PDA

View Full Version : Объркана и самотна

cookie.
02-26-2012, 15:17
duuh, доживях и аз да пусна като първия заблуден тийн тема тук :/ ама пак ме наляга няква депресия и тъпи мисли, та реших да го споделя тук и после като чета коментарите ви, дано се освестя :Д та накратко - на 16 съм и до момента съм нямала гадже, нито съм се целувала с език (: не че ми е приоритет, дразня се на к*рвите на мойта възраст, дето не могат да преброят с колко не само са се целували, но и спали.. но както и да е, всеки има (надявам се) акъл в главата да решава сам за себе си. Лошото при мен е, че две години бях влюбена в едно момче от съседния клас.. от 8 до края на 9ти кл някъде.. и аз не знам къде ми беше главата, той не беше момче за мен и го знаех, ама. Дълга е историята, на няколко пъти уж щяхме да тръгнем, ама той прецакваше нещата и 2 дни след като ми беше казал, че ме харесва, но го е страх да тръгнем, тъй като всички ще ни ебават, се заби с една как да го кажа.. кифла от съседен клас, с която едва се познаваше (: тогава реших, че достатъчно се унижавах заради него, ама историята продължи още към година пак с подобни филми ;д щеше да влезе в затвора, аз си изревах очите заради него, ала бала дори ме водиха на уч. психолог. Та смея да кажа, че го преживях тоз идиот, обаче нещо в мен се ме тегли надолу и ме кара да се чувствам тъжна и депресирана.. от една страна искам да съм влюбена в някой, но и той да ме обича! писна ми все аз да съм наранената.. ама не го намерим тоя човек и се чувствам като.. изрод ;дд като гледам приятелките ми и въобще на моята възраст хора, всеки си има/е имал някой до себе си.. А аз кво, стоя сама.. да, като чета кво съм написала не знам да плача или да се смея.. помощ! .. ;д

EgoBaztard
02-26-2012, 15:28
Тва , че за момента не си си имала гадже не е срамно , нито пък означава , че тря да се депресваш излишно. Просто изчакай малко , не бързай да си хванеш първия олигофрен дето ти вика , че си баси секс символа. Вярвам , че ще се намери момче , което да те обича истински и да бъдете щастливи заедно!

anonymous708973
02-26-2012, 15:33
Ще ти прозвучи изтъркано, но се научи да бъдещ щастлива сама.
Заеми се с възможно най-много дейности, които да ти запълват времето.

LeprikonA
02-26-2012, 15:33
всеки решава сам за себе си и всеки има право на мнение, независимо дали ти се струва правилно или не.

не бива да си тормозиш с такива мисли главицата, най-вече защото си само на 16 години. имаш още много да видиш,преживееш,опиташ. всяко нещо става с времето си, не насилвай нещата и не взимай всяко нещо прекалено бързо на сериозно.

fluffy_^
02-26-2012, 15:41
Колкото повече търсиш любовта толкова по бавно ще я намериш ;) тя сама ще си доиде както еидн приятел вика "Любовта е сляпа , едноокият смок не ;д" няма смисъл да се депресираш за такива неща ;) да си жива и здрава а пак всичко друго ще си доиде с времето ^.^

cookie.
02-26-2012, 18:55
благодаря ви за мненията, хора ^^ btw имам друг акаунт тук, в който имам повече мнения, но ме беше срам да пусна темата от него.. ;д иначе мога да съм щастлива сама, но просто не се чувствам пълноценно, ако ме разбирате (: ще чакам, дано и моят ред дойде ^^

fluffy_^
02-26-2012, 19:09
има време..Релакс :Д Cool down xD