PDA

View Full Version : Серия за акне

Rar3
02-27-2012, 03:47
Онзи ден бях на дерматолог. Предиписа ми лечение с антибиотик и ми изписа една серия за почистване на лицето.

Acnicare

Acnicare lotion
Acnicare cream
Acnicare Cleanser

Да питам, ако някой е запознат. Cleansera го мажа по лицето и то става като бяла кашичка. След колко време, горе-долу, да го измия?

За тези, които искат да знаят и на които може да помогне:
Антибиотика се казва Доксициклин СТАДА ( 10 дена по 1 на 12 часа и след това 20 дена по 1 на 24 часа)
А серията е така:
сутрин кремчето
вечер лосиона
Сутрин и вечер Cleanser-а ( аз го правя преди да сложа другите работи)
Каза ми да пия и бирена мая, но нещо не ми се нрави и май ще я спирам
Забранява се газирано, мазно, шоколади, топло напитки, замразени местни продукти( такива от магазина, особено пилета) защото има хормони в тях.

Горе долу е това, което ми каза дерматоложката. Надявам се да помогне на някой. Но според мен не взимайте антибиотика, преди да сте питали. Бих искал отговор и на моя въпрос, който беше:

Да питам, ако някой е запознат. Cleansera го мажа по лицето и то става като бяла кашичка. След колко време, горе-долу, да го измия?

Rar3
02-27-2012, 13:53
? 10 букви

Rar3
02-28-2012, 03:52
Ъп де... Имам чувството, че нещо не го правя като хората

sexy_liglichka
02-28-2012, 15:26
Здравейте, аз ползвам лосион и крем-гел Акне аут и съм много доволна а също така и едно кремче Ахромин евтино е някъде към 2,50лв ! след първата седмица се вийда разликата, лицето се изчиства постепенно ;) само трябва постоянство