PDA

View Full Version : Какво правите и ползвате след баня ?

tomboy
03-18-2012, 19:57
Ккави продукти използвате и какво правите след баня ? (примерно мазане на косата с кристали , почистване на лицето , връзване на опашка косата , нокти и тн.) Знам че темата е тъпа , но просто ми е интересно другите хора как се поддържат !..:)

Glam0rous
03-18-2012, 20:57
Ако не ме мързи си слагам маска на лицето (в общия случай ме мързи), мажа го после с крем за суха кожа, в момента за тялото ползвам бебешко олио Johnson`s, ако не - някакъв лосион, дезедорант-стик Garnier използвам и толкова. Ако много бързам си суша косата, ако не сама си съхне, мажа я с нещо за пресата и изправям/ понякога къдря. Пръскам лак Taft и това е. Ако ще излизам веднага има и гримиране и дълга и широка. Ноктите ходя да ми ги оправят, поне тая разправия я няма.

6y6a
03-18-2012, 21:08
Kато цяло се мажа с мляко за тяло на гарниер, а преди да изляза с лосион за тяло на калвин клайн. Косата я мажа със серум на основата на витамин Е и Ф и балсам на Schwarzkopf, отделно и слагам понякога масло на икаров или я мажа с травитаминол преди баня. Лицето го мажа с лосиони и маски на гарниер и още една марка, но ми ги донесоха от Испания и тук не се продават, използвам и крем на нивея за лице, но не синият. Засега се сещам само това :D

AliceSw
03-18-2012, 21:47
Излизам от банята - стик /Нивеа/; лосион/ крем за тяло, евентуално спрей; крем за лице хидратиращ/ тониращ; балсам-спрей /Глис/; суша косата със сешоар и четка и изправям, ако не я оставям да изсъхне сама и да е къдрава...обличам се и тръгвам нанякъде...

bloodyF
03-19-2012, 07:04
в банята
душ-гел:адидас или арома с памук
интимен гел:билка или лактацид
шампоан:различен всеки път на палмолив
гел за лице:свърши ми на the body shop и ще си взема някакъв тия дни
извън баня
лосион за тяло:нивеа с бамбук и портокал или бебешко олио на нивеа
коса:хининова вода за коса в корените и я суша със сешоар
лице:матиращ крем за лице
друго не се сещам в момента

estelll
03-19-2012, 08:38
Слагам си растително масло на лицето и използваш кокосово и бадемово масло за устните , слагам на миглите рициново масло . :)

daniela0108
03-19-2012, 09:05
Като изляза от банята си слагам първо стикче (каквото имам в наличност, най-често Рексона) и тъй като съм с адски суха кожа се започва голямото мазане.....крем за лице за суха кожа Нахткерцен и балсам за тяло за суха кожа пак същата марка.....накрая си пръскам парфюмче и съм като нова!:)

Colouring
03-19-2012, 09:41
Стик/рол-он.
И някакъв хидратиращ крем,че кожата ми става ужасно суха.

Vodnokonche
03-19-2012, 10:32
След баня задължително си мажа цялото тяло с лосион за много суха кожа на Dr. Theiss Nachtkerzen, защото кожата на тялото ми е адски суха. След това си почиствам лицето с тампон и лавандулова вода и след това слагам крем за лице пак на същата марка Dr. Theiss. След това си мажа косата с кристали за боядисана коса /не помня фирмата/ и суша косата със сешоар. И накрая фъскам едно спрейче на DM за чуствителна кожа и съм готова.

nIkEnCeTy_bE
03-19-2012, 10:54
Рол-он, лосион за тяло, Mythic Oil Lóreal за косата и крем за ръце.

strawberry88
03-19-2012, 11:23
Рол-он и кристали на косата. 8-)

Hayashi
03-19-2012, 16:58
Слагам си кристали на косата и се суша. След това се изправям. Ако ме мързи не се суша и изправям. xD

breathless
03-20-2012, 02:33
Този стик/рол-он и като се къпете преди да легнете ли го слагате? О.о 'Щото гледам всички почти си слагат, пък ме съмнява всички да се къпят през деня...
Иначе слагам heat protector на бретона и крем/акне аут на лицето.

AliceSw
03-20-2012, 10:03
^Винаги го слагам, сутрин предпочитам да се къпя така или иначе...косата ми се преебава иначе

cheburashka
03-20-2012, 20:04
Рол-он, лосион за тяло, Mythic Oil Lóreal за косата и крем за ръце.

ей, много търсех личното мнение на някого за това олио за коса, можеш ли да дадеш???

nIkEnCeTy_bE
03-20-2012, 20:11
на мен лично ми харесва. фризьорката ми го даде и реших да го пробвам. а и мирише страхотно, и прави косата мека и с блясък. :)

cheburashka
03-20-2012, 20:41
а каква му беше цената и за колко мл.?
съжалявам, че се отклонявам от темата

Glam0rous
03-20-2012, 21:38
^ и аз искам да знам за Mythic oil. С какво е по-хубаво от кристали?

nIkEnCeTy_bE
03-21-2012, 11:13
а каква му беше цената и за колко мл.?
съжалявам, че се отклонявам от темата

Ами за цена не мога да ти кажа, защото фризьорката ми го даде на мен. Но е 125мл и сигурно струва около 10лв.

nIkEnCeTy_bE
03-21-2012, 11:16
^ и аз искам да знам за Mythic oil. С какво е по-хубаво от кристали?

Ами то си зависи от всеки тип коса. по принцип това олио може да го ползваш за всеки тип коса. аз го слагам на влажна коса, след като я изсуша или преди. А кристалите лично аз ги ползвам за краищата за растеж. Кристалите подхранват изтощената и суха коса, а това олио може би дава по-голяма мекота, блясък на косата.

♥gerry♥
03-21-2012, 13:18
Аз ползвам доста неща за тяло на ейвън-спрейове, кремове.За лице пак на ейвън-спрей и на гарниер за пъпки. На косата си слагам пяна и кристали, лак понякога.