PDA

View Full Version : Бисексуални и хомосексуални момичетаа, насааам !

quin
03-09-2012, 17:42
Здравейте, аз съм момиче на 14 и наскоро осъзнах че съм бисексуална макар че още в 7ми клас харесах първото си момиче. xD Ии сегаа адцки много искам да се запозная с повече такиваа хораа дори съм решила, че следващото ми гадже искам да е момиче :D. И ако може тук да споделяте вашите историики кога осъзнахте, че сте такиваа, първото Ви гадже от същтия пол (аз досега не съм имала такова :() , и всякакви такива историики ! :) Ще съм Ви много благодарнаа, аа и годините ако може си пишете. ^^ Айде чао от мен и ще чакам да пишете, и не забравяйте GIRL POWER, GIRL POWER ! :D

LeprikonA
03-09-2012, 17:46
аЦки много ме дразнят ей такива келеши като тебе, дето не знаят къде им е носа, ама са би-та, лесби-та и всякакви тъпи вариации.

quin
03-09-2012, 17:51
просто е ново усещане за мене ;xXXXXXXXXXXXXXXXXXx

пAteNцЕ
03-09-2012, 18:05
на 14 и вече си осъзната бисексуална? брей тва поколение много бързо узрява бе....

psychopath
03-09-2012, 18:10
attention whore :]

quin
03-09-2012, 18:26
егати кво толко всички сте се настроили толкова грубо ... ;хххххххххх и да може и да не съм бисексуална но искам да контактувам с такива хора защото имам някви такива увлечения ;х пф

quin
03-09-2012, 18:28
защо реши че съм курва ??? ти знаеш ли дори какъв е смисала на тази дума ?????????? курва съм защото искам да се запозная с такива хора ли ???? пф нямам думи просто

little-bad-girl
03-09-2012, 18:29
Това, че например си се мляскала с най-добрата ти приятелка не значи, че си Би. Аз съм се натискала и събличала с най-добрата си приятелка и някакви такива, но не съм лесбо или Би, защото това си беше от лигавня. Трябва да се научиш да разграничаваш тези неща, а това че имаш някакви такова чувство 'ново' /както ти казваш/ означава, че хормоните ти излизат през ушите направо, така че не се филмирай излишно за най-добре. :D

SHPAIdURmeN
03-09-2012, 18:31
Това да не ти е сайт за запознанства ??? иначе аз не съм настроен грубо към хора като тебе ама ти си на 14 О_о изчакай да мине време и така се определяй каква си :)

quin
03-09-2012, 18:37
искам да ми разказват просто хората историйте си , иначе аз little-bad-girl никога не съм се натискала или целувала нали с език с момиче ;Д иначе да сигорно сте прави не мога да определя каква съм защото съм много малка но със сигорност знам, чее харесвам и момичета, смисъл като нали си мисля как я целувам и бих направила всичко за нея не значи ли нещо ? :( ? :D

little-bad-girl
03-09-2012, 18:38
Ми натискай се с някоя твоя приятелка по приятелски. Пробвай и ще разбереш какво ти харесва и какво не, защото така на сляпо как ще си сигурна, че ти харесва след като не си пробвала? :)

SHPAIdURmeN
03-09-2012, 18:41
съгласен съм с little bad girl опитай с приятелка че да разбереш

quin
03-09-2012, 18:46
даа прави стее ^^ ами ще опитам скоро някак си xD Благодаря Ви, че не сте така лошо настроени :)

djipsito
03-09-2012, 18:48
И аз тва щях да казвам, кво изгрубяхте. Тя си го чувства и иска да пробва, за да е сигурна, иначе няма как да разбере само с чуденки.

SHPAIdURmeN
03-09-2012, 18:48
Няма проблем ;) и гледай приятелката да е сигурна, смисъл да не те издаде или нещо подобно . :D късмет

little-bad-girl
03-09-2012, 18:54
Е, кв'о има да я издава. То например ако е на базик, за да се излигавят голямо чудо, че някой ще разбере. Това не е срамно нещо, а и ако девойката мисли за напред да си е Би не виждам защо да се притеснява да не я издадат. :) Е, успех с намирането на истинската ти същност! :)

psychopath
03-10-2012, 09:42
защо реши че съм курва ??? ти знаеш ли дори какъв е смисала на тази дума ?????????? курва съм защото искам да се запозная с такива хора ли ???? пф нямам думи просто

млъкни, бе хахахаха не ми се обяснявай
като не знаеш - трайкаш си, в най-добрия случай питаш

провери значението на "attention whore" :]

мен лично ме дразни тази фразичка, но няма по-точно понятие от нея в момента : )

Shelter
03-16-2012, 07:30
леле.... Начетох се на глупости... ;дд виж сега съншайн то не трябва да се натскаш с някого на базик за да разбереш каква си... Просто трябва да срещнеш жената, която ще ти допадне... А не да експериментираш с някого ;дд имам връзка с жена близо от 1 година иии си ми е перфектно... ака че опитай, но не с коя да е ;]]]]

w0sh
03-16-2012, 09:29
Аз пък съм некросексуален и скоро мисля да те харесам.

