PDA

View Full Version : Какво направих?

apple_pie
03-02-2012, 19:39
Здравейте. Имам малко тъп проблем. Той е, че с момчето, което харесвам сме приятели пишем си по скайпа и така нататък, но скоро той не е идвал на училище и не сме се виждали. Обаче преди ми пишеше всеки ден, разпитваше ме какво харесвам, а от 3-4 дни изобщо не ми пише, а ако аз му пиша ми отговаря след часове и то лаконично. Не може да ми е сърдит, защото не сме се виждали, че да съм му казала нещо, с което да го засегна, просто изведнъж спря. Може да кажете, че съм параноична, но това наистина ме тревожи и не знам как да го питам защо го прави.

nIkEnCeTy_bE
03-02-2012, 19:40
Питаш го направо, няма какво да губиш. Пък и щом не ти пише или те отбягва по някакъв начин, значи просто не трябва да се занимаваш.

apple_pie
03-02-2012, 19:52
просто ми е чудно защо спря изведнъж ;s

nIkEnCeTy_bE
03-02-2012, 20:13
Ами може да няма интерес към теб, друго момиче. Попитай го просто.

Reenata
03-02-2012, 20:29
Някои са такива. Просто и ти не му пиши,няма какво да го питаш. Той ще се сети за теб и ще ти пише някой ден .....

jghgh
03-02-2012, 20:45
аз не мисля, че при първата пречка трябва да слушаш съвети от сорта на "откажи се, щом е спрял" или да го играеш на много горда и т.н.; изразявай си чувствата малко от малко - питай го какво не е наред, дали не ти се сърди и т.н.
няма да умреш, ако преглътнеш гордостта си за момент. ако и сърдечния ти опит да възобновите контакт удари на камък, тогава се отказвай.

може да си има и лични проблеми бтв; може да е загубил интерес наистина; или ти да си била лаконична и трудна за общуване (помисли си дали си му отговаряла с охота и т.н.), и той сега да е отебал и да ти връща тъпкано на твоите опити да си говорите;
много вероятности.
питай го деликатно : "абе какво става, да не се сърдиш нещо, май ме отбягваш" и нещо лежерно, че да не изглежда много натегаческо; ама по-добре изрази някакво настроение, някакво чувство. и ще ти олекне на любопитството "какво не е наред".

apple_pie
03-02-2012, 20:56
аз мислех да не му пиша не заради гордост или нещо такова, просто реших да не му досаждам...

djipsito
03-02-2012, 21:00
"абе какво става, да не се сърдиш нещо, май ме отбягваш"

Тва ще свърши работа според мен.

eilhar
03-03-2012, 01:09
може пък да има някакви проблеми вкъщи. и това не е изключено.
иначе всички момчета си менят настроенията като носни кърпички. дразнят ме :д

Chacho
03-03-2012, 02:38
Ако спра да отговарям, най-вероятно означава, че играя дота и в следващите 5 часа ще хвърля веднъж око на скайпа.

anonymous708973
03-03-2012, 03:54
аз мислех да не му пиша не заради гордост или нещо такова, просто реших да не му досаждам...

Няма и смисъл. За мен отговорът е очевиден - харесвал те е, ти не си отвърнала по никакъв начин, той е решил, че няма смисъл да се занимава повече.

Nakadah
03-03-2012, 05:59
Сега ще метна боба....

apple_pie
03-03-2012, 07:27
Няма и смисъл. За мен отговорът е очевиден - харесвал те е, ти не си отвърнала по никакъв начин, той е решил, че няма смисъл да се занимава повече.
еммии напротив аз винаги му отговарям, пиша му, когато не ме изпревари и пускам някви намеци, ама той винаги ме реже (което не е на сериозно защото, той е такъв, че просто обича да реже и да затапва, ама пък може и да е на сериозно, знам ли го ;д)

nIkEnCeTy_bE
03-03-2012, 10:52
Човек като има желание, намира и начин. Това са 3 - 4 дена. За какво е това сърдене? А и да има проблеми, ако има интерес към теб, два реда да напише нищо не коства.

ariimeri97
03-03-2012, 11:17
Тва ще свърши работа според мен.

напълно подкрепям!!!

broken-barbiee
03-03-2012, 16:02
Ако спра да отговарям, най-вероятно означава, че играя дота и в следващите 5 часа ще хвърля веднъж око на скайпа.

99,9% от момчетата, с които съм имала вземане-даване са по същия начин, за това е най-добре да го питаш - нали знаеш, че ние няма как да сме сигурни на 100%, а просто предполагаме. :)

bowlingForBeer
03-03-2012, 16:40
може да се е случило нещо с него... като го видиш на даскало го попитай дали е окей. Но го направи на живо, наче става прекалено безличнo.

а от друга страна, обърни внимание на колко често сте си писали. Колко често ти започваш разговорите, може просто да си му досадна в момента. Хората са социални типове, ако си общувате предимно по скайп, много ясно, че ще загуби интерес по някое време.