View Full Version : :::::............ХЕЛП 8-МАРТ............:::::
Пичове тъй като е полунощ. Вече е 8 март за това ще ви разкажа накратко една жалка картинка. Миналата година харесвах едно момиче. Беше от съседния клас. Нейната най-добра приятелка е и на мене приятел за това уж си мислех, че ще се получи. Много ....ама много харесвам това момиче. И така по същество. Миналата година предложих на това момиче по най- неподходящия начин (смс) след което отговора беше ясен. Година след това се видях с двете на Баба Марта (на скоро) обменихме 2-3 думи и нещо ме жилна и просто не можех да сваля очи от нея. Докато се пребирахме приятелката и изпратихме и останахме само двамата. Сякаш езика си бях глътнал. Не продумахме нито дума и накрая аз и предложих да излезнем някаде, а тя ми каза че можем заедно да идем на следващия ден на даскало. Казах си и това е нещо, но така се стекоха обстоятелствата, че аз не можах да ида с тях. Преди час казах на приятелката и да идем на даскало ( в което си наумих 2 букета цветя и някаде кафенце и тъй като това момиче беше написало статия за 8 март в училищния вестник, намислих и убийствените комплименти ). Но приятелката и оказа да излезем. Хелпите това момиче много силно ми влияе. Дали ще намеря друг такъв шанс или да ида на даскало с букета в стаята и (което за мен не е проблем, не ми пука от никой. Но незнам как тя ще се почувства. Та дайте съвети. Моите приятели се изказаха в един глас " В един и същи камък не се спъвай! ". ТА помагайте защото това не ме задовалява.
trabi_bs
03-07-2012, 21:31
Рискувай и отиди с букета в стаята,не вярвам да те одреже пред 20 души
братле от 2 приказки не вярвам да ми се върже
// ако мога така да се изкажа .
Много "приятели" са ми казва ли че била задръстена. За мен е много чаровна,симпатична и не ми се вярва, но незнам какво да мисля........Мисля за предлагането, но то е за по - нататък когато уж може да излезнем двамата насаме (среща).
trabi_bs
03-07-2012, 21:37
разгледай и фб. не е важно какво казват и мислят другите важното е ти да я харесваш
Няма Фб ;Х само скайп в който от година ме е блокнала. ;дд и телефонен номер който изгубих и не мога да го намеря ;дд На нулата съм братле ако можех да направя нещо досега щеше да е направено. Просто боксувам на едно място ;Х
trabi_bs
03-07-2012, 21:49
ако не е важно точно утре да тръгнете отдели малко време за проучване. какви момчета обича . къде да излиза и как се държи спрямо теб като сте на саме. направил си грешка която и аз направих а това е че като сте били сами за нищо не сте говорили така се показва че нямаш интерес към момичето
Ми брат как да я разуча седи в къщи си най-много до работата на майка и съм я виждал. Много е затворена сама, държи се естествено с мен и с другите . Все едно не съм кой знае кфо /така излиза/ .
djipsito
03-07-2012, 22:35
Подари й цвете утре и й предложи да се прибирате заедно от даскало. Малко по малко ще става работата явно, ако ще става въобще. Просто ти трябва време насаме с нея, тва че приятелката й не може, не значи, че и тя автоматично се отказва, или ?
Остави предлагането, търси компанията й и я опознавай, гледай как се държи с теб, показвай интерес и квото сабя покаже.
Ако си чела тя ми е връзката м/у нас с момичето защото бях глупак да и предложа по такъв нелеп начин и тя ме блокна в скайп.
djipsito
03-08-2012, 02:18
И кво от тва ? Бъди по-смел. Нали ще я видиш в даскалото ? Отиваш, прайш квот прайш и си чук ;д Да не те бърка кво ще си помисли. Ако не те отрази, спираш да се занимаваш. Така де, няма смисъл да се буташ там, където не те искат, щото се превръща в унизение.
Имаш повод да й подариш цветето. В смисъл, че ако не беше 8 март, щях да ти кажа да не й подаряваш китки.
Виж дали ще го отрази, как ще реагира, питай я иска ли да се приберете заедно от даскало или утре да ходите заедно до даскало. Търси контакт с нея. Първо трябва да се отпуснеш да говориш с нея и да се опознаете. Не мисли за предложения и щуротии. Няма да се жените :) ти все едно пръстен ше й даваш... ;д
Ай, релакс и действай.
Така де, няма смисъл да се буташ там, където не те искат, щото се превръща в унизение.