NomNomNom
03-16-2012, 11:01
Аз пък съм некросексуален и скоро мисля да те харесам.
Това ми хареса.

Иначе, вярно че е атеншън кон, но пък нека да не й разваляме темата.
Аз харесвах момичета още като бях в началното, и какво - хайде някой да ми каже, че не знам каква ми е сексуалната ориентация.
Още на 14 си знаех и промяна няма.

NarutoShippuuden
03-16-2012, 11:38
Ти не си БИ, ти си тъпа...

Sanguine
03-17-2012, 22:54
Още си малка и наистина няма как да знаеш. Пробвай с момичета, после с момчета. С времето ще разбереш. Но е хубаво, че така спокойно го приемаш и говориш за това, надявам се, че не е щото било модерно да си би. Или вече не е? Не знам.

Истории искаш...Имам няколко познати бисексуални и лесбийки, НО те са в границите 18-26 години. Две от тях си живеят вече 3 години на семейни начала и, убий ме, но по-хармонична двойка не съм виждала. Другата,по-малката(18г), доста дълго се бореше с това и не признаваше, но накрая се намериха с няква мацка.И от намусен и вечно мрачен човек се превърна в някво слънчице.

Аз съм пробвала с момичета. Оставяйки настрана лигавщините с приятелки. Но бъзро разбрах кой пол предпочитам за партньори. Ето, за мен това бяха експерименти и фаза. За други се оказва, че не е така.

Chacho
03-17-2012, 22:58
Къде ги намираш тия мацки, бе, душа? ;)

toad
03-17-2012, 23:12
Жените са за възпроизвеждане , какви са тези лесбо глупости ?

Sanguine
03-17-2012, 23:19
Chacho, от есперимент на експеримент...

Sanguine
03-17-2012, 23:24
Toad, то и мозъчните клетки би трябвало да се употребяват, но е видно, че не всеки ги използва по предназначение

toad
03-18-2012, 17:16
Ама как ме затапи само , въй !

bijou
04-02-2012, 11:30
Ъмм, не знам защо всички започнаха така да те "хранят", но както и да е.
Аз съм бисексуална, макар че повече се увличам повече по момичета. (:

broken-barbiee
04-02-2012, 13:43
Уф изядохте момичето, защото каза, че е по-различна от повечето.
Авторке, когато кажеш, че си на 14 и си Би е нормално малко да те понападнат, защото звучи странно. Обаче като момиче на твоите години мога да ти кажа, че щом ти така си го чувстваш си е така. Аз съм Би и имам доста такива приятелки и много си ме радват! :)

den4o7
04-02-2012, 14:01
Всички момичета са бисексуални :D

faith29
06-14-2012, 00:31
Ето това сме ние, Българите - тесногърди същества . . . Хора не бъдете толкова повърхностни и не съдете момичето само, защото е на 14години или защото е 'би'. Таа . . . ето я и моята история :) Бях в 6-ти клас, когато се 'осъзнах' и всъщност всичко ми стана ясно, когато доста си 'паднах' по една жена, доста по-голяма от мен. Тя, естествено не знаеше и нищо не се случи, даже беше невъзможно да има и приятелство между нас. Преживях я след година и 2,3 месеца, може би . . . И в 8-ми клас бях вече в друго у-ще, с нови съученици и т.н. Още в самото начало доста силно впечатление ми направи едно от момичетата в класа ми . . . сприятелихме се, станахме доста близки и Декември месец(2010г.) усетих, че буквално съм се влюбила в нея - не и казах, защото бях сигурна в сексуалната и ориентация и в това, че няма как да се получи нищо между нас. Наложи се да я забравя Май месец(2011г.). Първата ми връзка с момиче започна Август месец(2012г.) и приключи в края на Септември . . . това момиче, може би, винаги ще ми бъде тръпка . . . По средата на месец Декември тръгнах с друго момиче и скъсахме в края на месеца - нещата просто не се получиха, бяхме прекалено различни. И въпреки всичко в момента съм в много добри отношения и с двете ми бивши :)

Доктор Кой
06-14-2012, 00:39
Момичето е на 14 и иска да пробва с момичета? А вие я обиждате й казвате да ходи по мъже? Нека си играе с други момиченца- това е по- добрата алтернатива отколкото след месец да пусне тема от рода на "на 14 съм, приятеля ми е на 24 и мисля че съм бременна"

ioannidis
06-26-2012, 09:03
Аз пък съм Хендсексуален :D