Влез

View Full Version : Първа среща

lia98
03-10-2012, 16:30
Здравейте! Бихте ли сподели ли нещо за вашата първа среща (АКО ИЗОБЩО Я ПОМНИТЕ) :D (как мина, какво правихте и т.н.)? ;) Лично моята беше пълен ПРОВАЛ....:( Бяхме на кино, но единственото нещо, което мога да кажа е, че филма беше страхотен, a всичко останало.....имах чувството, че до мен стои дърво (не говори, не мърда....) ;)

TheBeliever
03-10-2012, 17:07
Първа среща въобще или първа среща със сегашният ми приятел? Защото едното не го помня, а другото може да се каже, че липсваше.

Колкото до твоята ситуация - защо по дяволите отидохте на кино? Нормално е да стои тихо и да гледа филма, все пак това се прави в киното. Трябвало е да отидете на билярд/боулинг/кънки/нещо подобно, нещо което да предразполага към комуникация.

granger
03-10-2012, 17:14
Първата първа среща беше в едно кафене...техе. Нормално, малко притеснително,но в реда на нещата...

nIkEnCeTy_bE
03-10-2012, 17:30
Просто разходка.

lia98
03-10-2012, 18:51
Първа среща въобще или първа среща със сегашният ми приятел? Защото едното не го помня, а другото може да се каже, че липсваше.

Колкото до твоята ситуация - защо по дяволите отидохте на кино? Нормално е да стои тихо и да гледа филма, все пак това се прави в киното. Трябвало е да отидете на билярд/боулинг/кънки/нещо подобно, нещо което да предразполага към комуникация.

Отидохме на кино, защото той поиска...и поне можеше да ме прегърне, когато се облегнах на рамото му...както и да е - другия път ще отидем другаде :)

tItEufFf
03-10-2012, 21:11
Отидохме на кино. Филмът беше малко .. ами как да кажа, имаше прекалено много секс сцени (и двамата не знаехме че е такъв) но все пак беше комедия. И все пак всеки път беше ужасно странно. Той се беше облегнал на рамото ми. Целуна ме веднъж по бузата, пак си сложи главата на рамото ми. После нещо се сборичкахме и той пак ме целуна по бузата след което се погледнахме и го целунах...... По време на целия филм ми галеше ръката, беше много сладко.
След филма отидохме в един парк, на една пейка където си прекарахме много хубаво :)

Определено ми е приятен спомен :)