PDA

View Full Version : Моля за малко помощ

trinnin
03-09-2012, 22:24
Ще прочете малко хронология, моля кажете си мнението,много съм объркан!
a: mn sum stastliva
a: mmmmm
а: oprawi mi se nastroenieto
a: :D
b: 6to
b: :D
a: taka
a: (happy)
b: (think)
b: :P
a: ne iskam da ti kazwam ..
a: zashtoto
a: ne znam kak shte reagirash
a: ne sum naqsno s chuvstwata ti kum men ..
a: i ne otrichai zashtoto ako ne beshe taka nqmashe da prawish tolkowa nehsta za men
a: ..
a: zatowa ne iskam da ti kazwakm
a: ;)
b: ne po skype :)
a: koe ne po skype
a: az li da ne ti kazwam
a: :D
a: zashto sum shtastliva
b: ddz
b: obarkah se ne6to
a: shte buda direktna
a: haresvam edno momche
a: i toku shto
a: mai se okaaza
a: che imam shans s nego
a: a dori ne podozirah
a: d
a: ;d
b: i kvo sledva sq
a: kakvo da sledva
a: prosto ne iskah da ti kazwam
a: ne che se znae de

a-тя..........b-aз

djipsito
03-09-2012, 22:50
Ами.. аз го разбирам катоо уф. Знае, че я харесваш, ама тя харесва друго момче и е щастлива щото има шанс нещата между тях да се получат. Ама не иска ти да го знаеш, щото я е страх как ще реагираш. Предполагам, че не иска да ти е гадно или да те загуби като приятел.

Или те е чакала доста време да се сетиш да й предложиш (въпреки че си правил толкова неща за нея, тя за толкова време не е вдянала, че искаш да си с нея, а е искала да чуе "Искаш ли да станем гаджИта").. по-малко вероятно ми се струва този втория вариант, ама с толкова малко инфо само тва ми щуква.

Едит: сега прочетох пак частта, дето е директна... иска друг, не иска теб. Ама още не знае кво ще стане с другия.... възможно е да си й резервата. Ама е възможно и да не си, не ви знам историята. Ако си й предлагал и ти е казвала, че си във френд зоната, по-добре не се бутай. Или нищо не си й казвал, ама тя те е усетила и сега се опитва леко по терлички да се измъкне. Как да го обесня. Аз ако усещам, че някой ме харесва, а аз не искам да съм с него, ще почна да му говоря за други момчета.. Нещо като застраховка.

Chacho
03-09-2012, 22:55
Не съм много добър в поезията, но:

"-Здравей, как си? Аз съм добре. Само да ти кажа, вече друг ша ма ебе."

LeprikonA
03-10-2012, 05:24
^ като за не много добър добре се справяш :Д

образно казано точно това се има впредвид, кое му е сложното?

ivcheto0o
03-10-2012, 06:52
Наясно е,че я харесваш,но тя харесва друг.Щастлива е,че между тях нещо може да се получи.

scandalousLady
03-10-2012, 07:00
Наясно е,че я харесваш,но тя харесва друг.Щастлива е,че между тях нещо може да се получи.

+1 и добавям - продължи напред щастливо без нея.