PDA

View Full Version : Отслабване

cwetit
03-11-2012, 14:22
Здравейте! Знам,че има много такива теми ... ама и аз да си пусна моята :D Тежа 52-и 3 кг висока съм метър и 55-58 ... и..трябва да отслабна.. бях тръгнала на фитнес , за 1 месец,после нямаше с кой да ходя и реших да си правя упражненията вкъщи.. е да ама не .. нали знаете,че като сте си вкъщи все си казвате ,че има време.. и така си минават дни,седмици,месеци ... Утре ... ЗАДЪЛЖИТЕЛНО отивам във фитнеса,правя си 1 програма и всеки ден от понеделник до петък - фитнес + събота/неделя ... Иксах да Ви попитам,дали за 3 месеца ще успея да сваля поне 5кг със този фитнес + чести разходки ... и по-малко ядене .. също и мисля поне 1 път в седмицата да ходя да плувам,или на сауна , ама за повече нямам много възможности (парични :D ) :D
Поздрави!

brutaLxxbunny
03-11-2012, 14:57
Да, ще свалиш. Аз ходех на фитнес 1-2 месеца, ядях си като едно послушно прасенце и свалих около 2-3 килограма.

FuCKkK13
03-11-2012, 15:10
ще можеш !!! успех :)

♥gerry♥
03-11-2012, 17:56
Да определено ще можеш, може да почнеш и някоя диета.:)

muhtesemfan
03-13-2012, 18:39
Най-лесният начин,по който аз отслабнах през лятото беше-спрях сладкото,газираните напитки,чипсове и др.Общо за целия ден ядох по 2 филии,и дъвчех много бавно и се наяждах,и вместо фитнес,ходих с една приятелка сутринта да тичаме.При мен проработи :)