View Full Version : Обезкосмяване на триъгълника
Wild.girL
03-16-2012, 17:53
Здравейте, искам да ви попитам как според вас е най-добрият начин за обезкосмяване на триъгълника за 1 път. До сега съм си махала само под мишниците и на краката с епилатор, но за долу много ме е страх, че ще боли да кажем с кола маска (защото повечето момичета ми казват, че с колата е най-добре). Чудя се дали няма да е по-добре 1я път с депилиращ крем и после с кола маска, понеже когато за 1 път и са ми сравнително не много малко и късички ще боли направоо.... ;х Ще ви бъда много благодарна, ако ми кажете как е най-добре особено за 1я път ! :worried:
Кола маска! Ако сега се направиш с депилатоар или бръсначка, после ще те боли повече.
FuCKkK13
03-16-2012, 18:49
^ съгласна ! .. а и сега са ти тънички космите.. подстрижи ги малко и дърпай !
ShtrudeL
03-17-2012, 15:50
Бръсненето там е най-ужасното нещо, което можеш да си причиниш на крехкото си котИнце хахах колкото и да боли кола маската. Т'ва е.
Кола маска, ама при козметик. Сама трудно ще се справиш. Ако за 1ви път ги махнеш с кола маска, после ще са ти по-тънки и по-редки, а от болката там не знам някой да е умрял, така че трай бабо за хубост. И мен ме боли, имам нисък праг на болка, ама търпя - няма и 10 минути са. :)
Кола маска, казаха ти вече.
Krisi_94
03-20-2012, 04:56
Кола маска определено.
Verminaard
03-22-2012, 13:54
Аз пък си обезкосмявам хексаграмите с бръснач.Защото и кокалчетата на ръцете имат нужда от подстрижка.
:lol: :lol:
ShtrudeL
03-25-2012, 08:14
По-добре не си го обезкосмявай за да не мислиш за пъпчици,болка..Аз моя не съм го пипала именно заради тези причини.
мда е... дай да ходим косматички, защото иначе боли...
Стискаш малко зъби и после поне ти е хубавичко.
Кола маската е най-най-
А като свикнеш с нея може и с епилатор, но трябва да имаш ноого здрави нерви и да си ного сръчен. ^^
moni010498
03-25-2012, 10:39
а колко горе долу струва при козметик?