View Full Version : Страх ме е ..
Hiphoplove
03-18-2012, 11:24
Имам един проблем - изпитвам ужасен страх от секса. Много ме е страх от това, че ще боли. Като гледам жените с деца си мисля как са се осмелили да го направят. Имам чувството, че цял живот ще ме е страх и че никога няма да го направя. Незнам защо ме е толкова страх, но само при мисълта за това изтръпвам. Дали някога този страх ще отмине?
little-bad-girl
03-18-2012, 11:28
На колко си години?
Hiphoplove
03-18-2012, 11:29
на 15 съм.
little-bad-girl
03-18-2012, 11:33
Честно да ти кажа мислех, че си на 12-13 и щях да ти кажа да не се притесняваш, но на 15 не мисля, че е много нормално да се страхуваш от секса. Ти все пак не се притеснявай, щом те е страх не го прави, според мен все някога ще се престрашиш. Относно болката - това да ти е най-малката грижа. Изобщо не боли или ако боли то не е много. Надявам се да съм ти помогнала. :)
DarkTemplar
03-18-2012, 11:35
Ще го преодолееш, въпрос на време и обстоятелства е.
приеми го като нещо нормално и че ти някой ден ще го правиш
случайно секса да е нещо лошо ? едва ли е неква касапница нали ;)
и имай предвид че си създадена така :D
Hiphoplove
03-18-2012, 11:55
Ами ако не беше болката със сигурност нямаше да ме е толкова страх..
Е то ако винаги болеше дали хората щяха да правят секс?
little-bad-girl
03-18-2012, 12:09
Ако си спокойна и не се притесняваш няма да има болка, защото ще си достатъчно влажна, за това сама си направи изводите дали трябва да продължаваш да се страхуваш. :)
Щом те е страх никой не те задължава да го правиш. Но е въпрос на време някой ден да ти се прииска
DragonLady
03-18-2012, 13:00
Щом те е страх никой не те задължава да го правиш. Но е въпрос на време някой ден да ти се прииска
+1
Иначе тя болката е само 1вият път, после остава само удоволствието, но за да стигнеш до него, трябва да минеш и през болката.
Е то не боли чак толкова много, че да те е страх. Спокойно, боли ама след време идва кефа.. :P
don't say anything.
03-18-2012, 14:10
Страх те е, защото не си готова.
Болката НЕ е каквато ти си я представяш, определено.
Поне на мен ми беше неприятно, не е болка за умиране, повярвай.
И недей да бързаш.
mIsSkiSseSt
03-18-2012, 14:25
И аз се страхувах, но не усетих почти никаква болка.
Гаджето ми е на твоята възраст и имахме този проблем и 2та.. но преди 2 седмици го преодоляхме и сега вече лека полека започваме и двамата да усещаме удоволствие от секса :) болеше я първия и втория път, но нямаше никаква кръв !
elenka0093
03-18-2012, 17:56
не е болка за умиране,не знам защо повечето са останали с това впечатление :o
Free-inf
03-18-2012, 19:48
Няма смисъл да се притесняваш.По скоро недей да слушаш каквото ти казва всеки срещнат относно секса......
Бих добавил - Всичко с времето си . При едни по рано, при други по късно !
anonymous708973
03-19-2012, 07:51
Абе, на жените с деца последният им дерт е сексът.
thefreak
03-19-2012, 09:21
Имам един проблем - изпитвам ужасен страх от секса. Много ме е страх от това, че ще боли. Като гледам жените с деца си мисля как са се осмелили да го направят. Имам чувството, че цял живот ще ме е страх и че никога няма да го направя. Незнам защо ме е толкова страх, но само при мисълта за това изтръпвам. Дали някога този страх ще отмине?
http://spazdtees.com/web_images/try_it_you__ll_like_it_pp.jpg
Е така като почнете да се филмирате, че ще боли все едно ще ви режат пръста или пък, че ще ви изтече 1литар кръв първия път...
