- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво мислят вашите за татуировките ?
Та, какво им е мнението ? Решила съм, че първата ми татуировка ще бъде посветена на родителите ми. В знак на благодарност за всичко, което са направили за мен. Казах на майка ми за намеренията си, но тя ми каза, че на видно място в никакъв случай няма да разреши ..... Тя нима очаква да си татуирам дупето в знак на благодарност ?!? О_о
Как е при вашите? Какво мислят по въпроса ?
You're so hypnotising
could u be the devil, could you be an angel,
your touch magnetizing
feels like going floating, leave my body glowing.![]()
![]()
![]()
Момиче съм.
Изобщо не съм говорила с тях на такава тема, честно казано. Не мисля, че ще е против, стига да не е някаква огромна, не стояща хубаво, някакви кръстове и тем подобни (и мен не ме кефят). Не знам, сигурно ще ми разрешат. Аз бих си направила йероглифи някакви с определена символика. Иначе смятам, че идеята ти е добра.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Все още не са ме изгонили, но имат възражения след всяка моя "проява".
Правя си ги със собствени пари, което е по-добрия вариант.
Respect my authoritah
И на мене не ми допадат огрмните татуировки. Нещо съвсем семпличко на ръката.
You're so hypnotising
your touch magnetizing
![]()
![]()
Момиче съм.
Май не са много навити,но след време много искам да си направя...ще се водят преговори![]()
След време искам да си направя някаква малка татуировка, но баща ми е твърдо против... А майка ми ми разрешава. Тя е пич...![]()
![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Нашите са пълни консерви.Добре, че беше брат ми да ги поразчупи малко. Иначе и аз мисля да си правя татуировка, не съм го коментирала с родителите аз съм на мнение, че си е мое тялото и ще си прая к'вот си искам.
При мен пък баща ми е навит, а майка ми против.Но с малко врънкане и преговори накрая ще кажат да правя каквото искам.
You're so hypnotising
your touch magnetizing
![]()
![]()
Момиче съм.
Първата беше с позволение на майка ми, пък аз бях с нейният най-добър приятел, тогава живеех у тях... и тя общо взето нямаше против. След това си направих четири наведнъж, бях с приятеля ми, мама като ме видя, не можа да отдели очи и ме огледждаше само... Преди бала си направих още четири, тогава ме гледаше малко странно и подметна нещо от рода на, че не иска да приличам на вестник... и аз се засмях и попитах да спирам с надписите и да почвам с акртинките лии общо взето си го приема добре... знае че не може да ми каже нищо, но не и не изразява противно мнение
misheli7a адмирации за това ,че искаш да си направиш татус в тяхна чест това ми допада не е като да си направиш "Only God Can Judge Me".Иначе искам да си направя портрети на цялата рода![]()
![]()
![]()
Имам първите букви на гръцки от имената им на врата ми.Доста се зарадваха като ги видяха,въпреки,че не очакваха да ми е точно такава татуировката....
I was born to be somebody!
Никви проблеми, даже 50% от тях се кефят на татуси..![]()
аз си направих татуировката без да ги питам въбще ... имах 18 вече, ии като разбраха доста се ядосахааз затова и не им казах преди да си я направя.. щяха да полудеят
LOUIS VUITTON e марката ;pP
Не съм говорил с нея (живея с майка ми), но едва ли ще има нещо много против някаква малка татуировка. А и аз нямам мерак да си правя.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Против са естствено.. все пак са от хората по времето на Тодор Живков . Те не харесват това че тялото е изрисувано , а не че татуировкитеса грозни.Аз не съм замислила да си правя и не съм им казвала , но ако ги питам ще ми кажат че мога да си направя като стана на 20 и няколко но да е някаква малка![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Първата ми татуировка искам да бъде името на майка ми. С това ще искам да покажа, че съм и безкрайно благодарна за това, че ме е търпяла, когато съм била мръсна гад и не се е отказала от мен. Когато и съобщих новината тя се съгласи, но няма да е в близкото бъдеще, защото все още не съм решила точно по какъв начин ще бъде изписано и къде. Все пак за никъде не бързам, а и не искам след време да се окаже, че не ми харесва мястото или начина и да съжалявам цял живот.![]()
Нашите са 50/50 ,майка ми категорично не ,баща ми за. Аз съм решила да почакам ,за да бъда сигурна ,защото веднъж направиш ли татуировка ,връщане назад няма. А си е кофти да съжаляваш цял живот. Така че ,първо се убеди ,че наистина го искаш и къде я искаш. ;]
Don't Change for Anyone, but Yourself.
Направих си първата в 7-8 клас, без да ги питам, само им бях споменавал, че го мисля. Реакцията им беше: само това ти липсваше. От тогава насам съм си направил още 7 татуса, а реакциите им спряха още след първия.Дори майка ми се зариби и вече и тя има три.
Последно редактирано от stambelan : 02-28-2012 на 09:34
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Мисля скоро да си правя,нашите даже не съм ги питала,защото знам,че няма да са много доволни.Веднъж споменах пред мама,тя не реагира никак,избъзика ми се само да не е името на гаджето ми![]()