View Full Version : Подарък за бал
Murzeluvam_i_sportuvam
03-15-2012, 17:08
Здравейте!
Проблема ми е следния: сестра ми завършва тая година и нямам никаква идея какво да и подаря за бала.
Дайте някакви идеи. И да изключим бижутата. Тя си има много.
Оригинална идея е ако имате повечко ваши снимки да отидеш на фотото да извадиш 4-5 и да ги сложиш в една рамка,може да не са само ваши,а и на цялото семейство.Освен това,някой голям хубав сувенир не би било зле и то с надпис относно завършването .. варианти има много,но ти най-добре си я познаваш какво обича и харесва тя :)
Ще следя темата. Най-добрата ми приятелка завършва тази година и нямам никаква идея какво да и подаря.
Murzeluvam_i_sportuvam
03-16-2012, 01:02
Оригинална идея е ако имате повечко ваши снимки да отидеш на фотото да извадиш 4-5 и да ги сложиш в една рамка,може да не са само ваши,а и на цялото семейство.Освен това,някой голям хубав сувенир не би било зле и то с надпис относно завършването .. варианти има много,но ти най-добре си я познаваш какво обича и харесва тя :)
И аз мислех нещо сувенирче ала бала.... а това със снимките хич не е лоша идея. Мерси за идеята :P
Murzeluvam_i_sportuvam
03-16-2012, 01:04
Ще следя темата. Най-добрата ми приятелка завършва тази година и нямам никаква идея какво да и подаря.
И моята най-добра приятелка завършва тази година, но няма как да съм на 2 бала едновременно. Единия във Видин, другия във Търново..... трябва да се телепортирам на всеки 5 минути :D
Leticcia
03-18-2012, 10:51
Определено идеята с рамката-оригинална, същевременно и уникална ;)
elenka0093
03-18-2012, 18:53
аз за да не пускам друга тема ще ви попитам тук..какво да подаря на приятеля си,който също завършва тази година?
LoupGarrou
03-18-2012, 23:07
Към момичетата със сестрата/най-добрата приятелка: като човек, който тази година има бал ще кажа, че това, на което най-много бих се зарадвал точно сега са пари. За първи път искам "пари". Попринцип смятам идеята за лоша, защото е някак неперсонална и безлична. Обаче, вече ще ми подарят един пръстен, който да ми остане (нямам никакви пръстени и бижута като цяло, само един сребърен ланец). Та, наще ми казаха, че за бала искат да ми подарят нещо, което да остане след това (да не е дреха или някаква простотия). И понеже от много години искам фотоапарат, а времето никога не изглеждаше подходящо реших, че тази година е идеална. Сега ще казвам на по-близките ми, на които мога да го кажа, че искам пари.
За мое голямо очудване родителите ми приеха идеята да купя апарат за 1000+ лева безропотно, може би, защото никога не съм искал нищо и попринцип не можем да си позволим волности от такова естество. Така че, сега всеки лев е от значение, щом имам зелена светлина от родителското тяло : ) !
Мисля, че няма нищо по-добро от това да направите един малък жест към познатите ви с рамка за снимка или някакъв друг креативен начин и да им дадете някаква сума, която те да оползотворят : ) .
Към момичето с приятеля: струва ми се тъпо, да подариш на приятеля си (за гадже говорим, нали?) пари ... Но за съжаление не мога да помогна, ако се сетя нещо ще пиша ...