View Full Version : Цитати от филми .. : )))
Your.Passion
03-08-2012, 16:41
Здравейте :) Преди имаше такава тема за цитати от филми ,но е много стара ( ОТ 2006 година) затова реших да направя нова за да продължим да пускаме нашите любими цитати от филми : )))) .. Е хайде .. вие сте :) !! ~ ..
Van Wilder
"Don't take life too seriously, you'll never get out alive" / "Не приемай живота твърде сериозно , никога няма да се измъкнеш жив"
nIkEnCeTy_bE
03-08-2012, 19:11
"...Точно в този момент си даваш сметка, че нещата се случват само веднъж, и колкото и да се опитваш никога няма да чувстваш същото, никога няма да имаш усещането, че си 3 метра над небето!" - Tres metros sobre el cielo
double or nothing - Love and basketball (и от този филм още един - В любовта и баскетбола всичко е честно, нали?)
Сега това ми дойде първо. Но има още много.
xXxAngerfisTxXx
03-24-2012, 07:19
"You wanna play rough ??? Say hello to my lil friend !!!" - Scarface :smt007 любимия ми филм
Gerry905
03-24-2012, 09:03
"Whatever you do in life will be insignificant, but it's very important that you do it, because nobody else will". От "Remember Me" е, иначе го е казал Ганди. В момента това ми дойде, иначе са много.
Why are you trying so hard to fit in when you were born to stand out? от "what a girl wants" ...:)
Wasilena
03-28-2012, 15:45
Don't you hear ?! I'm the crazy bitch around here. от Gossip girl <3 за него се сетих първо..