Влез

View Full Version : Първа среща.

little-bad-girl
03-18-2012, 12:03
Дайте съвети за първа среща. Аз съм на 16 и съм момиче. С него се познаваме от около седмица и в неделя /25.03./ сме си уговорили среща. Малко съм зле с тези неща, защото по принцип не се и запознавам по интернет с никого. А дори да се запознаем не се стига до среща. Нямам никакви сериозни намерения с това момче, но искам да направя добро впечатление, защото нищо не се знае за по-късно може да си го харесам. :)

Linns
03-18-2012, 13:23
Бъди себе си.. банално, но е най-важното в крайна сметка : )

don't say anything.
03-18-2012, 13:36
Да, както казаха - най-добре бъди себе си.
И недей да се настройваш, че нямаш сериозни намерения,
както ти самата каза, може по - натам да стане нещо.

Merkantilniq
03-18-2012, 13:56
Остави някаква загадка за себе си,не му казвай всичко което те пита,трябва винаги да оставяш книгата непрочетена,харесваме тези момичета които се дърпат,за да има тръпка :) и занимавка :Д

don't say anything.
03-18-2012, 14:08
Остави някаква загадка за себе си,не му казвай всичко което те пита,трябва винаги да оставяш книгата непрочетена,харесваме тези момичета които се дърпат,за да има тръпка :) и занимавка :Д

Тя иска просто добро впечатление да направи, доколкото разбирам?

fluffy_^
03-18-2012, 14:23
Охх..Сега си спомням мойта първа среща с момиче след запознанство чрез интернет ;(

http://data.whicdn.com/images/24111935/tumblr_m080iyr4pd1qgoovzo1_500_large.gif

little-bad-girl
03-18-2012, 14:24
А съвети за косата ми, дрехите, грима? Иначе за държанието ще послушам всичко казано до тук! :)

Merkantilniq
03-18-2012, 14:28
А съвети за косата ми, дрехите, грима? Иначе за държанието ще послушам всичко казано до тук! :)
колкото се може по-естествено,ама зависи от момчето :Д и ако имаш някакви уникални за теб си жестове,или смях използвай ги :) небрежно и непредизвикано да ги правиш де :Д

fluffy_^
03-18-2012, 14:30

Абе бъди себе си..смисъл ние откаде да знаем на тебе какво ти стой добре..Отиди така както ти се харесваш и съм сигорен че ще мине добре еееее :) толкова питаш че се сетих за тая снимка ;д

http://data.whicdn.com/images/24345747/428193_336844373018944_220369757999740_833281_4246 06690_n_large.jpg

broken-barbiee
03-18-2012, 14:35

Косата силно топирана, дрехите-къса рокля/пола и колкото може по-висок ток, грима-като на фолк певица! :D хахаха шегувам се.. :D

пт: Както вече казаха бъди себе си, а за външния вид ще е най-добре да подчертаеш красивото в себе си, но в същото време да си естествена. :)

don't say anything.
03-18-2012, 15:15
Както вече казаха бъди себе си, а за външния вид ще е най-добре да подчертаеш красивото в себе си, но в същото време да си естествена. :)

Да, можеш да сложиш просто малко пудра, черен молив/очна линия на горния клепач и малко спирала.
Достатъчно е според мен.
А за дрехите - недей да слагаш нещо искрящо,
можеш да сложиш дънки и кожено пролетно яке,
като към дънките можеш да прибавиш някакъв колан,
който да пасва с другите ти дрехи, да им подхожда,
същото с обувките, мой съвет.

strawberry88
03-18-2012, 16:15

http://www.youtube.com/watch?v=v8f3rFWq5v0 8-)

don't say anything.
03-18-2012, 16:56
http://www.youtube.com/watch?v=v8f3rFWq5v0 8-)

Прекалено е, не отива на романтична вечеря все пак.

little-bad-girl
03-18-2012, 18:17
Ох за дрехите нямам още никакви идеи, а времето напредва :х. Иначе сега обмислям да бъда със светла пудра /то и лицето ми не е много тъмно де/ малко спирала, черен молив под очите и се колебая дали да си подчертая устните с червено червило, защото винаги ми казват, че би ми отивало, но съм чувала че правило зъбите да изглеждат двойно по-жълти отколкото са. Моите не са чак жълти, но не са и съвършено бели. Идеи?

