View Full Version : Харесва ли ме?
SELENAesuper
03-18-2012, 14:27
Здрасти на всички :) Харесвам едно момче от доста време - сега съм 5 клас и го харесвам може би от края на 3-ти, началото на 4-ти. Преди и той май ме харесваше, въпреки, че не го показва. Един път ми предложи да сме гаджета и аз приех, но стана едно нещо и скъсахме ;( След време аз го мразех и той мен даже се бяхме сбили! Но миналата седмица му пратих СМС в часа, че го харесвам и за мой лош късмет, той каза на една приятелка, че не ме харесва пред мен. Но, когато бяхме на хор, една приятелка каза: Въй Деси... и приятеля ми й затвори устата. ;D Всеки може да си помисли това, което и аз - че ме харесва и й е казал. Днес ми звънна да ме пита как е минало едно прослушване...:D Дали ме харесва, да му пиша ли тази вечер да му предложа ли...? Дайте съвет! Много го харесвам!
little-bad-girl
03-18-2012, 14:31
След време аз го мразех и той мен даже се бяхме сбили!
:D :D :D Това ме разби!! :D :D :D
П.Т.: Мисля, че в 5-ти клас не ти е много времето за момчета. Сядай над учебниците и като пораснеш пак си помисли дали го харесваш /слабо ама знае ли човек.. :D/
SELENAesuper
03-18-2012, 14:44
:D :D :D Аз над учебниците си стая, ама и няма да съм задръстената! :P П.П. Наистина го харесвам!
little-bad-girl
03-18-2012, 14:46
Не знаех, че в пети клас ако вече нямаш гадже си задръстен о.О
Един ден ще разбереш какво съм искала да ти кажа, но няма да е скоро. :)
don't say anything.
03-18-2012, 15:33
Ще се гръмна вече, казвам ви. :razz: :razz: :razz:
Ех тази любов подлудява и малките :d
5 клас гаджета, това онова, сбивания :Д секс започнахте ли да правите вече на тази възраст? :D Сядай над учебниците и не мисли за момчета само ще те разсейват и ще ти пречи ;)
uhateme99
03-18-2012, 18:18
Незнам защо, но аз пък си мисля, че не си толкова малка, тъй като аз съм в основно даскало все още и като ги гледам тия от 5ти клас... Все пак незнам какво да ти кажа, щом се харесвате няма какво да чакаш, знам какво е да харесваш някого и не мисля, че може толкова да ти пречи на ученето както казаха повечето! :)
@6y6a дай боже да не те чуят,че ще започнат и затова да мислят хах
5-ти клас и вече започнала да мисли за гаджета
elenka0093
03-18-2012, 18:25
Не знаех, че в пети клас ако вече нямаш гадже си задръстен о.О
мм да,и аз определено не знаех :shock:
little-bad-girl
03-18-2012, 18:42
мм да,и аз определено не знаех :shock:
Еми явно сме някви много назад.. чак взех да се депресирам вече като ги гледам малките колко са по-напред от мен, когато бях на техните години... :D
Ахахахах, е не тая тема е уникат..
Мииииииии пиши муу.. :D
DisappointedDreamer
03-19-2012, 06:26
Разположението на на колите и пешеходците в тази ранна, зимна сутрин ми казва, че трябва да спреш да се лигавиш и да завреш нос в ароматните корици на учебниците.
TheBeliever
03-19-2012, 07:12
Еми явно сме някви много назад.. чак взех да се депресирам вече като ги гледам малките колко са по-напред от мен, когато бях на техните години... :D
Те сега на 11 имат гаджета, ние тогава на 11 имахме детство. ;)
Авторке, като толкова го харесваш предложи му. Освен пак да се сбиете друго лошо едва ли ще стане. :lol:
sladk0t0odidi
03-19-2012, 08:22
Още си дете, изживей си детството!!
