View Full Version : Момчета, вие на това не обръщате ли внимание??
Здравейте! Забелязала съм, че има хубави момичета, които обаче нямат обноски или се държат просташки - мляскат с дъвка с отворена уста, бъркат си в носа/ушите на обществени места и т.н. Въпреки тези неща си имат ухажори, и то не малко. Момчета, не обръщате ли внимание на тези малки, но значими (поне за мен) неща??
loveca777
03-06-2012, 19:12
Лол , не вярвах ,че такава тема ще бъде публикувана относно за просташкото държание на момичетата
Щото нали принципно момчетата са такива ,,свине,, ,както ги наричате , но се влюбвате в тях? А сега ми отговорете вие момичета !
Че то кой нормален човек не обръща на тези неща!! :D
Разбирасе,че ако така ми мляскат пред погледа ми дЕректно се обръщам и започвам да бягам!! :D
Muaythaifighter
03-06-2012, 19:52
ако прай така , ще я превъзпитам точно за 1 мин,ако продължава да са лигави им бия шута
ccdesigns
03-06-2012, 19:59
Обръщам повече от голямо внимание... Разни селки (селянки) не ми трябват.
Rebirthing
03-06-2012, 22:23
Е, за всеки влак си има пътници. Тя ще си бърка в носа, той може на други места да си бърка...какво толкова ? Перфектната двойка ще са :D !
Естествено, че обръщам внимание. На такива лигли не си правя труда да ги оглеждам повече от 2 секунди :)
БожиятАгнец
03-07-2012, 01:25
Ти явно не си даваш сметка какви са тези ухажори... И ти, ако минеш покрай някой строеж ще си намериш също толкова и на същото ниво, ухажори.
Много ясно. Селският пустиняк съм аз, не тя.
[Icceto]
03-07-2012, 17:00
Това са адски гнусни неща.. Имат ухажори, щото имат някой друг чорап в сутиена, то не е заради друго..Такива селянки :D са много вече, тъй че вече не се зачудвам, то си е ежедневие ;Д
anonymous708973
03-07-2012, 17:27
Много ясно. Селският пустиняк съм аз, не тя.
:Д :Д :Д
Абе, усещам се понякога, че говоря с пълна (с храна, много моля!) уста, ама гледам да не ми се вижда сдъвканото съдържание :д
Xx_Unbelievabl3_xX
03-08-2012, 18:39
Забрави да допълниш и "дамите" които псуват доста често и не е особенно приятна гледка .. :)
Разбира се че обръщам внимание на тези неща и на държанието като цяло.Ако съм излязъл със нея на обществено място извинявам се за израза и тя започне да си бърка във всяка възможна дупка по-тялото :D
Mitsuhide
03-08-2012, 19:33
ако е такъв вид някаква просташка селяндурка, много ясно че ше й бия шута на мига. примерно ако пие бира с мен и после гледа мачовете с мен и да се оригва, даже ще ми стане кеф! Във всичко си има по някоя положителна страна, дори и във това. хах Жена мечта,майна!
Емм.. ддз-аз обръщам внимание... ще видя кат ми паднат още малко ташаците дали ще съм на същото мнение 8-)