AnzaRe
03-18-2012, 18:20
През интернет ли се запознахте!?

anonymous708973
03-18-2012, 18:25
Ох за дрехите нямам още никакви идеи, а времето напредва :х. Иначе сега обмислям да бъда със светла пудра /то и лицето ми не е много тъмно де/ малко спирала, черен молив под очите и се колебая дали да си подчертая устните с червено червило, защото винаги ми казват, че би ми отивало, но съм чувала че правило зъбите да изглеждат двойно по-жълти отколкото са. Моите не са чак жълти, но не са и съвършено бели. Идеи?

Така. Какъв тип момиче си попринцип? Контиш ли се? Ако да, конти се и този път. Обаче ако попринцип човек не може да те види на високи токчета, а отидеш на среща с тях, даваш грешна представа за себе си. Ако си ходиш с широките панталони, цветните гривнички и кецовете, не се прави на някоя друга, защото си мислиш, че той би те харесал повече. Първата среща служи за опознаване. Дай му възможност да опознае истинското ти аз. Ако му хареса - добре, ако не му хареса - шанс. Не е като да си лудо влюбена, че да имаш много за губене.

little-bad-girl
03-18-2012, 18:40
Така. Какъв тип момиче си попринцип? Контиш ли се? Ако да, конти се и този път. Обаче ако попринцип човек не може да те види на високи токчета, а отидеш на среща с тях, даваш грешна представа за себе си. Ако си ходиш с широките панталони, цветните гривнички и кецовете, не се прави на някоя друга, защото си мислиш, че той би те харесал повече. Първата среща служи за опознаване. Дай му възможност да опознае истинското ти аз. Ако му хареса - добре, ако не му хареса - шанс. Не е като да си лудо влюбена, че да имаш много за губене.

Да, по принцип много си се контя. Винаги си съчетавам дрехите перфектно, на токчета зимата не ходя толкова често заради училището, за това и мисля да отида с обикновени ботушки на срещата. Иначе виждам, че си компетентна, за това да те питам какво мислиш за идеята ми да съм с червено червило /ама не да прекалявам и да съм сложила 100тона и да приличам на някоя от магистралата, ами в съвсем умерено количество колкото да подчертая устните си/?

anonymous708973
03-19-2012, 07:36
Хммм, не знам. Нож с две остриета е. Направи снимка с това червило с възможно най-добро качество и дай да я видим.
Щом се контиш, давай :)

little-bad-girl
03-19-2012, 13:15
Хммм, не знам. Нож с две остриета е. Направи снимка с това червило с възможно най-добро качество и дай да я видим.
Щом се контиш, давай :)

Уф апарата ми е развален, и нямам снимки с това червило точно.. :х ама можеш ли горе/долу да си представиш как би стояло на нормално светло лице? :)

Chacho
03-19-2012, 13:24
Ония розовеещи червила или гланцове, знам ли и аз кво се води, които леко сливат устата с кожата, са най-подходящи. Създават усещането, че жената не слага много грим и е естествена.

little-bad-girl
03-19-2012, 15:23
Ония розовеещи червила или гланцове, знам ли и аз кво се води, които леко сливат устата с кожата, са най-подходящи. Създават усещането, че жената не слага много грим и е естествена.

мерсии за съветчето, ще го последвам. :)

anonymous708973
03-19-2012, 16:57
Уф апарата ми е развален, и нямам снимки с това червило точно.. :х ама можеш ли горе/долу да си представиш как би стояло на нормално светло лице? :)

Мога, ама зависи и от червеното. Ако е баш червено, не много тъмно и не много светло, не оранжевеещо и не кафеникаво, ще е идеално :д Аз имам такова и стои супер на бяло лице.
Чачо има предвид много бледо розово или направо nude червило. Препоръчвам да го съчетаеш с тънка черна очна линия и спирала и си готова :)

Ааа, едит, едит: Сега се сещам. Махай го това червено и слагай много светло червило (каквото Чачо каза) - ако пичът реши да те целува, гланцът ще го откаже, защото лепне гадно, но може да не забележи червилото :д

little-bad-girl
03-19-2012, 17:54
Ааа, едит, едит: Сега се сещам. Махай го това червено и слагай много светло червило (каквото Чачо каза) - ако пичът реши да те целува, гланцът ще го откаже, защото лепне гадно, но може да не забележи червилото :д

