Влез

View Full Version : Най-доброто решение ?

Teenhelp1
03-13-2012, 12:52
Здравейте пускал съм и друга тема освен тази по този въпрос.
Както и да е тогава се оправих сега ситуацията е следната:
Заедно сме от 1 год. и 5 месеца скоро връзката ни е минала през много трудности, но оцеляхме заедно във всичко.
Разделяли сме се събирали сме се, но от няколко месеца това зачестя няколко пъти ме остави защото се ядосва или заради минали грешки за, който съжалявам.
Бяхме скарани 1-2 дена преди 8-ми март аз реших да я изненадам и да се сдобрим.Тя изобщо не очакваше изненадах я в училище с една красива роза и й казах,че я обичам.Лицето и блесна тя се изчерви беше най-щастливото момиче на света в този момент.Следващите дни бяха страхотни бяхме щастливи и 2-мата и нищо друго нямаше значение.
До днес докато не се ядоса за нещо опитвам се да разбера за какво, но мисля,че беше заради едно момиче,което ме попита кога идва автобуса (Това момиче беше една от грешките тя много ревнува от нея.Аз не съм правил нищо с нея нито съм я целувал прегръщал даже нямам никакъв контакт с нея заради моето момиче.Както и да е после може да ме питате.) Аз не и отговорих момичето до нея ме пита и на нея й казах,че не знам.После се закачахме и на един път ми се разсърди и ядоса.
Сега не ми отговаря на skype само ми написа,че не иска да ми вижда не ми каза причина дори не ми обръща внимание.На skype си е написала ''Само ако знаеше,че ти изневерих'' (music) ;) (може да си е просто песен или да ме дразни) . Чудя се какво повече може да иска една жена освен мъжа до нея да я прави щастлива и да се чувства уникално.
Дали трябва да се опитам да си я върна да направя нещо или просто всичко да остане така и да се надявам тя да се върне ? Макар,че без нея не мога и ще ми е трудно. Тя е уникално момиче и съм сигурен,че ме обича истински точно за това се боря за нея(както тя преди за мен),но вече не знам какво да правя...

scandalousLady
03-13-2012, 14:00
Каква е тази сърденица сега ? Вместо да ти се дърпа,е хубаво да ти обясни защо прави така.. по скайп няма да стане. Обади и се и се разберете да се видите или направо отиди до тях, там няма как да те избегне и се разберете като хората.Спокойно ние момичетата понякога се ядосваме и за много малки неща, ще и мине скоро предполагам освен ако не си направил нещо по-сериозно, за което не си споменал.Успех ;)

Teenhelp1
03-13-2012, 14:04
Каква е тази сърденица сега ? Вместо да ти се дърпа,е хубаво да ти обясни защо прави така.. по скайп няма да стане. Обади и се и се разберете да се видите или направо отиди до тях, там няма как да те избегне и се разберете като хората.Спокойно ние момичетата понякога се ядосваме и за много малки неща, ще и мине скоро предполагам освен ако не си направил нещо по-сериозно, за което не си споменал.Успех ;)
Сигурно има причина, но не ми казва като я видя сигурно няма да иска да говорим ще ме отблъсква каза и че не иска да ме види,но ще опитам.

scandalousLady
03-13-2012, 14:05
Мхм.Освен това си помисли да не би да си направил и нещо друго, защото малко ме съмнява само за това,което обясни да ти каже " не искам да те виждам.."

Teenhelp1
03-13-2012, 15:02
Мхм.Освен това си помисли да не би да си направил и нещо друго, защото малко ме съмнява само за това,което обясни да ти каже " не искам да те виждам.."
Сигурно има нещо друго, но не съм го направил този ден или може тя да си е помислила,че съм направил нещо.
Никога не е правила така.Просто за това се притеснявам,че този път не е като другите.И може всичко да е до тук.

Chacho
03-13-2012, 15:14
Като ти се сърди, редно е да ти обясни защо. Ако ти се цупи, строй я малко да козирува, тва са детски истории и само ще си тровиш нервите.

paradosou
03-13-2012, 15:21
Дали трябва да се опитам да си я върна да направя нещо или просто всичко да остане така и да се надявам тя да се върне ?

