PDA

View Full Version : Откачамм .. ;х

whoiammm
03-12-2012, 19:35
Днес в даскало нещо се ебавам с едно момиче и тя като ми вика виж са какъв си дребен ,имаш малки крака някакви филми и ми е супер тъпо , защото си набивам филма че момичетата не харесват ниски момчета аз съм на 15 години и съм 1.60 доста е малко е разбира се има и по зле от мен не съм единствен но тъпото е че даже не съм и поне малко нацепен. Наскоро почнах да ям малко повече качих някои кг. и мисля да се мятам да ходя на фитнес това ми е единствения проблем не се имам за грозен и не съм с ниско самочувствие. Средна работа :) Но това ме мъчи от както се помня всеки ми вика дребен и ме подценяват постоянно. Радвам се че не съм някои глиган 100кг. на 15 г. но и това моето не е работа .. Просто исках да си кажа всичко някъде е все пак благодаря на прочелите темата.

ПП: Знам че няма какво да направя по въпроса и по добре да не си правя ташак с природата все пак това си е до ген. Баща ми е нисък майка също. Много хора са ми казвали че ще стана по висок от баща ми. Дано да е така искам поне докато стана на 16 да се издигна малко много се надявам това да стане даже мисля да започна баскетбол и фитнес едновременно просто ми е много гадно така. Но сега ще дам всичко от себе си ще тренирам ако трябва 2-3 години няма да се спра и поне да компенсирам тази височина с нещо (мускули и яко тяло) че като стана на 17-18 да ме заглеждат повече (blush) :D Без излишни коментари ! Просто си излях мъката анонимно че ако не споделя с някои ще експлодирам ако може дайте някое съвет едвали ще помогне но все пак :) Хайде Мерси на тези които си направиха труда да прочетат :)

Enchanting
03-12-2012, 19:41
Не е нужно да се подценяваш само заради височината си. Човек не се определя само по това.
Важно е как ти се възприемаш.
Да- мнението на околните е важно, но все пак никой не е съвършен. ;)

ronyrony
03-12-2012, 19:50
аз не си падам по високи

SHPAIdURmeN
03-12-2012, 21:17
Само да ти кажа. Не е много хубаво да смесваш фитнес с баскетбол, волейбол или плуване(който и да е спорт който би ти помогнал във растежа).Понеже в фитнес изпълняваш доста силови тренировки и това не само че забавя ами и дори спира растежа на тялото.Но може да правиш леки тренировки примерно -Бягане,лицевиопори (правилни :D), коремни преси и лостове(набирания,кофички и др...).

Надявам се да ми е бил полезен съветът ми (не се притеснявай за това че ти викат че си дребен или нещо от сорта показваш им _*_ и да не ти пука)

montana6
03-13-2012, 05:49
Радвай се, че те подценяват. Така си в по-изгодно положение.

BaffaLsc
03-13-2012, 06:10
Като за начало, недей да качваш '' някои килограми '' , кой те знае с к'ви
боклуци се блъскаш, 'почвай да ядеш здравословно и задължително се запиши на някакъв
спорт, обаче НЕ само фитнес. Баскетболът + фитнес звучи добре, въпреки че за мен
волейбол винаги е бил по - напред в класацията от баскетбол, ама твое си решение.
А ония, 'дето ти се подиграват, защо изобщо им обръщаш внимание.
Нормално е, щом казваш, че и вашите са така...

anonymous708973
03-13-2012, 07:27
Не се тъпчи с добавки, най-много да си спреш растежа.
Познавам едно такова момче, до преди една година (някъде до 17-годишен тоест) беше колкото теб на височина, не го бях виждала цяло лято и като го видях в даскало - 1.75 поне е станал.

-meGusta-
03-13-2012, 07:39
Хубавото е ,че си мотивиран! Като имаш воля всичко може да стане :) Пробвай с баскетбол,едно момче от класа тренираше лятото и после като го видях за едно лято се беше издължил с 6-7 см! Наистина.Може и да не е от това,но все някак помага.Даже и любителски с приятели да е,само трябва да е редовно :)

БожиятАгнец
03-13-2012, 08:46
Като ти не се харесваш и другите няма да те харесват. Аз на твое място щях да й кажа на онази "Дреме ми на кура колко съм висок. Аз може да порастна, но ти няма да поумнееш."

whoiammm
03-13-2012, 09:09
Мерси на всички за съветитее като се замисля няма кфо да ме "ебе" ххохохо ;) Айде със здравее :P

MonnyMonsterr
03-13-2012, 10:19
Идеята ти за баскет е много добре, така хората растат на височина. И ако не искаш да те бъзикат за ниския ръст и ти също не се ебавай с хората. но ако продължават може да им измисляш яки прякори и лафове за тях, поне аз успявам и рядко някой ми казва нещо, въпреки, че определено има за какво да ме ебават.

BartSimpson
03-13-2012, 16:27
Наистина е добре да започнеш да тренираш някакъв спорт, но какво общо има темата ти в подраздел "Любов"?

bbbbPleasure
03-13-2012, 18:36
Занимавай се със спорт, например баскетбол. И въобще не се засягай, не всеки е перфектен. На 15 си има време докато пораснеш още.

raror
03-13-2012, 18:49
Доколкото разбрах проблема ти е до височината.. аз в 5и клас бях 152 и незнайно как почнах да тренирам на лостове и благодарение на тях сега в 6и клас съм 163. Волейбола и баскетбола са други варианти. Доколкото фитнеса-няма смисъл, дори само ще останеш набит. Първо "порасни" :lol: и тогава фитнеса. (не се сдържах :razz:)