Мда, като се замисля си права. То не че ми пречи аз да го целуна де /сега не си изкарвайте грешно впечатление за мен, рядко поемам инициативата, но се случва/ обаче както каза гланца лепне, а пък червилото може да го изцапа и да стане някво гадно, за това ще заложа на нещо по-неутрално. А може ли да ми покажеш някакви снимки на разни варианти на очната линия /в смисъл в гримирани очи/, които да пасват с нещо неутрално, защото очна линия по принцип не слагам много, много /само черен молив под очите и разни подобни, но не и очна../. :D

anonymous708973
03-19-2012, 18:08
Хващай да се упражняваш. Взимай си водоустойчивата на Есенс (със синя капачка е, струва към 5 лв и е супер удобна).
Това е един вариант (http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B0+%D0%BB%D0%B8%D0% BD%D0%B8%D1%8F&start=106&um=1&hl=bg&sa=N&biw=1680&bih=912&addh=36&tbm=isch&tbnid=Q5isUv2hSrxZ1M:&imgrefurl=http://itschool.bg/tutorials/article/1320/&docid=j8uumfrxCR7TvM&imgurl=http://itschool.bg/application/uploads/tutorials/gallery/alcoholico/2/7.jpg&w=241&h=189&ei=x4JnT66LPMrCtAasrdTsBw&zoom=1&iact=hc&vpx=556&vpy=305&dur=387&hovh=151&hovw=192&tx=101&ty=94&sig=106223453274365524239&page=3&tbnh=130&tbnw=166&ndsp=58&ved=1t:429,r:2,s:106)
Това е същото (http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B0+%D0%BB%D0%B8%D0% BD%D0%B8%D1%8F&start=51&um=1&hl=bg&sa=N&biw=1680&bih=912&tbm=isch&tbnid=OMLT2onllaT2WM:&imgrefurl=http://www.bgstuff.net/za-jenata/moda-i-krasota/4701-ochnata-liniya-&docid=u1_lUisdJJlQiM&imgurl=http://www.bgstuff.net/images/stories/moda%252520i%252520krasota/moda2/ochnata%252520liniq.jpg&w=264&h=176&ei=CoNnT7D4Bs7JsgbC-cj2BQ&zoom=1&iact=rc&dur=247&sig=106223453274365524239&page=2&tbnh=134&tbnw=175&ndsp=56&ved=1t:429,r:7,s:51&tx=124&ty=32).
Изглеждат добре, обаче лично на мен не ми стоят, правят ми крайчетата на очите увиснали някак, затова аз правя постепенно удебеляваща се линия. Изглежда горе-долу като това (http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B5yeliner&um=1&hl=bg&biw=1680&bih=912&tbm=isch&tbnid=rXFZjD6tXXSWJM:&imgrefurl=http://www.nerdygirlmakeup.com/2010/06/10/double-winged-eyeliner-eotd/&docid=VE70l9FRu2bL7M&imgurl=http://www.nerdygirlmakeup.com/wp-content/uploads/2010/06/DoubleWingedEyeliner.jpg&w=540&h=364&ei=tINnT-HgJcfetAarzL2PCA&zoom=1&iact=rc&dur=268&sig=106223453274365524239&page=1&tbnh=136&tbnw=181&start=0&ndsp=48&ved=1t:429,r:16,s:0&tx=107&ty=93), ама без долната извивка.
Ако нещо оклепаш, използвай клечка за уши със съвсееем малко зехтин по нея, защото с вода не можеш да изтриеш водоустойчив грим.

Аз слагам само очна линия, без сенки, тоест... отива на всичко :)

Chacho
03-19-2012, 18:14
Глей са, не знам как са другите момчета, ма аз мога да забележа единствено три неща - червило, очен грим, обици (посленото от дъжд на вятър). Момичетата, които успяват в последния момент да решат как и да се наконтят, обират точките сред момчетата.

