PDA

View Full Version : Харесва ли ме, има ли смисъл да го чакам?

niq17
03-04-2012, 17:46
Имам нужда от помощта ви.На 15 съм.. и харесах едно момче, той е колкото мен.. знае за чувствата ми , но беше казал, че не се познаваме добре, а като го попитат дали ме харесва казва не знам" или дали имам шанс пак същото. или пък по ендо време само се беше усмихнал и погледнал в обувките си.междувременно ме гледа постоянно, веднъж бях тъжна и видимо си личеше, той беше попитал приятелката ми какво ми има..говорим си, но не сме много отпуснати..видях го да се прегръща с няколко, но приятелите му казват, че той е такъв и прегръдката не значи нищо, приятелката ми му беше казала, че ми е гадно за това и той не го прави от тогава, въпреки, че една друга приятелка каза, че го е видяла да е прегърнат с някаква..вече мина достатъчно време и ми омръзна да го чакам..искам да знам дали ме харесвеа..искам ако става нещо да ства...дайте съвети

Moderated by miloto_girl_4e

sun251
03-04-2012, 17:52
Според мен момчето няма чувства иначе защо ще се държи по този начин!Може би има чисто приятелски чувства към теб,но не иска да те нарани .. Щом прегръдката му не значи нищо то може би и погледите,които ти я хвърлял не са били с голямо значение.Според мен проведете един открит разговор,кажи му да си каже мнението - дали иска да сте заедно или не!Ако случайно отговора му е отрицателен просто продължи напред и не си губи времето повече с него,не може вечно да го чакаш,а и ще срещнеш някой друг,който ще те цени повече!

nIkEnCeTy_bE
03-04-2012, 17:54
Ами пишете си, говорете си, опознайте се. Тия погледи не означават нищо.