Влез

View Full Version : Проблем.. ;хх :@

miminka992
03-08-2012, 11:30
Таа моя проблем може да ви се стори малко тъпичък, но на мен ми писна вече... значи живея в един блок и под него има една книжарница, в която продава един СТРАНЕН (И ТО МНОГО) мъж... един ден като отидох да си купя една тетрадка и дръпнах вратата да отворя, беше заключено, а мъжът си беше нали в книжарницата и стоеше на компютъра.. дойде, отключи ми и аз влезнах.. но след като влезнах тоя почна някакъв да ми казва " Ейй момиченце сладко.. какво ще желаеш.. ако мога да съм ти полезен с нещо ще се радвам"... ама с един такъв гласс ..УЖАСЕН! ;ХХ Иии аз се стреснах, защото го помислих за някъв луд ;хх Ии един ден пак минавам покрай книжарницата (без да влизам вътре) ии онзи мъж излезе и започна да ми подсвирква... вече супер много ми писна... какво иска от мен.. всеки път като ме види да минавам покрай книжарницата и ВИНАГИ излиза да ме гледа как вървя... тоя е някакъв психопад.. да се плаша ли вече не знам?! :x Какво да правя.. някой ще ме посъветва ли.. вече наистина ми писнаа :@:@ ;хх :x

TheBeliever
03-08-2012, 11:35
Пълен игнор. Ако стане по-нахален помоли някой по-едричък приятел да отиде да си поговори с него. В никакъв случай не му говори и избягвай директен очен контакт.

miminka992
03-08-2012, 11:39
Никога, когато излезе от книжарницата не го гледам в очите.. ии да.. опитвам се да го инорирам ии да се правя, че той не съществува... ;XX

MyGuiltyPleasure
03-08-2012, 11:45
И на мен ми се е случвало нещо подобно .. Един път м,и писна обърнах си и му казах "Да ти еба майката" + един среден пръст и спря :D

reperw
03-08-2012, 12:08
хахахах най-много ги обичам тия гниди.... ако си от София кажи ще дойда да си купя нещо от тая книжарница

MyGuiltyPleasure
03-08-2012, 12:24
^От Пловдив е. :D Познавам я :D

Your.Passion
03-08-2012, 17:40
Не му обръщай внимание !! Педофилче ..;dd ;x Просто не влизай в книжарницата му и както пише по горе -- пълен игнор. !! Сподели с вашите - Най вече с баща си !! ;DD Ако стане нещо по - сериозно баща ти така ще го изтупа че .. : ))

пAteNцЕ
03-08-2012, 17:49
Не му обръщай внимание !! Педофилче ..;dd ;x Просто не влизай в книжарницата му и както пише по горе -- пълен игнор. !! Сподели с вашите - Най вече с баща си !! ;DD Ако стане нещо по - сериозно баща ти така ще го изтупа че .. : ))

същото викам и аз пълен игнор и не минавай от там известно време (току виж забравил нали е стар :д) и най-вече кажи на ваще или дори на някой около тебе да знае и ако искаш викай някой едричък приятел да се разправя

miminka992
03-08-2012, 18:27
Амии не е много стар като го гледам.. прилича ми на около 35.. някъде там.. :-x

Your.Passion
03-08-2012, 18:28
Каза ли на вашите ??

пAteNцЕ
03-08-2012, 18:40
не е ли стар? ау да не стане проблем

miminka992
03-08-2012, 19:06
Ами казах само на майка ми ии тя ми каза както вие ме посъветвахте.. да не му обръщам внимание и т'ва е.. :x

-meGusta-
03-08-2012, 19:13
Попринцип хората си казват-нали има книжарница,знаят го хората,не е опасен..ама тоя явно показва какъв е и прекалява..според мен сподели с вашите..смисъл кажи че тоя от книжарницата те притеснява..ако продължава да се вземат емрки ако наистина е опасен да знаят хората :)

Mitsuhide
03-08-2012, 20:22
кажи на бащата да слезне да му срита педофилския задник и да се приключва ;)

xoxi
03-09-2012, 07:09
Той щом още нищо не е направил, само си плакне очите с теб явно.
Не му обръщай внимание и толкова.
Не ми се вярва да престане да те гледа, но поне няма да ти прави впечатление вече.
Аз вече втора или трета година си имам един такъв наблюдадел, с който се засичаме най-редовно по улиците. В началото и мен ме притесняваше това, че гледа, защото никак не е млад. С времето обаче ми омръзна да го мисля толкова и спрях да обръщам каквото и да е внимание. Сега още си гледа, ама какво да направя?! Няма да му вадя очите, я. :D

YyoOnNiItTyY
03-09-2012, 13:06
кажи на бащата да слезне да му срита педофилския задник и да се приключва ;)
Съгласна. Бях в същото положение, казах на баща ми и вече нямам проблем ;)

♥gerry♥
03-10-2012, 15:15
Тоя някъв педофил ;д.Иначе не му обръщай внимание, игнорирай го и ако и ако може мини от друго място, не през книжарницата.

muhtesemfan
03-10-2012, 18:15
1.Игнорирай го!
2.Говори с родителите си!
3.Ако трябва се обърни в МВР!
Отначало си помислих,че става въпрос "Приказка без край" :D :)

SunnyWinter
03-10-2012, 21:37
Игнорирай го. Нека да продължава да си те гледа, щом толкова му харесваш, ти просто не му обръщай внимание. Ако стане нещо по-сериозно, трябва да кажеш на някой от родителите си. Баща ти ще си поговори с него и всичко ще се оправи (възможно е след това педофилът да се прави, че не те забелязва :D )

Nakadah
03-11-2012, 05:58
Лют спрей?

miminka992
03-11-2012, 10:48
Благодаря на всички за съветите .. :) незнам какво щях да правя без вас хора... :)

reperw
03-11-2012, 14:25
щеше да дундуркаш нежелано бебе :D

daninka20
03-12-2012, 13:34
Странно и аз живея в един блок с една книжарница и в нея има един такъв (май педофил ) ;)