PDA

View Full Version : Спирала или изкуствени мигли?

missa
03-15-2012, 07:01
Здравейте момичета! Пуснах тази тема, за да ви попитам какво предпочитате - спиралата или изкуствените мигли. Преди време /когато не използвах спирала/ имах много големи мигли, а сега - всеки ден, когато отида на училище, слагам и вече не ми харесват - изгубиха се и са доста по-малки. Въпроса ми е - така или иначе си хабя миглите, кое ще е по-добре - да си слагам ли изкуствени мигли или ще стане още по-зле? Така или иначе с изк. мигли ще е доста по-хубаво, но ако ще си направя на нищо миглите, ще се откажа. Също, когато гледам клипчета за "everyday makeup routine" в youtube, винаги си слагат изкуствени мигли, а на всичкото отгоре преди това спирала. Благодаря ви и ви пожелавам един прекрасен усмихнат ден!

Hayashi
03-15-2012, 09:07
Изкуствени мигли за всеки ден е много лошо идея. Слагам си спирала от много години и миглите ми изобщо не са се променили. Може би си ползвала нещо некачествено? Единствените, които знам, че си слагат изкуствени мигли всеки ден са азиатките, но те нямат мигли. А да не говорим, че при тях е съвсем нормално да ходиш с перука и с екстравагантен цвят лещи.

При нас не е точно така и ако не е за някой наистина специален повод си мисля, че ще те гледат доста странно, защото изкуствените мигли се забелязват отдалече. Лепилото, с което се слагат изобщо не е от най-полезното за кожата. Да не говорим, че хубавите мигли са над 10 лв, а не е препоръчително да ги ползваш повече от 3-4 пъти.

Бих те посъветвала да дадеш малко повече пари, но да си купиш една хубава спирала!

Приятен ден и на теб! (:

anonymous708973
03-15-2012, 09:54
Изкуствените мигли са за определени поводи, не за всеки ден.
Използвай качествена спирала и я сваляй преди лягане.

Glam0rous
03-15-2012, 15:49
Ако си вземеш някакви не толкова театрални мигли или само отделни снопчета стои много добре и няма проблем да си ги слагаш когато искаш. Със спирала, особено ако твоите не са много гъсти и дълги не се получава някакъв уау ефект. А ако вземеш супер силна и напластяваш по 10 минути, за да стане, после поне при мен като махам ми падат косъмчета. Това с изкуствените не става, така че съм с две ръце за тях.

missa
03-15-2012, 18:31
благодаря за отговорите (: а можете ли да ми предложите някоя наистина хубава спирала? в момента ползвам една на Avon. една много дебела, ако мога така да се изразя, с някакви лилави неща по нея ;дд

marilyn
03-16-2012, 07:54
И аз те съветвам да ползваш спирала, а не изкуствени мигли. Не само, че не са за всеки ден, но и изглеждат грозно според мен, много е кичозно за ежедневен грим. А и не си представям ако си примерно 1ва смяна в даскало да ставаш сутрин рано иии докато ги залепиш тия мигли...
И както каза Пантерата, трии си спиралата преди лягане.
Казваш, че ползваш на Ейвън спирала.. аз не съм им фен на продуктите на тия, каквото и да съм имала се е оказвало боклук. Аз съм доволна от спиралите на Мейбълийн и си купувам такива предимно, не са и много скъпи. Имах преди доста време и една на Буржоа, тя също беше много добра. :))

Elinaaa
03-29-2012, 09:17
Спирала е по добрия вариант

-meGusta-
03-30-2012, 16:04
и аз съм за спиралата