PDA

View Full Version : Тайната любов....

edguy
03-07-2012, 16:50
Здравейте,
Интересно ми е дали мъжът е способен да обича повече от една жена и вярно ли е че първата му любов му остава тръпка за цял живот. Вие момчета има ли ли сте такива случей да ходите с дадено момиче , да я цените мн и да я обичате,но в същото време да бихте и изневерили само с една, а именно тази която не сте можели да имате примерно.. истинската ви любов. ..... Питам , защото имах приятел, с който бяхме заедно към 1-2 години , обичахме се мн, но нещата започнаха да се усложняват и аз сложих край .Той ме търсише в продължение на 4-5 месеца,но не отвръщах , после си намери друга приятелка. По всичко личи че я обича, казвал ми го е даже...но всеки път когато изляза с него , той се опитва да ме целуне, почва да говори за миналото и т.н . Когато го питам за какво постъпва толкова гадно спрямо нея ,той отговаря , 4е с друга не би го направил само с мен, защото не съм просто някоя.... И в тва съм сигурна смисъл той е сериозно мом4е попринцип,но не знам какво го прихваща... Знам , че я обича, но и тва дето го прави....

BaffaLsc
03-12-2012, 09:23
Е, защо никой не е писал :(

sun_sea
03-12-2012, 11:44
Някой хора просто си остават тръпка за цял живот, това,че си има нова приятелка не значи, че те е забравил и че старите чувства са отшумели. Той може да я обича, но никога няма да я обича както теб. С нея е, за да не е сам - продължил е живота си, но очевидно, че не може да се отърси от теб. Бих ти дала личен пример без да съм била с това момче, без да съм му давала каквито и да е надежди - година по - късно той си има сериозна приятелка, но не изпитва същото както към мен, тя е просто навик, свикване. Същото е и при теб той те иска, защото не може да те има. Иска те защото ти си била единствената за него , а тази новата е само прищявка. Убедена съм, че в момента, в който му кажеш, че искаш да сте заедно - той ще я остави и тази любов към нея ще се изпари. Ти винаги ще оставиш следа в него и след всяка следваща той няма да те забрави.

raror
03-12-2012, 11:54
Зависи от човека... :)

fluffy_^
03-12-2012, 12:08
За всеки е различно.Незнам дали ми е тръпка за цял живот има много време ;д но иначе още ми е някакси гадно че ме заряза така ама садба :) Все пак мисля че ще ми отмине като и видя фейса като разбере за какво ме е зарязала = )

umri
03-12-2012, 14:14
Здравейте,
Интересно ми е дали мъжът е способен да обича повече от една жена и вярно ли е че първата му любов му остава тръпка за цял живот. Вие момчета има ли ли сте такива случей да ходите с дадено момиче , да я цените мн и да я обичате,но в същото време да бихте и изневерили само с една, а именно тази която не сте можели да имате примерно.. истинската ви любов. ..... Питам , защото имах приятел, с който бяхме заедно към 1-2 години , обичахме се мн, но нещата започнаха да се усложняват и аз сложих край .Той ме търсише в продължение на 4-5 месеца,но не отвръщах , после си намери друга приятелка. По всичко личи че я обича, казвал ми го е даже...но всеки път когато изляза с него , той се опитва да ме целуне, почва да говори за миналото и т.н . Когато го питам за какво постъпва толкова гадно спрямо нея ,той отговаря , 4е с друга не би го направил само с мен, защото не съм просто някоя.... И в тва съм сигурна смисъл той е сериозно мом4е попринцип,но не знам какво го прихваща... Знам , че я обича, но и тва дето го прави....

Като сте скъсали защо излизаш с него въобще? Освен очевидни!Я! факт, че си вдигаш самочувствието

пп. Дали е възможно не знам. По-скоро ще е някаква самозаблуда и неориентираност, отколкото любов и към двете.

SweetySmallDevil
03-12-2012, 18:28
В живота на почти всеки човек има по някой към когото, независимо какво е направил, винаги имат тръпка ... ти може да си такава за него ... и подкрепям мнението на sun_sea ! :)

Enchanting
03-12-2012, 19:24
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/513905-%D0%96%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B0