@6y6a дай боже да не те чуят,че ще започнат и затова да мислят хах
Абе те няма какво да ме чуват половината на тяхната възраст го правят. Не искам да се сещам и да казвам какво чух да си говорят деца в детската градина и как се псуват като хамали на половите си органи и какво щели да си правят така, че тези в 5 клас са изостанали с модата :D Да се надяваме само, че децата ще се оправят и ще си живеят детството, а не денонощно пред компютъра и на 10 годинки да правят секс и деца :)
little-bad-girl
03-19-2012, 10:31
Абе те няма какво да ме чуват половината на тяхната възраст го правят. Не искам да се сещам и да казвам какво чух да си говорят деца в детската градина и как се псуват като хамали на половите си органи и какво щели да си правят така, че тези в 5 клас са изостанали с модата :D Да се надяваме само, че децата ще се оправят и ще си живеят детството, а не денонощно пред компютъра и на 10 годинки да правят секс и деца :)
Стига бе, сериозно ли?! Аз не мога да повярвам какви са децата в днешно време.. направо ужас.. Знам, че и аз не съм много голяма, но поне имах детство различно от тяхното! о.О
ЛЕле като се сетя, че и аз в 5-ти клас си мислих за гаждета направо се съжалявам хДД!! Сега съм 7-ми клас и толкова се ядосвам, че детските ми години почти си заминаха, а аз още не съм си изживвяла детството, защото бях заета да харесвам някого ;хх Затова ти каззвам гледай да се забавляваш с игри като криеница и гоненица, а не да мислиш каква нова поза да опитате с гаджето ;дд защото после наистина ще съжаляваш, че си си пропиляла детските години ;) И това ако нямаш гажде в 5-ти клас не те прави задръстена, а пък не трябва да ти пука какво ще мислят останалите за теб ! А пък ако ти пука може да станеш някоя курвичка, за да не те мислят за задръстена ;))
Е не не вие ме убихте тоталноо !! 5-ти клас хахаххаха - Дайте съвет! Много го харесвам! - ауу ГОЛЯМА ЛЮБОВ :ДДДДДДД 5-ти клас сте бе ДЕЦА кви гаджета кво нещо :хххх
thegreenzombie
03-19-2012, 13:33
като за начало.. :lol: ..5ти клас не са ли набор 2000?
Е не не вие ме убихте тоталноо !! 5-ти клас хахаххаха - Дайте съвет! Много го харесвам! - ауу ГОЛЯМА ЛЮБОВ :ДДДДДДД 5-ти клас сте бе ДЕЦА кви гаджета кво нещо :хххх
та ти си само с една година по-голям/а от нея..
thr fuck?
това ново поколение има нужда от един здрав тупаник ... (знам, че звуча като лелка, но което си е така, си е така!)
нда.. 2000 са 8-)
Бреййй, много ли си голяма бре?
Викни го да играете на садже и му кажи "Гаджето ти ще е.......АЗ" и хвърли топката и като е хване ти е опечена работата.
Като бях 5ти клас отварях тийнпроблем, за да се уча как да се целувам. Аре моля ви се! И по наше време мислехме за гаджета, а тва пък ни най-малко не е пречело на игрите. Нито пък всички сме били сериозни в ученето тогава и после имахме възможност да се поправим. Това ми е поне 10-тият път тук, в който ви пиша, да си припомните какво беше вашето детство, че нещо много го идеализирахте в насока учене, безгрижие и невежество.
TheBeliever
03-19-2012, 14:43
Като бях 5ти клас отварях тийнпроблем, за да се уча как да се целувам. Аре моля ви се! И по наше време мислехме за гаджета, а тва пък ни най-малко не е пречело на игрите. Нито пък всички сме били сериозни в ученето тогава и после имахме възможност да се поправим. Това ми е поне 10-тият път тук, в който ви пиша, да си припомните какво беше вашето детство, че нещо много го идеализирахте в насока учене, безгрижие и невежество.
Аз в 5-ти клас нямах компютър. "Харесвах" актьори и певци. С компанийката си играхме пред блока на стражари и апаши и народна топка. С момченцата си скубахме косите и се щипехме и гонехме по коридорите. Да, имаше наченки на харесване и любопитство, гаджосването беше главно държане за ръка и стоене на един чин, но такива драми като тези, в които сега се вкарват петокласниците не е имало.
Е то и нейната драма не е кой знае ква. Играехме, карахме се, гаджетата бяха за разходки и ни беше срам да се целунем, но същевременно си мислехме колко ще е яко да си на 18 и да правиш секс, постоянно мислехме за това.
...сега съм 5 клас и го харесвам може би от края на 3-ти, началото на 4-ти.
... Но миналата седмица му пратих СМС в часа, че го харесвам и за мой лош късмет, той каза на една приятелка, че не ме харесва пред мен.Дали ме харесва, да му пиша ли тази вечер да му предложа ли...? Дайте съвет! Много го харесвам!
1. 5 клас си..
2. НИКОГА, АМА НИКОГА, не предлагай на момче! Момиче да каже на момче :ай да ходим; ай да сме гаджета.. мале мале ..
3.http://3.bp.blogspot.com/_cO0IpLClLOQ/TG3R2nv5aJI/AAAAAAAABw0/Gx4twEFTsao/s1600/Facepalm.jpg
Още си дете, изживей си детството!!
На новото поколение детството минава в Фейсбук, как да го изживее...