View Full Version : Запознанство!!
gunner97
02-25-2012, 12:40
Реших да се запозная с едно момиче по фейсбук писах й здравей но не получих отговор.Според вас да продължа ли да й пиша или не и ако смятате да продължа да й пиша какво да й напиша освен здравей.
thegreenzombie
02-25-2012, 12:49
и какво очакваш като си и писал само едно здравей.. фойерверки ли? :д .. +това по facebook :?
nIkEnCeTy_bE
02-25-2012, 12:56
Ако не ти отговори в близките дни - отпиши я.
nepowtorima
02-25-2012, 15:10
Аз не бих ти писала ако не те харесвам и не искам да общувам с теб.
Даже на 2рия път ако ми пишеш ще те блокирам..
Ама.. не се знае нищо за нея.
Пробвай да и пишеш пак.. ама сталквай я и виж когато коментира/хареса нещо.. и тогава и пиши, за да си сигурен, че е там, за да разбереш..
абе пич, ние трябва да сме нахални, само със здравей при всички положения не става, пиши и пак и пак и пак и пак, ако държиш много на нея, все някога ще я отпишеш, ама от мен да знаеш, трябва да си малко нахален!
djipsito
02-25-2012, 21:21
Много ме дразни някой като ми е писал само Здравей. Ми здрасти.
И кво прайм после ? - "Как си ?" (пък аз си мисля: баси скучното...)
По принцип с голямо нежелание отговарям на някой, който почва разговора по тоя начин.
gunner97
02-25-2012, 22:30
Тогава какво друго да пиша освен здрасти слид като не се познаваме.
По принцип с голямо нежелание отговарям на някой, който почва разговора по тоя начин.
Съгласен съм. От 50-те съобщения, които получава дневно, постарай се твойто да е различно. Според мен е най-добре да обясниш причината да й пишеш, стига да не е външния й вид или ебе ми се.
Щом не може да ти дойде в главата какво да и напишеш значи не трябва да и пишеш... Какво ще стане ако е така случайно се видите на живо? Ще седиш и ще гледаш пода тъпо подсмърчайки?
Абе какво значи "сталквай"?
nIkEnCeTy_bE
02-26-2012, 10:34
Щом не може да ти дойде в главата какво да и напишеш значи не трябва да и пишеш... Какво ще стане ако е така случайно се видите на живо? Ще седиш и ще гледаш пода тъпо подсмърчайки?
Абе какво значи "сталквай"?
Сега и аз го видях и се зачудих... :lol:
Equilibrium1992
02-26-2012, 10:37
"сталквам"-шпионирам нечий профил (най-често във фейсбук) с цел дистантнно опознаване и събиране на клюки около изследвания индивид
Иначе казано-да му ровиш из профила/снимките/мненията и т.н ,за да му опознаеш личното пространство и да си задоволиш любопитството относно въпроса "Що за човек е той/тя? "
nIkEnCeTy_bE
02-26-2012, 10:39
Явно съм назад...
Equilibrium1992
02-26-2012, 10:42
^точно с тоя тип термини не е похвално да си напред с материала :D
показва склонност към nolifer-ство и прекалено оживен виртуален живот
nIkEnCeTy_bE
02-26-2012, 10:43
ахаха, има нещо такова.
^точно с тоя тип термини не е похвално да си напред с материала :D
показва склонност към nolifer-ство и прекалено оживен виртуален живот
9gag-ърке ти :D
Equilibrium1992
02-26-2012, 11:06
9gag-ърке ти :D
http://troll.me/images/another-boromir-meme/one-does-not-simply-browse-9gag-for-5-minutes.jpg
Aa 9gag,9gag-там пипат с някакъв психотрик, надминаващ 25тия кадър...
и social butterfly да си по душа,пак си в кюпа,ако се загледаш за повече от 120 секунди :D
пипат с някакъв психотрик, надминаващ 25тия кадър...
Казва се, че нивото на психотрика е OVER 9000!
PS: Ако са те баннали толкова скоро, има ли някакъв имунитет. Като на Супер Марио, след като се удариш някъде и те смалят, нали премигаш за кратко? :)
Добре, айде, ето и по темата: Шанса да "проработи" безлично запознанство тип "Здравей, как си" е много по-голям, ако е на живо.
DisappointedDreamer
02-26-2012, 11:28
^aaa, more brothers without souls 8-)
Това здрасти и как си е изтъркано. Намисли друг начин да я поздравиш и да започнеш разговор. Пусни песен, виц, някакъв въпрос към нея.
Equilibrium1992
02-26-2012, 11:47
PS: Ако са те баннали толкова скоро, има ли някакъв имунитет. Като на Супер Марио, след като се удариш някъде и те смалят, нали премигаш за кратко? :)
В един по-добър,паралелен свят би съществувало нещо подобно...тука най-много да си добавим един бан по ИП за една-две седмици към досиетата
DisappointedDreamer,ний сме навсякъде xDD
Не е никакъв спам (!) =>>> Авторе,ако не я познаваш наживо,не си прави труда.Намери общи познати излезте заедно-след като вече сте се срещнали,можеш да започнеш и с онлайн разговорите,като гледаш да не ги предозираш.
10 бууууккккви