Никое от двете. Много ти се е качила на главата. Ако истински държеше на теб и те уважаваше, нямаше да си позволява да те къса при всяко спречкване.
Отписвай тая история. Ще си харесаш след време друга. :)

Teenhelp1
03-13-2012, 15:23
Като ти се сърди, редно е да ти обясни защо. Ако ти се цупи, строй я малко да козирува, тва са детски истории и само ще си тровиш нервите.
Ми тя се ядоса махна снимките ни от Skype и FB за FB не съм много сигурен демек ,че късаме и не иска нищо общо.

Teenhelp1
03-13-2012, 15:29
Никое от двете. Много ти се е качила на главата. Ако истински държеше на теб и те уважаваше, нямаше да си позволява да те къса при всяко спречкване.
Отписвай тая история. Ще си харесаш след време друга. :)
И аз по някой път съм си мислил това, но държа на нея защото тя за мен е всичко.

paradosou
03-13-2012, 15:35
Помисли ти кво си за нея.

Teenhelp1
03-13-2012, 15:42
Помисли ти кво си за нея.
Тя ми е доказала,че ме обича истински държи на мен и за нея съм всичко,но не и напоследък и аз имам съмнения за това което каза ти за пречката пък и тя се промени малко или много.

Cold_Tearsss
03-13-2012, 15:43
От колко време не сте спали заедно?

Teenhelp1
03-13-2012, 15:48
От колко време не сте спали заедно?
Какво общо има това ?

Cold_Tearsss
03-13-2012, 15:49
Много, много.... ето къде е проблема.

Teenhelp1
03-13-2012, 15:56
Много, много.... ето къде е проблема.
И какво означава ?

Chacho
03-13-2012, 16:01
Че някой от двамата или и двамата нямате желание.

Може да скъса с теб и пак е редно да ти даде обяснение. Ако ще се прави на ощипана госпожица, прати я да върви на майната си, от къв зор ще се държи така с теб? Сбъркал си някъде и имаш желание да се поправиш. Ма нея не й е до поправянето, а просто й е кеф да се цупи.

Teenhelp1
03-13-2012, 16:10
Че някой от двамата или и двамата нямате желание.

Може да скъса с теб и пак е редно да ти даде обяснение. Ако ще се прави на ощипана госпожица, прати я да върви на майната си, от къв зор ще се държи така с теб? Сбъркал си някъде и имаш желание да се поправиш. Ма нея не й е до поправянето, а просто й е кеф да се цупи.
Преди направих някой грешки и сега когато всичко е наред и тя е щастлива не знам какво повече иска.Пък и си прав не трябва да се държи така.

Chacho
03-13-2012, 16:14
Да искаш и да се стараеш да я правиш щастлива е много хубаво. Само че има една граница на капризност, която не бива да й даваш да прекрачва. Имай си принципи и се придържай към тях.

Teenhelp1
03-13-2012, 16:18
Да искаш и да се стараеш да я правиш щастлива е много хубаво. Само че има една граница на капризност, която не бива да й даваш да прекрачва. Имай си принципи и се придържай към тях.
Ами мисля,че решението е да я оставя сама да ме потърси или да ми каже къде съм сгрешил ако пък не...явно няма да е същото вече. :(

Cold_Tearsss
03-13-2012, 16:30
Година и половина това е ужасно много време. Ако бях на твое място бих я оставил и ще си намеря друга. Тя първо вече те има за даденост и я няма тази тръпка, която търси, затова сега нарочно ги разиграва тези игри, че ти е изневерила, тоест с името на песента. Ти като продължаваш да и ходиш по газа само още повече ще се излагаш и накрая ще си останеш пак сам.
Това е моето мнение, за мен е правилно предполагам и Чачо ще се съгласи.... Ти си решаваш.
BTW Очаквам да те пита онзи хубавия въпрос: "Ще си останем приятели?"