Мисля, че голяма част от жените могат да потвърдят, че болката не е по-голяма от тази, която примерно можеш да изпиташ в зъболекарския кабинет. А за кръвта по време на цикъл кървите къде къде повече... Така че стига филми.
little-bad-girl
03-19-2012, 11:38
Е така като почнете да се филмирате, че ще боли все едно ще ви режат пръста или пък, че ще ви изтече 1литар кръв първия път...
Мисля, че голяма част от жените могат да потвърдят, че болката не е по-голяма от тази, която примерно можеш да изпиташ в зъболекарския кабинет. А за кръвта по време на цикъл кървите къде къде повече... Така че стига филми.
Точно, кратко и ясно!
scrooper
03-19-2012, 15:27
Ако си достатъчно възбудена, болката няма да е от особено значение.
Cold_Tearsss
03-19-2012, 15:29
ХАХАААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААХААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААХАААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА АААХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ ХХХХХХХАААААААААААААААААА АААААААААААААХХХХХХХХА
Сега някой, ако ме види ще си помисли, че съм се напушил....
bubblef93
03-20-2012, 15:41
Първо ти си на 15 все още си малка(не че аз съм мн голяма на 19),но все пак има разлика от едно 15 годишно момиче и от едно 19 годишно.Начина на мислене ти се променя толкова бързо че дори не осъзнаваш кога е станало това.Мисля че все някога ще се престрашиш :-)
bitch.xx
03-20-2012, 15:48
ами според мен си малко голяма да те е страх от секса ама ще го преоделеш въпрос на време е
MojoJojo88
03-20-2012, 16:19
А болката е все едно ти режат крака. Непоносима, докарва плач, при някои дори и психични отклонения....
Ужас. Абе, деца-защо си вкарвате филми, не мога да разбера? И мен ме беше страх от математиката, защото трябваше да мисля, ама го преодолях-започнах да изкарвам само шестици...хехе.
Спри да мислиш и да се панираш, защото ще си останеш девственица.
msiwelina
03-24-2012, 18:10
И аз съм на 15 и мен също ме е страх. От една страна ми се иска, но като си помисля че все пак ще има болка и се разубеждавам.
DownloadVirus
03-24-2012, 18:47
Зависи и на какъв ще попаднеш ^^
И аз съм на 15 и мен също ме е страх. От една страна ми се иска, но като си помисля че все пак ще има болка и се разубеждавам.
Доста момчета стоят на сухо заради вас. :) Казаха ви хората не боли толкова много и не тече по 1 литър кръв...
Hiphoplove
03-26-2012, 20:37
msiwelina аз съм точно като теб :((
Доста момчета стоят на сухо заради вас. :) Казаха ви хората не боли толкова много и не тече по 1 литър кръв...
Тъп коментар - доста момчета стояли на сухо. Ще стоят като трябва. Не е особено приятно усещането да те отворят, има го страха, щом не е готова къв е смисъла да се бърза?! На вас путка ви дай и аре - ръгай чушки в боба! Не става така!
MojoJojo88
03-27-2012, 08:56
А, викаш друго си е путката да се опъва и да мрънка, че я боли. Ама после като я оворат и като се отдаде на нон-стоп чукане, няма проблеми, тогава забравя колко я е боляло, нали.....
Това е болка, която се изтрайва. Минава бързо, а усещането после е в пъти по-приятно и силно, от едната болка. Не е толкова пък непоносима....
Иначе си стойте цял живот девствени от шубе, ама поне не мрънкайте, защото никой не ви е виновен.
При едни по-рано, при други по-късно.. докато се усетиш вече ще се смееш на себе си как те е било страх и не си искала ;) но като се замисля момчето с което ще го направиш е от много голямо значение.. той е този, който трябва да те накара да го искаш и да не се страхуваш
mMemories
03-29-2012, 22:03
Когато намериш правилния човек с когото искаш и си заслужава да го направиш ще забравиш и страх, и болка.
Няма нищо страшно, аз до 16 се притеснявах от секса. Просто когато узрееш повече и намериш правилния човек, влюбиш се всичко ще е окей. ((: