм прочел в тоя форум в последно време...
Я преди да напиша следващото нещо...кажи какво имаше предвид с подчертаното? : ))
HauntedHated
03-01-2012, 10:18
А за кво трябва да им казвате изобщо ? :) Аз направо си се драсках и не ми пукаше
DisappointedDreamer
03-01-2012, 11:38
Това беше една от доста грандиозните тъпотии, които съм прочел в тоя форум в последно време...
Я преди да напиша следващото нещо...кажи какво имаше предвид с подчертаното? : ))
+1 Подкрепям с две ръце. Какво означава това "все пак са от времето на Тодор Живков"? Ти чуваш ли се какви ги дрънкаш. Ебати.
Наще са ОК с всичко, което реша да правя. В момента съм се зарибила по растите и пиерсингите, за tattoo още не съм мислилa.
Lewskarche
03-01-2012, 12:33
Еми твърдо против ,,, мислят че само затворниците имат татуировки ,, с една дума консервативни и ограничени !
sarin4eto
03-01-2012, 12:54
аз нямах проблем когато си я правих майка ми беше съгласна,дори тя беше първия човек който я видя и много я хареса,също така беше с мен като я избирах :)
bubbbi :)
03-01-2012, 20:27
Наще ми дават и даже скоро ше си прая :)
PLEYGIRL
03-01-2012, 20:35
Нашите нито са против нито за.... майка ми каза само да навърша 18 и ще мога да си направя татос... остава ми само една година ... кефффф !!!!!!!!!!!
Аз лично много се кефя на татусите, но какво става, когато ти писне или пък да съжаллиш, че си си направил. Майка ми споделя моето мнение или аз нейното, не съм сигурна. :D .. Но въпреки това аз пак искам една мъничка да си я закътам тойно ей тука *сочи с пръст* ..
PullMeCloser
03-02-2012, 21:39
Не им е добро мнението :Д:Д
Според тях "само затворниците имат татуировки" :Д
Казали са ми ако ще си правя ,да е някъде, където няма да я видят.
Да си едитна поста, че не са стари, за някои неща имат доста съвременни възгледи, но за татусите и пиърсингите мнението им е абсолютно отрицателно.
TePuKaTpoDuShA
03-02-2012, 23:12
Не им се кефят, но единствената татуировка, която биха одобрили, ако си направя е да си напиша ИДИОТ на челото... :D поне така ми казва всеки път майка, като и спомена, че ще се татуирам :D
anonymous708973
03-03-2012, 08:32
Не са влюбени в идеята. Баща ми е без мнение, майка ми може да бъде убедена. Преди 3 години им казах, че искам, майка ми се изхили и каза да си гледам работата, но напоследък го споменавам и няма подобна реакция. Казах й какво искам да си татуирам, само не е съгласна за мястото (обратната страна на стъпалото - горната част, която е към пръстите), защото било един вид обидно към стихотворението, което искам.
toretto03
03-03-2012, 11:57
Ми какво да мислят аз съм достатъчно голям да решавам ,като ходих да се татуирам даже незнаеха ,прибрах се показах им я гледаха ,питаха какво значи и така :)
brutaLxxbunny
03-03-2012, 20:36
Нямат добро мнение за татуировките. Определено няма да ми позволят истинска поне докато не навърша пълнолетие, когато.. няма да се налага да ми позволяват :lol: Баща ми преди време ми беше споделил, че не харесва татуировките, защото според него хората трябва да си намират други начини да се изразяват, а не чрез татуиране. Не знам...
DesireToFire
03-04-2012, 08:05
Абсолютно навити са, въпреки че те не биха си направили :Д Даже баща ми ми подкрепяше желанието да стана татуистка. Знаят си, че ми е мания и че няма смисъл да ме спират, друг е въпроса че самата аз искам да изчакам още малко.