Chacho
03-13-2012, 16:34
Съгласявам се. Макар че като се разделите, сигурно ще ревне за теб.

anonymous708973
03-13-2012, 17:05
Запомни следното: Ако искаш пълноценна връзка, не се извинявай на момичето с подаръци. Сядате, говорите, решавате проблема. Подаръците са отделно.
Това момиче... само гледа за какво да ти се разсърди. Не ти трябва такава май. Или сядай и й казвай, че така няма да стане, или я режи.

Cold_Tearsss
03-13-2012, 17:12
Той е изпуснал този период. Тя се е научила да му се качва на главата....

Teenhelp1
03-13-2012, 17:13
Година и половина това е ужасно много време. Ако бях на твое място бих я оставил и ще си намеря друга. Тя първо вече те има за даденост и я няма тази тръпка, която търси, затова сега нарочно ги разиграва тези игри, че ти е изневерила, тоест с името на песента. Ти като продължаваш да и ходиш по газа само още повече ще се излагаш и накрая ще си останеш пак сам.
Това е моето мнение, за мен е правилно предполагам и Чачо ще се съгласи.... Ти си решаваш.
BTW Очаквам да те пита онзи хубавия въпрос: "Ще си останем приятели?"
Всъщност съм почти съгласен, но явно нямам друг избор, ако спра да я търся и ако се върне значи държи на мен и все още има чувства.Ако не се върне значи просто трябва да продължа напред, но няма да е лесно в началото все пак се виждаме се всеки ден в училище.Пък и мога да се депресирам макар,че се опитвам да не се получава така,но по някой път се замислям,за хубавите моменти заедно и че ми е било прекрасно с нея.

Cold_Tearsss
03-13-2012, 17:26
Тя и в момента държи на теб, но просто е изгубила тръпката, която всички търсят. Що се отнася до депресията - е ще по тъжиш малко, пък ще ти мине.

Teenhelp1
03-13-2012, 17:37
Тя и в момента държи на теб, но просто е изгубила тръпката, която всички търсят. Що се отнася до депресията - е ще по тъжиш малко, пък ще ти мине.
Ми като спра да я търся мисля,че има малък шанс да се върне като вече види,че не вървя след нея ако не просто трябва да продължа.Както ти казваш ще потъжа и ще ми мине.

Cold_Tearsss
03-13-2012, 17:43
И като се върна при теб, какво? След време пак ще почне със същите номера.... няма смисъл...
Има два варианта според мен...

1. Пълен игнор.
2. Намери си друга, пък с нея си останете приятели. - това е пълен абсурд :D , ама все пак е нещо....

Така или иначе всичко се преживява и живота продължава.

Teenhelp1
03-13-2012, 17:48
И като се върна при теб, какво? След време пак ще почне със същите номера.... няма смисъл...
Има два варианта според мен...

1. Пълен игнор.
2. Намери си друга, пък с нея си останете приятели. - това е пълен абсурд :D , ама все пак е нещо....

Така или иначе се всичко се преживява и живота продължава.
То преди тя беше така с мен и аз се държах г/д по същия начин не я оцених навреме само за това съжалявам тогава тя ми даваше всичко аз я нараних. Оправихме всичко продължихме напред тя видя,че вече я ценя и обичам.Искам да върна времето назад искам да върна момичето от преди,но не мога просто се опитвам да поправя това и сега стана всичко е наред,но тя явно не е на същото мнение.Само за това ме е яд.
Иначе си прав... :(

Cold_Tearsss
03-13-2012, 18:15
Ах, не знам. Толкова продължителна връзка не съм имал. На теория давам съвети. :D

Teenhelp1
03-13-2012, 18:27
Ах, не знам. Толкова продължителна връзка не съм имал. На теория давам съвети. :D
Е няма нищо просто ме е яд то г/д аз я направих такава за жалост.Благодаря за съветите.

raror
03-13-2012, 18:44
Не знае какво иска..
http://www.plovdivmedia.com/i/20745-1.jpg

Cold_Tearsss
03-13-2012, 18:58
Не знае какво иска..
http://www.plovdivmedia.com/i/20745-1.jpg

