PDA

View Full Version : Не искам да съм сама

cotton_candy96
02-26-2012, 12:39
Аз съм на 16 и от доста време се опитвам да си намеря гадже. До сега не съм имала (като изключим гаджетата в детската градина). Според мен проблемът ми е че съм леко необщителна. Искам да си намеря повече приятели обаче нещо не става. Понякога наистина имам чувството че ако продължавам така ще си остана стара мома. Просто искам и аз да усетя какво е любовта и първата целувка. Ако имате някакви идеи какво мога да направя пишете, защото съм много много отчаяна.

babity
02-26-2012, 13:08
Оффф, предлагам ти да си седнеш над уроците. На 16 разсъждавах точно като теб и ако знаеш сега колко ми е зле, че съм си похабила времето в простотии... Сега си малка за да ме разбереш, но докато не се почувстваш напълно самодостатъчна, няма любов която да може да те накара да се почувстваш добре.

Bolux
02-26-2012, 14:03
Зарежи тези глупости,точно заради тези мисли всички на твоята възраст стават к**ви. Измисли си някакво хоби,което да ти е кеф да го правиш,излизай,чети книги.Излизай с приятели и все ще си намериш някой,с който да си допадате,а и защо са ти приятели,ако няма да са ти истински. За гадже има време,едва сега започва живота ти.Ако се депресираш от това,че нямаш гадже си пусни един романтичен филм и ще ти дойде настроението.

paradosou
02-26-2012, 14:30
Вкопчила си се в идеята за гадже и тва те спъва жестоко.
Преди да почнеш връзка, за да е качествена, трябва да се чувстваш ок сама със себе си.
Някъде ми беше попаднало и е супер вярно - ако постоянно удряш на камък, можеш или да си снижиш стандартите, или да увеличиш стандартите в себе си. Познай кое е силната карта.

Limitless
02-26-2012, 14:35
Ако искаш да си имаш приятели .. можеш да си намериш много бързо .. само трябва да си отвориш краката другото е елсна работа .. за любовта .. ако толкова бързаш единственото което ще получиш от любовта е разбито сърце ии .. нещо друго остави всичко да стане от само себе си ..няма да съжаляваш.. а ако не издържаш вече .. направи това най-отгоре! :)

anonymous708973
02-26-2012, 15:55
Вкопчила си се в идеята за връзка и ще ти кажа какво ще стане - ще намериш някого, когото харесваш, ще тръгнеш с него и връзката ще е пълна пародия, защото ще изпитваш постоянната нужда да му се доказваш. Един от вариантите. Има още много.

cigarettekisses
02-27-2012, 12:42
Нямаш друг избор освен да излизаш навън,да се запознаеш с нови хора,да се сприятелиш с тях.
Някой ден ще срещнеш някой,към когото проявяваш интерес и надявам се оттам нататък да знаеш какво да правиш.

marilyn
02-27-2012, 18:08
Не си превръщай желанието да имаш гадже във фикс идея. Аз съм на 19 и съм си нямала гадже (имам предвид сериозна връзка, не че не си общувам и спя с момчета) защото не съм намерила правилния, който ме заслужава. Има време за всичко.
А това, че не си общителна.. еми пробвай да си намериш компания, приятели... то не може само хората да те търсят, ти също трябва да проявиш интерес. ;)

vpowerrr
02-27-2012, 18:14
Ама ти си се сдухала бе... като си необщителна, стани общителна, напрегни си крехката психика и изваяй от себе си човек, какъвто искаш да бъдеш. Щом имаш желание всичко е възможно, от опит ти го казвам ;)
Спри да се оплакваш по форуми ами помисли какво не ти е наред и го поправи.

Hilary_
02-28-2012, 07:00
хаха стара мома вика .. :D
Момичееееее седи си на дупето, всичко идва с времето си. За къде бързаш?

bloodyF
02-28-2012, 07:47
how's that even possible?
аз съм 95 и съм на 16 , ти си 96 и си на 16 :О

как и да е, стой мирна, има време за всичко

Irti
02-28-2012, 08:32
А това, че не си общителна.. еми пробвай да си намериш компания, приятели... то не може само хората да те търсят, ти също трябва да проявиш интерес. ;)

Дам, не може всичко на тава да ти дават. Както казаха горе - иди да те отворят, като компот и ще ти мине мерака. Или си гледай по-важните работи. Каква стара мома на 16, ма?

Самотата е толкова хубаво нещо... тя е добър приятел, когато си в нужда.

DisappointedDreamer
02-28-2012, 09:52

Моме, родена е през Януари/Февуари. Демек, вече е навършила 16 за тази година, докато ти ще навършиш 17 по-късно същата година.

По темата: не бързай. Вманиачила си се по тази тема и затова толкова черно ти изглеждат нещата, а пък ти си толкова тъжна. Всичко с времето си.

БожиятАгнец
02-28-2012, 09:53

Както ти тази година ще станеш на 17, така тя вече е станала на 16.

Иначе съм съгласна с предните мнения.
На сила хубост не става.
Щом не си харесваш някое определено момче,а харесваш самата идея за връзка и затова го искаш, наистина е много вероятно да си останеш стара мома.

А, ако наистина се опитваш да се сприятеляваш с разни хора, а те не се усещат/не ти отвръщат значи няма как да очакваш от тях да са подходяща среда за теб и трябва да се преориентираш към друг(и).

error92
02-28-2012, 11:54
Браво хора, толкова й помогнахте, че сега ще стане и по-необщителна (y)

Не знам...и аз имах същия проблем преди известно време и дори не усетих какво толкова направих, за да го преодолея

mOBSCENE
02-28-2012, 12:20
Еми и аз съм сама, но не е дошъл краят на света..просто не го мисли, не го търси.Всичко ще си се случи след време:) ти самичка щ есе справиш с проблемите си..ще видиш

tedi_2304
02-28-2012, 14:41
Ще си намериш и някой те чака в Румъния не забравяй !!!! Той много те обича!!