.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Unhappy Всички в даскало са кифли ;x

Може би няма нужда от тази тема ,но всички в даскало са някакви с кифленски муцуни и ходят си един тон грим. Как изобщо да говоря с някой от класа ни ?

Повече от фен Аватара на bwef
    при мен е същото аз слава богу понеже от 7 години съм с едни и същи хора в клас и съм успяла добре да подбера с кого да дружа, но това нямаше да е постигнато ако не беше времето, най-добрия начин е да се запознаеш с всички в класа ти и тогава вече да прецениш кой ти е по-приятен, кой не и тн, но няма как да стане за 1 ден, успех

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Говори с момчетата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от bwef Виж мнението
    при мен е същото аз слава богу понеже от 7 години съм с едни и същи хора в клас и съм успяла добре да подбера с кого да дружа, но това нямаше да е постигнато ако не беше времето, най-добрия начин е да се запознаеш с всички в класа ти и тогава вече да прецениш кой ти е по-приятен, кой не и тн, но няма как да стане за 1 ден, успех
    Благодаря

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Не мисля, че толкова не са останали хора, с които да общуваш. Както казаха - момчетата.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Banned Мега фен
    а и една от приятелките ми честно казано ако не я познаваш точно на кифла си прилича,но иначе е готин човек - запознай се с тях - нищо не губиш.. някоя може да се окаже приятна.. не бързай да преценяваш само външно и то от разстояние ! успех.. а иначе както казаха и момчетата са хора ;д

Мерси за съветите

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    А ти сигурно си кроасан и се биете за вниманито на гевреците,а?
    Извини ме,ама като прочета някъде за кифли и ме избива на простотия.
    Кифли.... какво ти пука,ти си си ти,ако толкова няма с кой и една дума да си кажеш си говори сама...но все пак, поне една свестна, няма ли?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Грешиш като слагаш всички под един знаменател.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Не знам , може би трябва да ги опозная повече...

Навсякъде е така, не само във БГ.....

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Прибързала си със заключенията. Пробвай да поговориш с някоя от тях, може пък да има някоя свястна. И да не стане, нали има и момчета, както казаха.

Голям фен Аватара на Elli *
    И в нашия клас имаше една '' кифла '' и с нея не се харесвахме, ноо един ден нещо беше станало, всички я бяха зарезали и аз отидох при нея и оттогава сме много добри приятелки .
    Това, че се гримират понякога означавва, че са несигурни в себе си, така че ще трябва да ги опознаеш

Незнам дали това е проблем =] ..обаче по темата
    Колкото и да те дразнят не им обръщай внимание! - Нали не се занимават с теб?
    Според мен трябва да има поне 1 нормално момиче,което не е кифла-КАТО ТЕБ! =]
    Така,че или си намери приятелка като теб или започни да се движиш с момчетата!-Повярвай и с тях е готино...

Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    И в нашия клас имаше една '' кифла '' и с нея не се харесвахме, ноо един ден нещо беше станало, всички я бяха зарезали и аз отидох при нея и оттогава сме много добри приятелки .
    Това, че се гримират понякога означавва, че са несигурни в себе си, така че ще трябва да ги опознаеш
    Да всъщност Elli * е права...всяка кифла си има причина да е такава!Или се прави на интересна или е преживяла неяо и по този начин го прикрива!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си