Ако толкова го мислиш - мисли за поведението си. Ма по-добре въобще да не го мислиш, отиваш да се забавляваш, а не да посрещаш президента.

little-bad-girl
03-19-2012, 18:46
Chacho обици имам за всеки потник. От там започвам с дънките и чантата. Мисля да съм с някакво пролетно якенце, черни ботуши дълги до коляното, бял панталон, черен потник, черна чанта и може би сребърни обици /връзва се добре поне според мен/. За държанието си знам само, че не бива да се държа като няква пропаднала и да изтъквам лошите черти на характера ми, но друго не знам. :D PinkPan7her Благодаря ти за помощта, наистина много ми помагаш. Ти как мислиш за облеклото /викам да питам теб, че нали си момиче та повече ги разбираш тези неща/? Може и някое шалче да сложа на врата или на чантата.. двоумя се още. Чачо, тъй като ти си момче би ли ми казал кое женско държание ти прави най-добро впечатление? :)

Chacho
03-19-2012, 20:02
Оле, хахах, по-кратко ще ми е да ти обясня как се интегрират рационални функции на реална променлива, пък и не знам дали мога въобще да ти кажа. Логиката е следната - не свалям момчета, не знам докрай какво харесваме. Имам си вродени инстинкти, които работят достатъчно добре и нямам нужда да ги рационализирам. Съвети е най-добре да искаш от вървежните момичета, нас ни бива повече в казването на "това е така" или "това не е така".

Мога да ти препоръчам да не говориш на женски теми, освен ако той не повдигне такава, пък и дори в този случай се ограничавай. В темата сте казали две изречения за дрехи и козметика, но за мен са прекалено много. Също може да опиташ да потиснеш нуждата си да приказваш споделяйки. Ако говориш безразборно за това, какво ти се е случило днес, момчето ще загуби нишката, пък ти просто му разказваш. Като превключиш изведнъж от следобедната разходка на пиенето на сокче вкъщи, на писането на домашни, на избора на дреха; цялата магия на скачането от тема на тема ще ми е непонятна и само ще наблюдавам неразбиращо чудото.

А по-важните неща са да му държиш тръпка, да знаеш кога да се отдръпнеш и кога да го поощриш, да говориш предимно позитивно, да му даваш възможност да проявява мъжествеността си и да работиш с достатъчно ясни намеци. Ако искаш да те награби е несериозно да разчиташ на "малко ми е студено", по-добра подсказка ще е "ела по-близо".

little-bad-girl
03-19-2012, 20:14
Аз ако искам да ме награби изобщо не мисля да правя намеци, ама това си е друга тема, в която повечето ще ме нападнат с думите "ти си к*рва".. За това и мисля да не прилагам такива техники /жалко, защото са ми наистина усъвършенствани, нищо че съм все още на 16/. По-трудно ми е да общувам по нормален начин обаче и това ще го науча. Та благодаря ви за отговорите, в неделя /или може би понеделник/ ще има да разказвам. :D

broken-barbiee
03-19-2012, 20:19
Аз ако искам да ме награби изобщо не мисля да правя намеци, ама това си е друга тема, в която повечето ще ме нападнат с думите "ти си к*рва".. За това и мисля да не прилагам такива техники /жалко, защото са ми наистина усъвършенствани, нищо че съм все още на 16/.

Дам, наистина не прави такива неща, защото от първата среща, когато още не се познавате достатъчно добре може да си изгради грешно мнение за теб и да не иска да те види втори път /има ги сякви/. Иначе успех с момчето и да разказваш, че ми стана интересно. :)

Chacho
03-19-2012, 20:19
През оная работа да ти е, отивай да си правиш кефа, не си мисли за впечатления. Каквато си - такава бъди, нали нямаш кой знае къв интерес към него.

little-bad-girl
03-19-2012, 20:24
През оная работа да ти е, отивай да си правиш кефа, не си мисли за впечатления. Каквато си - такава бъди, нали нямаш кой знае къв интерес към него.

хаха прав си, особено както ме избива на страст последно време може да си го награбя.. ама тогава не си оставям прозорче за по-нататък /ако реша, че ми харесва/. С една дума това си е нож с две остриета обаче като знам колко съм импулсивна особено в такива моменти нищо чудно да стане и по-разгорещена обстановката. :D

Chacho
03-19-2012, 20:30
Каква вратичка не си оставяш, че не разбрах?

