Влез

View Full Version : Проблем!

sun251
02-26-2012, 19:16
Темата не се отнася до мен,а до моя приятелка с която ще се радваме на вашите съвети и ще коментираме!Та проблемът е следният.На скоро моята приятелка си хвана гадже,харесват се наистина много,но той е доста срамежлив!Тя се опитва да го пречупи..прави опити да го целуне,но той сякаш се страхува и се отдръпва.В стремежа си да се прави на готин започва да се държи грубо,отказва и минимални неща като това например да и даде ръка докато се разхождат!Тя мислеше,че той няма интерес към нея,но след дълги разговори се разбра,че на момчето наистина му пука,просто не знае как да се отпусне.Тя обаче не е съгласна с държанието му и,въпреки че много го харесва иска да го зареже,само че според мен това не е вариант щом и двамата изпитват чувства.Ако може някой да даде съвети как тя може още да пречупи момчето,за да се държи той по-подобаващо с нея ?Разбираемо е,че го е срам и не е единствения в такова положение,но може ли някак да се преодолее ?Ако има някакво значение той е на 14,а тя на 13 :)

nIkEnCeTy_bE
02-26-2012, 19:22
Нормално е в такава възраст. Може момичето да е първото му гадже. Да излизат по-често заедно.

sun251
02-26-2012, 20:14
^^Да в последствие разбра,че му е първото гадже!Тук обаче идва още един проблем,той не иска да излизат само двамата тоест иска да са в компания,но когато е така той не се отпуска,а ако тя настоятелно моли да са само двамата,за да си изяснят по-лесно нещата той отказва.Но ще се опитат да превъзмогнат нещата. :)

nIkEnCeTy_bE
02-26-2012, 20:16
Ами логично е щом му е първото гадже, да не иска насаме, защото ще последна и първата целувка. А еуфорията около нея е голяма. Може би ако си поговорят на тая тема. Не може винаги да се дърпа и да отлага.

fluffy_^
02-26-2012, 20:22
А защо не първо да са насаме заедно примерно в тях или при нея у тях ? смисъл 1-2 пъти така :) после мисля че ще е добре разходка из парка примерно :)

nIkEnCeTy_bE
02-26-2012, 20:23
Тя не може да го накара да останат насаме, ти за у тях... на 13-14 са.

sun251
02-26-2012, 20:28
Наистина са говорили много на тази тема.Даже и аз съм разговаряла с него за това и винаги казва,че е готов,но на следващия ден когато пристъпят към действието и той се отдръпва някак,което наистина много я обижда и няколкократно са имали спорове затова!Не мисля,че ще го накара да останат насаме у тях или независимо къде другаде.

fluffy_^
02-26-2012, 20:30
Тя не може да го накара да останат насаме, ти за у тях... на 13-14 са.
Е какво да я покани на сокче ? и жилибончета от онея с меченцата :D

nIkEnCeTy_bE
02-26-2012, 20:41
Не, но защо не на разходка? Защо трябва да се затварят в тях... в повечето случаи едно биха си помислили хората, а те дори не са се целували, предполагам?

nIkEnCeTy_bE
02-26-2012, 20:42
При всички мисля, че трябва да намери начин момичето. Не трябва да се отказва.

fluffy_^
02-26-2012, 21:16
еее ти пък какво може да си помислят хората може пак момчето да и покаже папагала си ? ако има такав :D

извиняваи леко несериозно та да на разходка и да не се предава направо да отиде и да го дарпа за ухото от тях ;д но все пак ако пак не се получава да му го каже директно че няма да го чака 100 години за да се хванат за рака ;) и да излязат ..^.^

nIkEnCeTy_bE
02-26-2012, 21:18
Да, а тя котката... хахахах То ръката лесно, първо целувката. След време ще питаш тема - притеснява се от целувката.

fluffy_^
02-26-2012, 21:32
Най-добре го нокаутираи и след това се възползвай от момента :D

djipsito
02-26-2012, 21:36
Най-добре и двамата да спрат да се правят на големи, рано им е за гаджета.

sun251
02-27-2012, 12:15
Снощи поговорили още и след поредните разногласия оправили нещата.Само че приятелката ми май се оказа не настоятелна защото сега смята да го зареже,момчето я убеждава в чувствата си,но тя явно не може да понесе факта да не се държат по-така.Мерси на всички за помоща!

nIkEnCeTy_bE
02-27-2012, 16:16
Не мисля, че щом момчето е срамежливо и е начинаещ в тези неща, тя трябва да го зареже. Още са малки, за да искат нещо по-така. Мисля, че си струва да опита, защото рано или късно ще се отпусне.

valdesbg
02-27-2012, 21:05
А те не са се целували и не се държат за ръце, ама са гаджета. Той е срамежлив, ама имал чувства към нея... Тя иска да го пречупи, той не се дава.

Раничко им е за гаджета. И на двамата. Малко да поузреят и тогава. Между другото - по добре ще е да го зареже. И аз не бих търпял срамежливка около мен. Дразнещо е.

sun251
02-28-2012, 10:48
Всъщност целували са се веднъж,но това беше преди да тръгнат заради мисля,че едно предизвикателство.След това тя правеше опити да го целуне,но когато се доближеше до него той все се отдръпваше и това много я обиждаше.Сега ще се видят в събота и ще решат как да продължат нещата ..

БожиятАгнец
02-28-2012, 12:05
Това е някаква пародия на връзка (била тя и първа/детска).
Той дори не иска да я вижда, но имал чувства и били гаджета. Ха!
Но щом на теб..Така, де - на приятелката ти така й изнася нека почне да се държи студено и резервирано, да му покаже, че може да живее и без целувките му и държането за ръчички. Да спре да го притиска и да се отдръпне. Да го остави сам да поеме инициативата.

DisappointedDreamer
02-28-2012, 12:08
Раничко им е за гаджета. И на двамата. Малко да поузреят и тогава.

Мдам. Детски истории. По-добре да се разделят, да поотраснат малко, та тогава да се занимават с любов.

sun251
02-28-2012, 12:45
Може би наистина им е раничко,ще споделя съветите ви с нея!И той не,че не иска да излизат,напротив - но това трябва да се осъществява в компания и дори тогава му е доста притеснено..Темата наистина не се отнасяше до мен : )Благодаря на всички,които помогнаха!