Аз съм си релакс, но както казах миналата год. и предложих по такъв начин /смс/, че ме е срам и знаеш ли защо и предложих така. Защото не ме отразяваше /Много силна дума по скоро се правеше на недостъпна. Това което най-мразя./ Но ти както казваш май си права и както казват мойте приятели " Не се спъвай в един и същи камък." Но нали човек се учи от грешките си .
dimitar_ak
03-08-2012, 05:10
Човек, стига си търси оправдания. Искаш ли това момиче или не? Ако го искаш спри да се държиш като жена и почни да се бориш за нея. Та ти си се предал още преди битката. Никоя жена не обича лузъри.
Човек, стига си търси оправдания. Искаш ли това момиче или не? Ако го искаш спри да се държиш като жена и почни да се бориш за нея. Та ти си се предал още преди битката. Никоя жена не обича лузъри.
Добре. Като за начало как да и взема номера отново без да търся човек да ми го намира ? Това с цветята съм го намислил. Ще я поканя на кино /или ако имате по- добра идея/. Ще започна само да се интереувам от нея. Ще запомня всички празници р.д. и т.н., какво обича, харесва, любимо. Дотук добре. Но ще се върна малко по нагоре " КАК ДА Я НАКАРАМ ДА ИЗЛЕЗНЕМ ДВАМАТА?!?!", явно моите подходи не струват дайте съвети. Останалото мисля, че по приоритет е на по- ниско стъпало. ;]]
dimitar_ak
03-08-2012, 05:46
Номера е най-добре да вземеш от самата нея. Тя не ти е отказала да я придружиш до училище. Опитай пак с нещо подобно, после й предложи среща извън училище и поискай номера й за да се разберете. Лесно е.
Ам а дано. Ша пиша ако има затруднения ;дд
trabi_bs
03-08-2012, 10:32
Кажи и че си е забравила нещо и ти си и го прибрал. Предложи и да се срещнете някъде за да и го дадеш
Надявам се не си й предложил пред целия клас. Тоя номер е пробван и не работи. :D
Надявам се не си й предложил пред целия клас. Тоя номер е пробван и не работи. :D
Не дойде на 8 март на даскл спх не стана да се изложа ;дд
Екстра. Сега, като се появи, можеш да я заговориш за някви общи глупости и да я офертираш да излезете.
Братлета тая буквално ми каза не искам да изляза с теб [full sad].
trabi_bs
03-13-2012, 09:27
много гадно, казали основателна причина
братле нищо не каза пък и аз вече се бях саднал и не я питах повече ;хх
Боли те хуя, тя губи. Следващата.
anonymous708973
03-17-2012, 13:40
Боли те хуя, тя губи. Следващата.
Що по подразбиране приемаш, че тя губи? Според мен пък даже печели. За чий ще иска да има общо с такъв нерешителен тип?
Винаги ме е дразнило това "тя/той губи". Гроздето е кисело...
Така де не се получи с момичето, но поне научих един важен урок. Прави се че ти пука за всичко казано от нея. Може и да не се правиш ако наистина ти пука, но вярвам че 70% от тука не им пука. Така влизаш през спокойно навътре. Тя те мисли за нежен, внимателен, чувствителен и т.н. И наистина след 2 приказки на улицата да я поканиш насреща (При мене се получи с едно голямо ДА, все едно съм и дал пръстен ;дд ) спокоен бъди минаваш на нехт левел. Останалото е просто срещи, дати, целувки и т.н. да се ПОМНЯТ ! Още на 2 ден можеш спокойно да и предложиш, но най - сигурно на 3тия, да не избързаш. Зависи и как си се представил на 1ден. Това е мисля, че вашите съвети (като ги чета отново)....Май търсите рицаря на бял кон / принцесата от замъка. Едно момиче/момче е красиво такова каквото го виждаш, а не каквото го виждат приятелите. Мисля, че този форум няма да ми трябва повече. Съветите ви са безполезни или по - точно карате тези които не са изпитали тръпката да се издънят на нея. "Човек от грешките се учи" - но не и от чуждите. Срам ме е, че съм постнал тази тема, защото знам че има много малка вероятност да види момичето (как би се почувствала) :Х . Ако може Модератор, Администратор да я изтрие. Благодарен съм, че ми дадохте съвети. Но мисля, че всеки трябва да си го изживее по свои начин (уникален). Отговора е във вас самите не го търсете в някой форум.