Нежна Красота
03-19-2012, 20:31
хаха прав си, особено както ме избива на страст последно време може да си го награбя.. ама тогава не си оставям прозорче за по-нататък /ако реша, че ми харесва/. С една дума това си е нож с две остриета обаче като знам колко съм импулсивна особено в такива моменти нищо чудно да стане и по-разгорещена обстановката. :D

Според мен това би била една много грешна постъпка, защото той ще си помисли, че си някаква лесна и може да си прави с тебе каквото си поиска /се едно, че си му на повикване/. Все пак ти си решаваш, аз етикет не ти слагам, само казвам какво може да си помисли. Но ако наистина не ти пука чак толкова за мнението му, давай смело! ;)

valdesbg
03-19-2012, 20:34
Ебати пародията е тая тема.

little-bad-girl
03-19-2012, 20:34
Каква вратичка не си оставяш, че не разбрах?

Еми да кажем, че след време реша, че въпросното момче ми харесва няма как да стане нещо /според мен/, защото вече ще ме е изч*кал и изобщо няма да му е интересно. Не знам, може аз да мисля грешно, но..

don't say anything.
03-20-2012, 06:00
Еми да кажем, че след време реша, че въпросното момче ми харесва няма как да стане нещо /според мен/, защото вече ще ме е изч*кал и изобщо няма да му е интересно. Не знам, може аз да мисля грешно, но..

Само аз ли не разбрах '' награбиш '' като '' изчукаш? ''

kyon
03-20-2012, 08:35
Не знам какво друго може да си помисли човек :D

little-bad-girl
03-20-2012, 15:55
Само аз ли не разбрах '' награбиш '' като '' изчукаш? ''

От награбването се започва /е, не знам за тебе може да не е така, но за мен е./ и за това отворих следващата тема със секса и обясних, че не искам веднага да му се давам, защото после няма да съм му интересна. Сега разбираш ли? :D

therichbitch
03-20-2012, 17:59
От някои от изказванията ти в темата си създавам впечатление, че си отворено момиче, уверено (нямаш нужда от намеци, взимаш си нещо, ако го искаш и т.н.). Как така при наличието на такъв характер си толкова притеснена относно това, което ще облечеш? Някак си не ми се връзва, но това е друга тема.

Не се конти много, не говори само за себе си, усмихвай се (е, естествено не е нужно да се хилиш на тъпите му шеги, за да му галиш егото). В този ред на мисли- дръж се така, както с другите, т.е. като себе си, а не така, както ти изглежда, че на него би му харесало.

anonymous708973
03-20-2012, 18:42

Това е направо невъзможно поведение за момиче. На нас ни е вродено да си мислим как вие бихте реагирали :д
Но да, бъди максимално себе си, не засягай типично женски теми (на него не му пука колко те е боляло да си оскубеш триъгълника или как си си правила ноктите - ако ти направи комплимент за тях, благодари му и това е), разказвай му някакви нещо, накарай го той да ти разказва, остави го да си мисли, че той те сваля и така :д
Не се притеснявай за глупости. Давам ти пример за "глупост" - никога не съм си харесвала смеха и съм си мислела, че се смея много често и много шумно. Да, ама на никого не му прави впечатление, всички си мислят колко съм слънчева и позитивна :)

Чачо, тва с последната минута... трудно. Ако е нямала време да помисли каква да облече, няма да се чувства добре в кожата си и целият флирт и настроение пропада.

paradosou
03-20-2012, 19:06
Ако е нямала време да помисли каква да облече, няма да се чувства добре в кожата си и целият флирт и настроение пропада.

Абе.. зависи. Попринцип дрехите наистина оказват влияние върху самочувствието и настроението (тва съвсем не значи, че само те са достатъчни :Д), обаче в крайна сметка няма кво чак толкова да избира и да се чуди. Просто взима нещо, в което се чувства привлекателна и което е съобразено със случая и всичко е ок. Чачо, предполагам, имаше предвид, че прекаленото контене може в крайна сметка да даде обратен ефект. :)

Chacho
03-21-2012, 11:57
Погрешно ме разбирате. Не, за да не се претрупа с грим, просто ми допадат момичетата, които по принцип не показват пред мен, че мислят много-много за това.