Random pointless shit

http://www.threadbombing.com/data/media/38/comedypolice.jpg

GreenFairy
03-13-2012, 18:59
Моя съвет: Хващаш и се опитваш да говориш с нея. Ако се дърпа и пищи и каже "не искам да те виждам повече" ставаш и си заминаваш и и казваш, че това и ще стане. Повярвай ми, ако наистина те обича ще види, че си сериозен и най-вероятно ще се уплаши да не те загуби и ще почне да тича след теб. А ако не го направи, значи не си е струвало да ходиш след нея на първо място. Успех и не се филмирай, явно не е Единствената ;)

fenkaaa
03-13-2012, 19:26
По начина по който пишеш и самата ситуация.. имам чувството,че сте по на 14-15 максимум 16 ? Бяха те попитали "От кога не сте спали заедно",а вие въобще спали ли сте заедно? Малко твърдо се изразявам,не се опитвам да критикувам.Просто искам да ти кажа,че ако наистина не сте "големи" и не правите секс,това може да е само минус във връзката ви.Ако е така както смятам - пробвайте,нещата ще се подобрят.Ако не.. просто правете по-често :D Шегувам се,но все пак помага ;)

Angeleyes
03-13-2012, 19:38
Хмм според мен би трябвало да и се извиниш и да и кажеш, че трябва да ти има малко повечко доверие... :)

bloodyF
03-13-2012, 19:48
сигурно е на 15, ти си на 17+ и й вървиш по гъза
рози, простотии
очевадно е че момичето е лигла, незнаеща какво иска
спри да я търсиш и си намери друга
в крайна сметка тва е супер инфантилното поведение-няма да ти говоря, ще си изтрия снимките с теб, ще си напиша тъп текст от тъпа чалга песен нарочно да се чудиш дали не е така и с мен, за да ми ходиш по гъза, да ми купуваш подаръци и да си с мен (покрай мен) докрая на дните ми..

valdesbg
03-13-2012, 19:48
Добре те е дресирала. Ако са ти останали ташаци ще се вземеш в ръце и ще и покажеш кой дирижира парада. Ама така като гледам.. май и спомен за тях няма.

Teenhelp1
03-14-2012, 04:16
сигурно е на 15, ти си на 17+ и й вървиш по гъза
рози, простотии
очевадно е че момичето е лигла, незнаеща какво иска
спри да я търсиш и си намери друга
в крайна сметка тва е супер инфантилното поведение-няма да ти говоря, ще си изтрия снимките с теб, ще си напиша тъп текст от тъпа чалга песен нарочно да се чудиш дали не е така и с мен, за да ми ходиш по гъза, да ми купуваш подаръци и да си с мен (покрай мен) докрая на дните ми..
Честно казано позна. :D Да,но преди тя вървеше след мен, но след като я нараних нещата се промениха и сега когато всичко е наред.Явно нещата няма да бъдат същите и тя се държи така...

Teenhelp1
03-14-2012, 04:24
Моя съвет: Хващаш и се опитваш да говориш с нея. Ако се дърпа и пищи и каже "не искам да те виждам повече" ставаш и си заминаваш и и казваш, че това и ще стане. Повярвай ми, ако наистина те обича ще види, че си сериозен и най-вероятно ще се уплаши да не те загуби и ще почне да тича след теб. А ако не го направи, значи не си е струвало да ходиш след нея на първо място. Успех и не се филмирай, явно не е Единствената ;)
Напълно съгласен съм,но мен също ме е страх да не я загубя,но нямам друг избор.Така ще преценя дали си струва.

valdesbg
03-14-2012, 07:13
Че ти никога не си я печелил че да я губиш. Това че и ходиш по задника не те прави значим за нея.

anonymous708973
03-14-2012, 07:23
Той е изпуснал този период. Тя се е научила да му се качва на главата....

E, все още не се е научила да скача по нея :D
Авторе, това с виждането всеки ден в училище ми се случваше в продължение на 4-5 месеца (лятната ваканция не я включвам), неприятно е, но не е чак толкова мъчително.

Teenhelp1
03-14-2012, 14:28
Че ти никога не си я печелил че да я губиш. Това че и ходиш по задника не те прави значим за нея.
Виждам най-добре ще е да спра явно.