View Full Version : Всички в даскало са кифли ;x
Alexandra_15
03-09-2012, 19:03
Може би няма нужда от тази тема ,но всички в даскало са някакви с кифленски муцуни и ходят си един тон грим. Как изобщо да говоря с някой от класа ни ?
при мен е същото аз слава богу понеже от 7 години съм с едни и същи хора в клас и съм успяла добре да подбера с кого да дружа, но това нямаше да е постигнато ако не беше времето, най-добрия начин е да се запознаеш с всички в класа ти и тогава вече да прецениш кой ти е по-приятен, кой не и тн, но няма как да стане за 1 ден, успех
TheBeliever
03-10-2012, 08:57
Говори с момчетата.
Alexandra_15
03-10-2012, 09:03
при мен е същото аз слава богу понеже от 7 години съм с едни и същи хора в клас и съм успяла добре да подбера с кого да дружа, но това нямаше да е постигнато ако не беше времето, най-добрия начин е да се запознаеш с всички в класа ти и тогава вече да прецениш кой ти е по-приятен, кой не и тн, но няма как да стане за 1 ден, успех
Благодаря :)
nIkEnCeTy_bE
03-10-2012, 09:06
Не мисля, че толкова не са останали хора, с които да общуваш. Както казаха - момчетата.
FuCKkK13
03-10-2012, 09:14
а и една от приятелките ми честно казано ако не я познаваш точно на кифла си прилича,но иначе е готин човек - запознай се с тях - нищо не губиш.. някоя може да се окаже приятна.. не бързай да преценяваш само външно и то от разстояние ! успех.. а иначе както казаха и момчетата са хора ;д
Alexandra_15
03-11-2012, 08:51
Мерси за съветите
pifiella
03-11-2012, 17:40
А ти сигурно си кроасан и се биете за вниманито на гевреците,а? :D
Извини ме,ама като прочета някъде за кифли и ме избива на простотия.
Кифли.... какво ти пука,ти си си ти,ако толкова няма с кой и една дума да си кажеш си говори сама...но все пак, поне една свестна, няма ли?
IWannaBeSedated
03-12-2012, 13:55
Грешиш като слагаш всички под един знаменател. :)
Alexandra_15
03-20-2012, 18:44
Не знам , може би трябва да ги опозная повече...
Cryphisss
03-20-2012, 20:07
Навсякъде е така, не само във БГ.....
SunnyWinter
03-20-2012, 20:08
Прибързала си със заключенията. Пробвай да поговориш с някоя от тях, може пък да има някоя свястна. И да не стане, нали има и момчета, както казаха.
И в нашия клас имаше една '' кифла '' и с нея не се харесвахме, ноо един ден нещо беше станало, всички я бяха зарезали и аз отидох при нея и оттогава сме много добри приятелки .
Това, че се гримират понякога означавва, че са несигурни в себе си, така че ще трябва да ги опознаеш :)
sofityoy
03-23-2012, 18:03
Незнам дали това е проблем =] ..обаче по темата
Колкото и да те дразнят не им обръщай внимание! - Нали не се занимават с теб?
Според мен трябва да има поне 1 нормално момиче,което не е кифла-КАТО ТЕБ! =]
Така,че или си намери приятелка като теб или започни да се движиш с момчетата!-Повярвай и с тях е готино...
sofityoy
03-23-2012, 18:04
И в нашия клас имаше една '' кифла '' и с нея не се харесвахме, ноо един ден нещо беше станало, всички я бяха зарезали и аз отидох при нея и оттогава сме много добри приятелки .
Това, че се гримират понякога означавва, че са несигурни в себе си, така че ще трябва да ги опознаеш :)
Да всъщност Elli * е права...всяка кифла си има причина да е такава!Или се прави на интересна или е преживяла неяо и по този начин го прикрива!!!!