sun251
03-04-2012, 15:16
Здравейте на всички!Понеже скоро ми предстои важно събитие си търся рокля,но нищо не намирам което да ми грабне окото!Не държа да е официална - напротив,нещо семпло и дълго някъде до колената или малко над тях.Ако може да поствате различни сайтове в,които мога да намеря нещо подобно и цените да са по възможност не толкова надути защото не мисля,че ще я облека повече от един път!
Също,за да не правя отделна тема да попитам тук - имам сини очи и много се чудя с какво да ги подчертая(взаимствах този въпрос от една друга тема).Слагала съм молив,но с него седя като пребита,изобщо не ми ходи може би и поради факта,че имам светла кожа и така той доста изпъква.Ще се радвам да ми помогнете и затова (: .
Също,за да не правя отделна тема да попитам тук - имам сини очи и много се чудя с какво да ги подчертая(взаимствах този въпрос от една друга тема).Слагала съм молив,но с него седя като пребита,изобщо не ми ходи може би и поради факта,че имам светла кожа и така той доста изпъква.Ще се радвам да ми помогнете и затова (: .