PS: Ако му станеш приятелка, която обръща внимание и на другите, ще ти е в кърпа вързан. Единствено ще опира до това, кога ще му пуснеш.

little-bad-girl
03-21-2012, 20:02
PS: Ако му станеш приятелка, която обръща внимание и на другите, ще ти е в кърпа вързан. Единствено ще опира до това, кога ще му пуснеш.

Ми ако му стана приятелка няма да го държа много, много на сухо момчето обаче от първото ни излизане заедно да му се дам.. не ми се връзва, макар че не мога да отрека че ми се иска до някаква степен. :D PinkPan7her ако знаех, че ще съм толкова саката с очната линия хич нямаше и да се мъча. :D

ledenakrasota
03-21-2012, 20:17
Най-големият ти коз е усмивката. 100 тона грим няма да имат същия ефект като нея. Бъди широко усмихната и лъчезарна. Гримът и дрехите нека бъдат твоите ежедневни, а не някои в последния момент скалъпени и да се чудиш дали някой ще те Ареса...втф?!

Важното е да се чувстваш добре в собствената си кожа и да не ти пука. ;)

little-bad-girl
03-22-2012, 16:24
Най-големият ти коз е усмивката. 100 тона грим няма да имат същия ефект като нея.

Да, права си! Аз само си мисля да я подчертая малко /както и очите ми/, за да не е съвсем без нищо. Иначе благодаря на всички за добрите съвети! :)

anonymous708973
03-22-2012, 16:28
Вземи да разкажеш после :)

little-bad-girl
03-22-2012, 16:33
Вземи да разкажеш после :)

Е, как няма. :)

marilyn
03-22-2012, 17:53
Аз ще ти кажа това, което и преди мен ти казаха- бъди себе си! Не си слагай много грим, облечи си се ежедневно, все пак не отиваш на някакво официално събитие. И не му мисли много, все пак това е само някакъв непознат. Ииии като казах непознат.. внимавай, все пак тия срещи от нета донякъде са си опасни. Може би не съм аз точно човека, който да го казва, защото имам известен опит, ноо имай винаги едно на ум..

little-bad-girl
03-22-2012, 18:30
Аз ще ти кажа това, което и преди мен ти казаха- бъди себе си! Не си слагай много грим, облечи си се ежедневно, все пак не отиваш на някакво официално събитие. И не му мисли много, все пак това е само някакъв непознат. Ииии като казах непознат.. внимавай, все пак тия срещи от нета донякъде са си опасни. Може би не съм аз точно човека, който да го казва, защото имам известен опит, ноо имай винаги едно на ум..

Да, знам че е опасно и не бих се срещала с него ако не го бях проучила преди това. :D

marilyn
03-22-2012, 18:35
Да, знам че е опасно и не бих се срещала с него ако не го бях проучила преди това. :D

И все пак, гаранция никога няма.. не се доверявай лесно

little-bad-girl
03-22-2012, 19:03
И все пак, гаранция никога няма.. не се доверявай лесно

дам, съгласна съм с теб и разбирам какво може да се случи, но ние ще сме на обществено място и ще бъда предпазлива/така де ще се опитвам колко мога/.

anonymous708973
03-23-2012, 07:38
Опасностите от подобен вид срещи са силно преувеличени.
С един близък приятел се запознах по интернет, видяхме се седмица по-късно.
С valdesbg се запознах така.
Бившият ми пък един ден се включи в скайп, казвайки, че ми е чел блога. Видяхме се 2-3 седмици по-късно.
С приятеля ми се запознахме покрай тоя форум и се видяхме привечер дори, а когато се навих да излезем, не знаех нито на колко е, нито как се казва, само една снимка бях виждала. С останалите хора си бях писала, имах бая солидна представа какво да очаквам, но така се стекоха нещата, че с него нямах възможност да си пиша достатъчно. И по-добре май.
Трябва да си адски глупава, за да позволиш да те излъжат и да ти създадат грешна представа. Винаги можеш да си тръгнеш, ако човекът не е това, което очакваш. В най-лошия случай ти има номера, отиваш в М-тел/Глобул и го блокираш. Проблемът е решен.

Интернет запознанствата са един от най-добрите начини да подбереш хора, които ти допадат. Далеч по-сигурен начин от "общуването" в дискотека.